Gå til innhold

Siste måltid - tråden!


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 2,1k
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Populære innlegg

Lunsj på jobb. Satser på at folk ikke reagere noe på det..

Lapper med hjemmelagd sjokoladepålegg. Mmm, søt mat for søte drømmer. (Lapper = 20g soyaprotein, 20g mandelmel, sukrin og 2 hvitter. Sjokkis = 15g 100% kakao, sukrinmelis og litt kald kaffi)

Et bilde sier mer enn tusen ord!!!!

Postede bilder

Jordbærsyltetøy blandet med makrell i tomat?:huh: På samme skiven!?:eek: Smakte det da???:p

På samme skiver ja :) Det smakte interresangt, helt ærlig så smakte det makrell i tomat med syltetøy. Konsistensen er hvertfall ikke ulik. Værre med Nugatti og Syltetøy!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Gjest Brukernavn007

Du

På samme skiver ja :) Det smakte interresangt, helt ærlig så smakte det makrell i tomat med syltetøy. Konsistensen er hvertfall ikke ulik. Værre med Nugatti og Syltetøy!

Du er genial:p Hadde aldri kommet på å ha det på samme skiven, heller ikke nugatti og syltetøy;) Vil tro det er morsomt å se på deg når du skal spise/lage mat:p Kreativiteten mangler det hvertfall ikke noe på!:D

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Du

Du er genial:p Hadde aldri kommet på å ha det på samme skiven, heller ikke nugatti og syltetøy;) Vil tro det er morsomt å se på deg når du skal spise/lage mat:p Kreativiteten mangler det hvertfall ikke noe på!:D

Morsomt? altså døh. Nå må ikke jeg få ufortjent skryt! Jeg er like god til å lage mat som Brimi er til å løfte benk. Fantasien har utløp på brødskiver og that's it. Mest fordi jeg er lei av alle smakene.. trenger noe nytt. Jeg må slutte med brød, tror jeg, sikkert litt billigere, hva tror du?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Gjest Brukernavn007
Morsomt? altså døh. Nå må ikke jeg få ufortjent skryt! Jeg er like god til å lage mat som Brimi er til å løfte benk. Fantasien har utløp på brødskiver og that's it. Mest fordi jeg er lei av alle smakene.. trenger noe nytt. Jeg må slutte med brød, tror jeg, sikkert litt billigere, hva tror du?

Hehe, du har hvertfall mer fantasi i matveien en jeg kan drømme om, eller når jeg var 12 fant jeg og kusinen min ut at bringebærsyltetøy og salami var en gooood idé...Noe det viste seg å ikke være, merkelig nok. Men det må vel ha vært første og siste gang jeg var fantasifull med hva å ha på brødskiven.

Min onkel derimot har de rareste vanene, speilegg med jordbærsyltetøy, honning, ketchup, og diverse pålegg som måtte være innenfor rekkevidde...vil tro det tar kaka?:unsure:

Selv elsker jeg brød, men de siste månedene har jeg gått over til knekkebrød og er helt hektet. Spiser knekkebrød med ost og kaviar hele tiden....Veldig kreativt;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Hehe, du har hvertfall mer fantasi i matveien en jeg kan drømme om, eller når jeg var 12 fant jeg og kusinen min ut at bringebærsyltetøy og salami var en gooood idé...Noe det viste seg å ikke være, merkelig nok. Men det må vel ha vært første og siste gang jeg var fantasifull med hva å ha på brødskiven.

Min onkel derimot har de rareste vanene, speilegg med jordbærsyltetøy, honning, ketchup, og diverse pålegg som måtte være innenfor rekkevidde...vil tro det tar kaka?:unsure:

Selv elsker jeg brød, men de siste månedene har jeg gått over til knekkebrød og er helt hektet. Spiser knekkebrød med ost og kaviar hele tiden....Veldig kreativt;)

Onkelen din høres ut som en mann! Du derimot, burde prøve syltetøy og kaviar igjen! ;D

Knekkebrød? Hmm, majones opppå hvitosten, med raspa gullerot og grønn paprika burde gjøre susen! En all time favoritt

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Brukernavn007

H

Onkelen din høres ut som en mann! Du derimot, burde prøve syltetøy og kaviar igjen! ;D

Knekkebrød? Hmm, majones opppå hvitosten, med raspa gullerot og grønn paprika burde gjøre susen! En all time favoritt

Hvitost og majones? Nei nå gir jeg opp:rofl: Du burde lage Tor's påleggsbok med forslag til hva man kan ha på brødskiva/knekkebrødet!:p

Lenke til innlegg
Del på andre sider
H

Hvitost og majones? Nei nå gir jeg opp:rofl: Du burde lage Tor's påleggsbok med forslag til hva man kan ha på brødskiva/knekkebrødet!:p

Hva? Har jo spist knekkebrød/brød med dette; smør, hvitost, majones, agurk, paprika. Har ikke alle det? Hva ellers kan man bruke majones til? :o

haha, den boken hadde vært en flopp med alle de lavkarbo-kaninene som surrer rundt her i landet! Og jeg skjønner dem

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Hehe, du har hvertfall mer fantasi i matveien en jeg kan drømme om, eller når jeg var 12 fant jeg og kusinen min ut at bringebærsyltetøy og salami var en gooood idé...Noe det viste seg å ikke være, merkelig nok. Men det må vel ha vært første og siste gang jeg var fantasifull med hva å ha på brødskiven.

Min onkel derimot har de rareste vanene, speilegg med jordbærsyltetøy, honning, ketchup, og diverse pålegg som måtte være innenfor rekkevidde...vil tro det tar kaka?:unsure:

Selv elsker jeg brød, men de siste månedene har jeg gått over til knekkebrød og er helt hektet. Spiser knekkebrød med ost og kaviar hele tiden....Veldig kreativt;)

Salami og syltetøy er jo SÅ godt da! :wub: Jeg kan kombinere syltetøy med det meste, men den med makrell var kanskje på kanten, selv for meg. Men igjen, det har kanskje noe med at jeg ikke liker makrell i tomat i utgangspunktet...

Prøv syltetøy og parmaskinke - det er godt det! Men ALLER best blir det meg smøreost naturell (og sukrin - for a hardcore sugar lover only! hehe) :wub:

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Brukernavn007
Hva? Har jo spist knekkebrød/brød med dette; smør, hvitost, majones, agurk, paprika. Har ikke alle det? Hva ellers kan man bruke majones til? :o

haha, den boken hadde vært en flopp med alle de lavkarbo-kaninene som surrer rundt her i landet! Og jeg skjønner dem

Hehehe:rofl: Kanskje hvis jeg føler meg super modig en dag at jeg prøver ut det der, men da må jeg være modig da:p Skinke og majones...ganske kjedelig pålegg på mine knekkebrød tydligvis:p

Salami og syltetøy er jo SÅ godt da! :wub: Jeg kan kombinere syltetøy med det meste, men den med makrell var kanskje på kanten, selv for meg. Men igjen, det har kanskje noe med at jeg ikke liker makrell i tomat i utgangspunktet...

Prøv syltetøy og parmaskinke - det er godt det! Men ALLER best blir det meg smøreost naturell (og sukrin - for a hardcore sugar lover only! hehe) :wub:

Er det?? Jeg husker bare at jeg syntes det var rart, å så har jeg aldri turt å prøve igjen:p Pyse:oops: hehe.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...