Jump to content
Sweat

Siste måltid - tråden!

Recommended Posts

Fortsetter under...

Jordbærsyltetøy blandet med makrell i tomat?:huh: På samme skiven!?:eek: Smakte det da???:p

På samme skiver ja :) Det smakte interresangt, helt ærlig så smakte det makrell i tomat med syltetøy. Konsistensen er hvertfall ikke ulik. Værre med Nugatti og Syltetøy!

Share this post


Link to post
Share on other sites

"wok" av brokkoli, paprika, bambusskudd, løk, en boks tunfisk, to poteter og div krydder (chili piri piri, hor orientalsk curry, cumin, salt og pepper

1 boks cc, litt bær og sojaflocker, kakao og kanel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest Brukernavn007

Du

På samme skiver ja :) Det smakte interresangt, helt ærlig så smakte det makrell i tomat med syltetøy. Konsistensen er hvertfall ikke ulik. Værre med Nugatti og Syltetøy!

Du er genial:p Hadde aldri kommet på å ha det på samme skiven, heller ikke nugatti og syltetøy;) Vil tro det er morsomt å se på deg når du skal spise/lage mat:p Kreativiteten mangler det hvertfall ikke noe på!:D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Du

Du er genial:p Hadde aldri kommet på å ha det på samme skiven, heller ikke nugatti og syltetøy;) Vil tro det er morsomt å se på deg når du skal spise/lage mat:p Kreativiteten mangler det hvertfall ikke noe på!:D

Morsomt? altså døh. Nå må ikke jeg få ufortjent skryt! Jeg er like god til å lage mat som Brimi er til å løfte benk. Fantasien har utløp på brødskiver og that's it. Mest fordi jeg er lei av alle smakene.. trenger noe nytt. Jeg må slutte med brød, tror jeg, sikkert litt billigere, hva tror du?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest Brukernavn007
Morsomt? altså døh. Nå må ikke jeg få ufortjent skryt! Jeg er like god til å lage mat som Brimi er til å løfte benk. Fantasien har utløp på brødskiver og that's it. Mest fordi jeg er lei av alle smakene.. trenger noe nytt. Jeg må slutte med brød, tror jeg, sikkert litt billigere, hva tror du?

Hehe, du har hvertfall mer fantasi i matveien en jeg kan drømme om, eller når jeg var 12 fant jeg og kusinen min ut at bringebærsyltetøy og salami var en gooood idé...Noe det viste seg å ikke være, merkelig nok. Men det må vel ha vært første og siste gang jeg var fantasifull med hva å ha på brødskiven.

Min onkel derimot har de rareste vanene, speilegg med jordbærsyltetøy, honning, ketchup, og diverse pålegg som måtte være innenfor rekkevidde...vil tro det tar kaka?:unsure:

Selv elsker jeg brød, men de siste månedene har jeg gått over til knekkebrød og er helt hektet. Spiser knekkebrød med ost og kaviar hele tiden....Veldig kreativt;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hehe, du har hvertfall mer fantasi i matveien en jeg kan drømme om, eller når jeg var 12 fant jeg og kusinen min ut at bringebærsyltetøy og salami var en gooood idé...Noe det viste seg å ikke være, merkelig nok. Men det må vel ha vært første og siste gang jeg var fantasifull med hva å ha på brødskiven.

Min onkel derimot har de rareste vanene, speilegg med jordbærsyltetøy, honning, ketchup, og diverse pålegg som måtte være innenfor rekkevidde...vil tro det tar kaka?:unsure:

Selv elsker jeg brød, men de siste månedene har jeg gått over til knekkebrød og er helt hektet. Spiser knekkebrød med ost og kaviar hele tiden....Veldig kreativt;)

Onkelen din høres ut som en mann! Du derimot, burde prøve syltetøy og kaviar igjen! ;D

Knekkebrød? Hmm, majones opppå hvitosten, med raspa gullerot og grønn paprika burde gjøre susen! En all time favoritt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Brukernavn007

H

Onkelen din høres ut som en mann! Du derimot, burde prøve syltetøy og kaviar igjen! ;D

Knekkebrød? Hmm, majones opppå hvitosten, med raspa gullerot og grønn paprika burde gjøre susen! En all time favoritt

Hvitost og majones? Nei nå gir jeg opp:rofl: Du burde lage Tor's påleggsbok med forslag til hva man kan ha på brødskiva/knekkebrødet!:p

Share this post


Link to post
Share on other sites
H

Hvitost og majones? Nei nå gir jeg opp:rofl: Du burde lage Tor's påleggsbok med forslag til hva man kan ha på brødskiva/knekkebrødet!:p

Hva? Har jo spist knekkebrød/brød med dette; smør, hvitost, majones, agurk, paprika. Har ikke alle det? Hva ellers kan man bruke majones til? :o

haha, den boken hadde vært en flopp med alle de lavkarbo-kaninene som surrer rundt her i landet! Og jeg skjønner dem

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hehe, du har hvertfall mer fantasi i matveien en jeg kan drømme om, eller når jeg var 12 fant jeg og kusinen min ut at bringebærsyltetøy og salami var en gooood idé...Noe det viste seg å ikke være, merkelig nok. Men det må vel ha vært første og siste gang jeg var fantasifull med hva å ha på brødskiven.

Min onkel derimot har de rareste vanene, speilegg med jordbærsyltetøy, honning, ketchup, og diverse pålegg som måtte være innenfor rekkevidde...vil tro det tar kaka?:unsure:

Selv elsker jeg brød, men de siste månedene har jeg gått over til knekkebrød og er helt hektet. Spiser knekkebrød med ost og kaviar hele tiden....Veldig kreativt;)

Salami og syltetøy er jo SÅ godt da! :wub: Jeg kan kombinere syltetøy med det meste, men den med makrell var kanskje på kanten, selv for meg. Men igjen, det har kanskje noe med at jeg ikke liker makrell i tomat i utgangspunktet...

Prøv syltetøy og parmaskinke - det er godt det! Men ALLER best blir det meg smøreost naturell (og sukrin - for a hardcore sugar lover only! hehe) :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Brukernavn007
Hva? Har jo spist knekkebrød/brød med dette; smør, hvitost, majones, agurk, paprika. Har ikke alle det? Hva ellers kan man bruke majones til? :o

haha, den boken hadde vært en flopp med alle de lavkarbo-kaninene som surrer rundt her i landet! Og jeg skjønner dem

Hehehe:rofl: Kanskje hvis jeg føler meg super modig en dag at jeg prøver ut det der, men da må jeg være modig da:p Skinke og majones...ganske kjedelig pålegg på mine knekkebrød tydligvis:p

Salami og syltetøy er jo SÅ godt da! :wub: Jeg kan kombinere syltetøy med det meste, men den med makrell var kanskje på kanten, selv for meg. Men igjen, det har kanskje noe med at jeg ikke liker makrell i tomat i utgangspunktet...

Prøv syltetøy og parmaskinke - det er godt det! Men ALLER best blir det meg smøreost naturell (og sukrin - for a hardcore sugar lover only! hehe) :wub:

Er det?? Jeg husker bare at jeg syntes det var rart, å så har jeg aldri turt å prøve igjen:p Pyse:oops: hehe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...