Jump to content
Tarald

DUMME hjerne, hvorfor gjorde du det?

Recommended Posts

Fortsetter under...

Annonse

Hvis det er trøst har jeg gjort lignende selv..Og feks ta med skittenkoppene til badet feks..Av og til er hode en heeeelt annen plass :p.

Eller når jeg feks skulle plukke opp en sokk i full fart og kaste den i vaskemaskina..Kasta den rett i dass og skylte ned uten å tenke over det før 3 sec etterpå.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Om det er noen trøst så har jeg gjort mye rart av slikt, men det verste var nok å glemme igjen ungen min når jeg gikkk hjemmefra for å ta bussen, jeg hadde glemt at jeg hadde unge :p (jeg kom heldigvis på det før bussen kom ) !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Haha.. Har hatt noen episoder som det selv. Fant ut at jeg hadde klart å sette en halvfull melkekartong i skuffen sammen med frokostblandingen en dag.. Ikke alltid like våken om morgenen skjønner jeg, blir nesten litt redd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klassisk : Alltid få hetta når jeg skal ut, tror hele tiden at jeg ikke har låst døra. Er noen ganger jeg har gått over 100 meter for å så snu og gå hjem igjen for å forsikre meg at døren er låst. Forestiller meg at hunden skal stikke av, bli robba osv :p Helt noia.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Det er min store skrekk, at jeg skal glemme en av ungene et sted. At jeg plutselig skal glemme at jeg har en unge :eek:

Det har ikke skjedd enda, men jeg har gjort mye annet rart, spesielt i eksamensperioder er jeg helt utafor. En gang sto jeg og miksa blåbærshake med stavmikseren. Så klødde det i huet og jeg måtte jo selvsagt klø, så jeg slapp miksebegeret mens jeg fremdeles hadde stavmikseren på fullt. Vips så hadde jeg laget en blåbærsentrifuge. Uten lokk. Det var blåbærsmoothie utover hele kjøkkenet.

Heldigvis er faren størst når de ikke har lært å snakke enda, nå kunne jeg ikke glemt av han om jeg så prøvde :p

Auda, og blåbær som er sååååå lett å vaske av :o

Om man ikke finner skoene sine her, så er de vanligvis å finne i fryseren xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm. Føler meg skikkelig oppegående etter å ha lest denne tråden. Ler rolig så tårene triller her på lesesalen. Ser for meg at 12 åringen kommer til å få endel slike opplevelser etterhvert for hun er fjern..I forrige uke fant jeg først en skive med brunost på skittentøyskorga, og ene kvelden hun skulle vispe krem satt plutselig hele håret fast i mikseren. Stavmikser. Hekkan for et styr for å få løs håret.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg skulle handle sammen med mamma i butikken en gang. Jeg presterte å legge varene i vogna til en annen kjerring hele to ganger (selv etter at hun ukjente damen påpekte at jeg hadde lagt varene i feil vogn) - og mamma brukte ikke handlevogn engang. OMFG.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...