Jump to content
Golferen

Inneklima, luftfuktighet og temperatur

Recommended Posts

Jeg bor i en liten hybel der "soverommet" er en del av stua og det egentlig kun er et lite bad med egen dør, resten er åpent. Dvs kjøkken, sture/oppholdsrom og soverom i ett.

Fant fort ut at det ble dårlig inneklima og det kom frem fuktighet i hjørner og vindu. Dette er nå fikset opp i, samt jeg har fått en luftavfukter som skal ta seg av fuktigheten.

Jeg lurer egentlig på hva dere har av temperatur i oppholdsrom og soverom/bad og om dere har målinger på luftfuktigheten deres ihvert enkelt rom.

Jeg har en måler i stue og en på badet. Luftfuktigheten ligger somk regel på mellom 40 og 50% i stua alt ettersom hvor mye jeg lar avfukteren stå på. Av og til går den under 40 % og av og til over 50%.

På bader varier det alt etter hvor mye jeg tørker klær og hvor lenge jeg ser på måleren etter en dusj. Ligger ofte på 50-60% men når jeg lar avfukteren stå på her en god stund går den fint ned på 40%.

Temperatur på stue ligger ca. 21-22 grader. Har varme i alle gulv, men pga at dette også er soveplass må jeg ikke ha det så mye varmere. Får ikke sove når det er varmere enn det.

Temp på badet er ca. 23-25 grader.

Men jeg merker at jeg trenger mer søvn enn før og at jeg generellt er litt trøttere i hodet enn før. Dette er selv om jeg har samme treningsmengde som før jeg flyttet på denne hybelen.

Lurer på om det kan ha sammenheng med inneklimaet jeg har her. Vil derfor høre hva dere har av målinger slik at jeg evt kan sammenligne litt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest Ukjent666

Jeg tror det er pga du stresser for mye ang de målingene dine....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...