Gå til innhold
Gjest Slett kontoen

Deaktivere/slette konto

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

På 17.9.2018 den 13.26, Sephania skrev:

Ved slette av konto, får man da og loggboken sin slettet, eller kan man gjøre dette selv?

Hei

Beklager veldig sent svar. Loggbøkene blir ikke automatisk slettet, og man kan heller ikke slette dem selv, men man kan be meg om å slette dem i forbindelse med sletting av brukeren. Ellers vil alle innlegg man har skrevet bli stående som skrevet av gjest_brukernavn.

Hanne Mari, forumansvarlig

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her