Jump to content
Marita

Hva spiste du til frokost i dag-tråden

Recommended Posts

ohyes:love: heller i egg når grøten er kokt og rør det inn - gir en helt annen "fylde" i grøten, samt en fin farge :) !

[ATTACH]157216[/ATTACH][ATTACH]157217[/ATTACH]

Shiiiitititititi, hva er det sjokoladelignende på toppen?! :woot:

Det ser farlig godt ut!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Annonse

Liker at det er så mange grøtmennesker her <3

Egg i havregrøten har jeg aldri tenkt på en gang. Tilsetter man egget når grøten er ferdig kokt opp, eller?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Liker at det er så mange grøtmennesker her <3

Egg i havregrøten har jeg aldri tenkt på en gang. Tilsetter man egget når grøten er ferdig kokt opp, eller?

Jeg koker først havregrøten normalt, når den er kokt opp sånn grøt, sånn ca ferdig tilsetter jeg hele egget og koker litt til på svak varme slik at det blir blandet godt sammen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeg koker først havregrøten normalt, når den er kokt opp sånn grøt, sånn ca ferdig tilsetter jeg hele egget og koker litt til på svak varme slik at det blir blandet godt sammen

Ah, da vet jeg hva jeg skal lage til frokost i morgen! Takk! :cat:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sjokoladehavregrøt med ett egg, sjokoprotein/bakekakao, gresk yoghurt og masse sukrin/kanel! Og en FRES ved siden av.. :D God oppladning før CrossFit, og takker meg selv for en god frokost!

Vi hadde høyintensitets-økt i dag.. i 60 min.. uten en eneste pause.. Ønsker gangsperra hjertelig velkommen. :giggle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Havregrøt

40 g havregryn

vann

litt salt

Kokes opp mens jeg gjør noe helt annet :) I dag ble den nytt med en skje blåbærsyltetøy på og litt melk.

åh den blir så stor forskjell på når man koker den på litt melk - om så bare halvparten av veskemengden :D anbefaler og litt sukker i samme med saltet - og at istedet for å koke det opp kort å sette det på litt tidligere (koke opp og skru ned på 2 og la det stå til den blir skikkelig tykk og god) :D!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
åh den blir så stor forskjell på når man koker den på litt melk - om så bare halvparten av veskemengden :D anbefaler og litt sukker i samme med saltet - og at istedet for å koke det opp kort å sette det på litt tidligere (koke opp og skru ned på 2 og la det stå til den blir skikkelig tykk og god) :D!!

Jeg syntes faktisk den på vann er ganske god jeg :D Også blir det jo magrere, som jeg syntes er et lite pluss :) Pleier også å skru den ned når den har begynt å koke ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bringebærvaniljehavregrøt med litt tørket frukt, gojibær og nøtter på toppen <3 Alltid havregrøt på morgenen, holder meg mett i timesvis :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...