Gå til innhold

Christine75

Medlemmer
 • Innholdsteller

  181
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg synes denne diskusjonen er Creepy. 16 år?? For meg er 16 åringer barn, og ikke "fysisk attraktive"
 2. Ja ja, whatever. Hvis du mener at skjønnhet kun måles utifra ett lytefritt utseende på kropp og hud har du sikkert rett. Jeg er ihverfall ikke enig med deg. Derfor mener jeg fortsatt at alderen overhodet ikke har noe å si for å "se bra ut" som du sier.
 3. Joda, sikkert mye juks! Uansett, en perfekt kropp er ikke sexy i seg selv. Utstråling og blikk teller mer, det synes ihverfall jeg ;-)
 4. Alder har overhodet ingenting med saken å gjøre. Hun er 41 år gammel! - Showbiz, kjendiser, blogger, spill og moro
 5. Anbefales veldig! Jeg har bare holdt på siden oktober selv, og har merket stor fremgang allerede! Må si at det går litt opp og ned også, ettersom jeg ofte er støl etter styrketreninga og det ødelegger litt for Yogaen..
 6. Jo, men jeg synes ikke det er nødvendig å trene hver eneste dag iløpet av uken. Hvis jeg trener Yoga tre dager i uka er det ikke rom for styrken mer enn 1-2 ganger. Ashtanga Yoga i 90 min er en fullverdig treningsøkt, og bør ikke gjøres samme dag som annen trening. Men du har rett; man må prioritere! For tida prioriterer jeg Yoga foran styrke, men det betyr ikke at jeg vil gi opp styrken fullstendig. Bare gjøre max ut av det lille som er
 7. De siste par månedene har jeg trent mer Yoga og mindre styrke. Ofte får jeg ikke tid til mer enn en styrkeøkt i uka. Hittil har jeg kjørt SS allikevel, og heller bare sjonglert litt med øvelsene etter eget ønske.. Feks både knebøy og mark på samme dag, hangups og bryst, ja egentlig hele pakka på en dag. Er ikke sikker på om dette er noe lurt/hensiktsmessig i det lange løp, hva synes dere? Har noen ett bedre forslag, gjerne et konkret oppsett til meg!? Jeg ønsker å ha en sterk og definert kropp med muskler nok til å forbrenne masse helt av seg selv :-) (Så jeg slipper å bruke verdifull yoga/s
 8. Her hvor jeg bor er det ei dame som går tur med musikk på ørene, men hun går ikke egentlig, hun danser bortover gata! Jeg blir alltid i godt humør når jeg ser henne :-)
 9. Forrige uke tok jeg korsryggen på vei ned fra markløftet. Den er ennå ikke bra :-( Det er faktisk andre gang jeg klarer å gjøre det. Forbanner meg selv hver dag!! For meg er det tydeligvis lettere å miste spennet på vei ned enn opp. Det skjedde da stanga var omtrent helt nede på start... Blir sur bare jeg skriver om det, skjerpings neste gang!!
 10. Kjenner jeg faktisk blir litt forbanna av dette! På mitt senter er det kun to knebøyrack, og nåde den som LEGGER seg ned og sover der!!
 11. Dynamisk oppvarming?!! Kniiiis!!
 12. Ja, men jeg har lyst til å imponere! He he :-)
 13. I knærne er det egentlig vondt hele tiden, i mer eller mindre grad. Noen dager er verre, og særlig hvis jeg har trent feks step eller annet "hopp&sprett". Knærne har vært vonde siden jeg var omtrent 14 år så det er ikke noe nytt egentlig, det nye er at de er vonde i selve knebøyen dvs dette startet etter at jeg begynte å gå ned mer enn 90 grader. Når jeg setter meg ned på huk føles knærne hovne, samt at de lager lyd (knirk).. Når det gjelder hoftebøyerne vet jeg ikke sikkert om det er rett navn på stedet, men det er helt øverst av benet, der underlivet starter omtrent. Det føles mest so
 14. https://www.google.no/url?sa=t&rct=j&q=motivation&source=web&cd=8&ved=0CE8QtwIwBw&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DlsSC2vx7zFQ&ei=KCyDUMDdOpGL4gT314DQAw&usg=AFQjCNHgxb0eFyYdjNkyHtysL8kLmg2BBQ Jeg liker denne også..
×
×
 • Opprett ny...