Gå til innhold

darkwood

Medlemmer
 • Innholdsteller

  73
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om darkwood

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Hva er forskjell mellom BFR og Okklusjons-trening ? Og blir de samme muskel-typene aktivert ? type2 altså ?
 2. Heisann. Jeg skal flytte til arguineguin og trenger en plass der jeg kan tilbe The Gain God. Noen her inne som har eller hørt om et bra gym ?
 3. Mao: er det en dårlig ting å presse korsyggen ned i ``gulvet ved beipress?
 4. Jeg trener på en gym der vi har fjernet speil. Funker som bare det. Folk skjønner at vi er der for å trene, ikke se om vi klarer å få frem en ny blodåre i speilet. Speil har vi i garderoben.
 5. «Utestengelsen har skjedd etter en intern behandling i TIK (Toppidrettskomiteen journ.anm.) i tråd med retningslinjene i organisasjonshåndboken. Ingen videre opplysning vil bli gitt.» Ganske enkelt å forholde seg til. Er bare å respektere at det ikke blir gitt ut mere info, og slutte å spekulere. På tide at dette legges dødt. Konspirasjonsteorier om dette er illuminati eller ei får dere ta en annen plass.
 6. Noen som vet hvorfor ikke Kim var med ? Virker som det er litt sammenheng her.
 7. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/krim/personlig-trener-doping-tiltalt/a/23331201/
 8. Har ikke sjangs til å få armene til å møtes. Hvikle konsekveser kan dette ha? Har du noen konkrete øvelser til meg, får å få dette til ?
 9. Spennende. Hvis ting går som planlagt her. Ender hun nok opp med 2 plass totalt. :-)
 10. Morten skrev dette på Norges Styrkeløfteforbund. forbindelse med de ryktene som går om utestengelse av en landslagsløfter ønsker TIK å komme med følgende uttalelse. Endring i laget til VM Kjell Egil Bakkelund er tatt ut av landslaget til VM. Kjell Egil Bakkelund er videre utelukket fra landslaget fram til 1.1.2016. Utelukkelsen har skjedd etter intern behandling i TIK, i tråd med retningslinjene i organisasjonshåndboka. Ingen videre opplysninger vil bli gitt. Dette med bakgrunn i en sak som er vanskelig for alle involverte parter, og vi ber om at saken tas til etterretning og at vi
 11. Stemmer. Derfor har jeg ikke skrevet han opp. Men CYC skal nok løfte ja
×
×
 • Opprett ny...