Jump to content

Keller

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 1. JEG FORTJENER DET!! Ja, jeg må prøve å unngå katastrofetankegangen, og det er lett å si NÅ, men jeg har så vanskelig for å se lyset når jeg er langt nede i katastrofeland Tusen takk for mange fine, gode ord! Ja, det er ikke det at jeg ikke tror jeg klarer meg uten brødskive, men heller det at jeg trenger den lette kjappe løsningen på morgenen før skole, jobb og barnehagelevering. Har ikke tid til så mye kokkelering Men med proteinbrød tror jeg nok det skal gå bra! Skal prøve den oppskriften fra Dedication tror jeg, men jeg ønsker meg et proteinbrød som ikke er så... flatt? Oi, så spennende!! Jeg drømmer pittelitt om det jeg også, men et steg av gangen tror jeg. Tusen takk for mange gode ord, lykke til selv! Har forresten laget meg en logg, den finner man HER!
 2. Tuuuusen takk, dette var gode ord Snek litt i loggen din, du har vært kjempeflink, en stor inspirasjon! Jeg har skjønt at det proteinet er virkelig noe å satse stort på altså. Dette skal jeg klare, jeg er jo tross alt verdt det? Og litt off topic; Kom forresten på et "word of wisdom" som traff meg en gang i tiden: TØR å jobbe for deg selv! Syns den var fin, og gjenspeiler litt det som gjør at jeg holder litt tilbake. Redselen for å mislykkes!
 3. Ja, jeg har laget en liten plan om å snike meg innpå den sunne livsstilen, jeg skal hoppe frem og skremme den til livs! Noe ala det du har gjort tenker jeg også å gjøre, for det som er viktigst for meg er til syvende å sist å kunne leve slik. Men så har vi den delen av meg som er utålmodig og vil oppnå resultater raskt... Jaja. Tar det som det kommer! Tusen takk for svar
 4. Tusen takk for mange gode råd, jeg har gått å tenkt på disse tingene idag og har allerede kommet meg litt på vei. Jeg satser på at mandag (uu, klisjé), da er jeg igang med treningen, kostholdet har jeg allerede begynt sånn smått på. Spennende!
 5. Men spiser hun ikke ganske lite kcal i utgangspunktet?
 6. Ja, jeg har prøvd å skrive opp hva jeg spiser men det endte opp i en vond sirkel hvor jeg aldri ble fornøyd, spiste mindre, glemte noe av, og da igjen følte det ble ugyldig og bare tull og tøys. Jeg skriver opp sporadisk, når jeg kommer på det. Det er greit å ha i ettertid Men ikke noe jeg orker å stresse med Det går veldig i bølger her også, men akkurat denne bølgen har vart siden sommeren 2011, syns på en måte den ble litt lang denne gangen :eek:
 7. For det første, TUSEN takk for at du tar deg tid til å svare meg så utfyllende og veldig treffende (!). Den traff rimelig bra den at jeg må slutte å se på meg selv som en tjukkas, det gjenspeiler ganske godt hva jeg føler om meg selv om dagen, og at det er litt av grunnen til hvorfor jeg aldri kommer meg i gang. Jeg skal prøve å spise mer omeletter og rent kjøtt og sånt, men salater, cottage cheese, mager kesam (og litt kesam da jeg egentlig hater mager kesam), spiser jeg en del av Kanskje finne en god oppskrift på proteinbrød? Jeg er litt avhengig av den brødmaten, rett og slett fordi det er kjapt og lettvint på morran f.eks. Blir det overflødig med så mye proteiner når man ikke trener så mye som "dere"? Nå er tiden kommet føler jeg, hvorfor har jeg aldri vært her inne før egentlig??
 8. Det er faktisk noe som heter knekkebrødfella ja Byttet litt med hjemmelaget grovbrød også da, ikke kun knekkebrød. Jeg liker godt variasjon, men den oppfinnsomheten stopper meg kanskje litt. Som du sier, jeg ønsker ikke å gå på en kjip diett som aldri tar slutt, jeg vil virkelig finne noe som jeg kan leve med. Jeg har prøvd LCHF, det var ikke noe for meg. Men noe ala redusert karbo kunne fungert. Jeg liker å spise med jevne mellomrom, hovedmåltider som frokost, lunsj, middag, kvelds syns jeg fungerer bra, og det fungerer også med det "forbildet" jeg ønsker å være for datteren på tre år. Åh, ja. Jeg ønsker en dag å føle at dette ikke er vanskelig :thumbsup:
 9. Nei, maten var jeg høvelig fornøyd med, jeg hadde egentlig ikke tid til så mye mer mat i løpet av dagen. Men jeg slet med søtsug, dørstokkmila, det mentale rundt veiingen, generelt sett følte jeg at jeg var delt i to: den delen av meg som ville bli slank, og den delen som var grunnen til at jeg er blitt overvektig, som gjerne ville forbli slik. Jeg kunne, og kan enda, resonnere meg frem til hvorfor jeg burde, hvorfor jeg skal og så har jeg gode perioder hvor jeg føler meg sterk og jeg klarer det. Dette er den delen som vil bli slank. Men så kommer denne andre delen av meg, som er feit og stygg og egentlig litt slem, og bare tar over etter en periode. Gjør meg giddaløs, tiltaksløs, slapp og demotivert. Det er vanskelig å forklare, det ligger mye i det som jeg ikke får ned på "papiret". Men det beste jeg kan forklare det med, er rett og slett at jeg føler det er en evig kamp med meg selv. Selv om jeg vil tørre å påstå at jeg er høvelig oppegående i det daglige liv.
 10. Ja, du har helt rett.. Jeg finner jo motivasjon og et ønske om å gjøre noe med meg selv i alle de grunnene du nevner - men det er langt fra tanken til handling hos meg denne gangen I og med at jeg vet hvor hardt jeg jobbet og hvor hardt jeg kjempet mot meg selv på den tiden, virker det dessverre veldig demotiverende å gjøre det helt på nytt igjen.. Jeg skrev en sporadisk dagbok på hva jeg spiste i hovedsak rundt den tiden, og den så høvelig slik ut. Med litt variasjon i pålegg og middagene, var det dette som var utgangspunktet. Frokost: 2 knekkebrød med kaviar og egg 1 halvt rundstykke med hjemmelaget eggesalat (påskefrokost i bhg.) Lunsj: 2 brødskiver med leverpostei Middag: 2 tynne laksefileter med kesam, brokkoli og blomkål. Mellommåltid: Litt kålrot Kvelds: 2 knekkebrød med leverpostei og agurk 1 knekkebrød med hvitost Må bare nevne at jeg er tilbake til startvekten nå da, før de 8 kg'ene. Så jeg veide ikke 98 i utgangspunktet. ...
 11. Så. Jente, 24 år. Har slanket meg siden jeg var 12 år, og ser vel enda ingen ende i galskapen Pr. dags dato er jeg 166 cm høy, 90 kg. BMI på 33 eller noe. Fatass! Jeg er et klisjebarn, jeg "har prøvd alt", problemet for meg er definitivt det mentale. Deriblant motivasjonen, viljestyrken og alt det innebærer.. Ligger nok selvfølgelig litt på kunnskapen også, men man vet jo ikke mer enn man vet Ifjor vår begynte jeg med styrketrening (4x4 set med tyngste vekter) og cardio, kuttet ut sukker og spiste sunt og bra, samtidig som jeg prøvde å leve normalt, da jeg med mann og barn ønsker å ha en sunn livsstil men som ikke er for ekstrem. Jeg gikk ned åtte kg, og de SLEIT jeg med. Det gikk saaakte og jeg ble utrolig demotivert, og ved sommerens begynnelse hadde jeg mistet alt som het motivasjon. Dermed... Ja. Så her er jeg nå: Jeg vet at det trengs hardt arbeid, disiplin, motivasjon og viljestyrke - jeg bare klarer ikke å lete det frem noen plasser Så dette er mitt hjertesukk. Jeg lurer også derfor på om noen her har gått ned mange kg, eller som har kunnskapen nok til å lære meg litt om hva som skal til matmessig, treningsmessig, uten at det blir for ekstremt, noe jeg kan leve med som småbarnsmor, heltidsstudent, deltidsansatt og alenemor på deltid? (samboer på nordsjøen) Har ikveld sittet å sett på alle de herlige før og etter bildene og ble litt gira bare der! Så utrolig mange flinke mennesker det er her inne, altså!! Jeg vil være en av dere!
 12. Tør å jobbe for deg selv
×
×
 • Create New...