Gå til innhold

gøns

Medlemmer
 • Innholdsteller

  408
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om gøns

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Få tilbake det gamle forumet! Det nye har vært en stor flopp. Forferdelig oppsett jevnt over. Aktiviteten gikk rett i bånn når den ble lansert!
 2. Som jeg skrev i mitt forrige innlegg så må fettprosent forstås som et mål på fettmengde målt relativt til fettfri kroppsmasse. Det vil si at dersom du øker din fettfrie kroppsmasse samtidig som den totale fett_mengden_(ikke fettprosenten) er lik, vil fettprosenten være lavere en utgangspunktet Håper det var greit forklart.
 3. Som agressive er inne på så er det fullt mulig å øke muskelmasse samtidig som man kvitter seg med fett dersom man er nybegynner. Økt innhold av vann og glukose i muskulaturen kan også bidra til økt muskeltverrsnitt. Hvordan vet du forresten at fettprosenten er lik? Fettprosenten vil være lavere relativt til den totale fettfrie kroppsmassen dersom denne har økt selv om den totale fettmengden er den samme. Dersom du hadde veid deg før og etter ville du antagelig sett en økning i kroppsvekt.
 4. Er det så vanskelig å resonnere seg fram til at du har bygd muskler?
 5. Takk for gode tips! Meget mulig det blir forsvaret etterhvert, så denne var fin
 6. Løfte og bærestyrken er det ingenting i veien med
 7. Tror du har veldig rett i det siste der Satser på at det lar seg gjøre uten alt for mye svinn i beinstyrke. Mulig jeg overdriver, men har kjent på et ganske markant styrketap i forbindelse med lengre fjellturer tidligere. Det blir dog en annen type belastning... Uansett så må jobb prioriteres
 8. Er vel melkesyreterskelen som er det største problemet her ja. Låra mine bruker mye oksygen og blir fort anaerobe. Henger vel sammen med mye og hyppig knebøy. Tenker å roe ned knebøyen i uka før for å møte godt restituert. Er det intervalltrening som er det mest effektive for å motvirke dette? Får ta et testløp til helga for å se hvordan jeg ligger an. Takk for tips.
 9. Har da fått jobb i ambulansen, noe som blant annet medfører en fysisk test. Denne består i div styrke- og utholdenhetstester, deriblant 3000m. Dette skal gjennomføres i starten av juni. Har ikke fått trent noe særlig opp mot dette da ansettelsen kom noe brått på. Videre må det meddeles at jeg er en styrkeløfter på 124kg med kondis deretter og svært lite erfaring innen utholdenhetstrening. 3000m skal gjennomføres på 19min, dvs. må jeg ha en snittfart på minst 9kmt, noe som i og for seg ikke er spesielt fort. Planen er å kjøre litt jogging en eller to ganger i uken den neste måneden, u
 10. Veldig bra!! men kjøp den klassiske makrell i tomat. De store ovale boksene. Inneholder mye mer fisk De små inneholder forholdsvis mye tomatpurè i forhold til makrell.
 11. Om du til og med syns det lukter digg så lover det godt Greit å spise hele boksen med en gang, ettersom smaken endres til det verre dersom det blir stående i kjøleskapet over natta. win-win
 12. Måltidsfrekvens har nok lite å si på den biten, uten at jeg skal uttale meg for skråsikkert om det. Men som sagt, liker du makrell i tomat så er det bare å kjøre på. Nydelig godt på brødskiver med majones over Genial måte å få i seg omega 3 på. Oppimot 4x mer omega 3 en laks.
 13. Tok netopp en checkup selv, tenkte det kunne være interresant å se etter en nokså hard bulkeperiode siden nyttår med en vektoppgang på rundt 12kg på 3mnd. Kan nevne at det har gått med 6 egg, 200g ost, 2 hvitløksbaguetter og 400g kyllingvinger daglig, bare for å nevne noe. Godt med meierismør på det meste. Lagt rundt 6500kcal + med mye fett. HDL-Kolesterol: 2.3 LDL-Kolesterol: 1.8 HDL/LDL ratio: 1.7 Totalkolesterol: 3,9 Med andre ord veldig bra. Avkrefter vel myten om at egg og meieriprodukter er dårlig for kolesterolet Det som er verdt å nevne er at jeg konsekvent sp
 14. gøns

  Salt & sånn

  Det koker vel uansett ned til at dette er svært individuelt, gjør det ikke?
×
×
 • Opprett ny...