Gå til innhold

Dani Adams

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dani Adams

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 22. jan. 1993
 1. bra du fant det ut, er jo for å få røra glatt
 2. Har en oppskrift som alle kan lage, å pannekakene blir sinnssykt gode: 3 egg 3 ss store havregryn 3 ss cottage cheese. litt vann hvis røra blir for tykk stevia/sukrin etter eget ønske. Mix alt i en mixer, å stek! jeg stieker helst i teflonpanne, da slepper jeg å steke i fett. Disse proteinpannekakene er veldig gode med syltetøy eller brunost. hele røra inneholder ca 350 kcal og 33 g proteiner.
 3. har fått treningsprogram fra der jeg trener, det består av å gjøre alle øvelsene 10x3, øvelsene: nedtrekk front low row biceps curl med vrid dips skulderpress en arms roing på skråbenk "pynteøvelse" (husker ikke hva det var) front squat gående utfall stor bal i ryggen, 4 kg ball mellom bena matte: glutebride vri 6 kg ball fra side til side ca slide crunch sideplanke med vipp "håndsisten" bra øvelser eller ikke?
 4. gjore knebøy forann gymlærern min på onsdag, å wow som jeg fikk skryt for di!
 5. kommer nok aldri til å få noen små hofter, jeg, uansett. har ganske store hofter av natur, noe jeg bare må leve med.
 6. som sagt skal jeg nå begynne å trene 4 dager i uken + 1 tl når jeg har tid. jeg har som sagt nesten bare jogget på disse mnd jeg har trent, så jeg aner ikke hva supersett, droppsett er. så en forklaring hadde vært fint
 7. så knekkebrød til frokost og lunsj er bedre ? tror nok jeg må få noen til å lage en kostholdsplan til meg. er ikke lett å velge hva man skal spise når man er lei det meste.
 8. spiser to skiver grovt brød med leverpostei/ost til frokost, samme til lunch. noen ganger drikker jeg shake fra noka. middag er ikke alltid jeg spiser fordi jeg er jempe lei av mat, så da blir det heller til at jeg spiser müsli med biola, brød, eller shake. når jeg spiser middag pleier jeg å spise ganske sunt, magert kjøtt, grønnsaker, fullkornspasta eller ris. men problemet mitt er at jeg er så svak fo søte ting, tar krom tabeletter, men føler ikke at dem hjelper så mye.
 9. noen bra øvelser som hjelper med å bli kvitt fettet på lårene og hoftene ?
×
×
 • Opprett ny...