Gå til innhold

line76

Medlemmer
 • Innholdsteller

  84
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. æ sov halveis sittende på sofan i 3 dager,... å brukte sko skjeen te å få tak i ting i skapet...*ler*
 2. Heisann,tenkte bare på dette med trening,tar du over muskel kommer du fortere i gang,tar du under kan det hende det vil hemme styrketrening på bryst muskel over lang tid,det sa min kirurg å anbefalte det kun te de som var veldig tynn .Når det gjelder å få barn så har jeg de jeg kjenner som ammer å har ammet å de har ikke blitt ødlagt,er vel sikkert litt forskjellig der å tenker jeg å det må man ha i bakhodet.Men ikke hørt noen negative historier ihvertfall. ville bare gi litt tilbakemelding Lykke til!!!
 3. Fornebu var jeg super fornøyde med å hører ikke annet en godt om de,kommer ikke til å bruke noen andre hvis jeg skulle gjort noe annet igjen.Vet flere fra nordnorge har tatt turen bare for det så reising er nok ikke no problem,dessuten har du coop kort kan du få 2 dager billig hotell rett ved siden av hvor du kan slappe av litt;)
 4. jeg har en helt ny flaske...fikk ikke brukt alt..så du sku bodd nærme,bor i arendal jeg så kunne du bare fått den=)
 5. heeeey...kor det går nu raggern,æ fikk tatt scanning å gu hjelpe æ har mye å jobbe med...hehe...men det gir mæ bare mere motivasjon te å gi gass nu =D

 6. Det viktigste med innlegg e at man gjør det for en sjøl å INGEN andre,etter barn å masse træning så va det absolutt det bæste for mæ å mitt indre,angre ikke et sekund(enda det gikk 2 år før æ bestemte mæ) fordet om min x va fornøyd på det tidspunktet;)do it for the right reason(y)
 7. fornebuklinikken..va innom de flere ganger iløpet av 1 år før jeg bestemte meg,å følte meg trygg å tatt vare på fra dag 1..for jeg var veldig redd.. Angrer ikke et sekund,helt supre
 8. Arendal er ihvertfall ille (( da e nok kr.sand bedre va innom her sjøl å det inntrykket å svaran æ fikk...uff..æ rygga fort ut,hehe...men som sagt du må se sjøl =) stavanger har æ hørt e flink,colusseum der...dvs de æ vet som har tatt der e fornøyd =)
 9. Huff lei av å gå med teip altså...etter løft..noen andre som har tatt løft å hvor lenge gikk dere med teip?
 10. blir du å ta der? kan bare si at jeg har ikke hørt så mye positivt der desverre
 11. uff da,håper klinikken gjør alt for å hjelpe da.Kjempekjip situasjon for deg:( trøsteklem
 12. Man reagerer jo på medisinene forskjellig da,hehe...luftsmertene ga seg etter en uke,men min oppblåste mage..uff..den hadde jeg 5 uker,haha...sikker på jeg så gravid ut...hihi
 13. va oppblåst å små vond i magen hele uka,pga av medisinene å det man får under og før operasjon også.Men det går over:)
 14. Anbefaler fornebu klinikken på det varmeste jeg da,er super fornøyd og følte meg veeeldig tatt vare på ;)Pris er fra klinikk te klinikk å avhenger va du må gjøre,bare innlegg eller løft itilegg. Lykke til =)
×
×
 • Opprett ny...