Gå til innhold

Maritaa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  130
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Maritaa

 1. Perfekt HåK, flotte proporsjoner og kloke ord, Celine!
 2. Uff... håper jeg ikke har gjort noen "skade". Gått turer med moderat puls, ca. hver dag jeg. Puppene har det bra da, så det er vel et godt tegn.
 3. Kanskje ikke så lurt med powerwalk heller da?
 4. Oki, takk for svar! Vil være på den sikre side, så jeg ikke tuller til noe. Tross alt kroppen min det er snakk om (+ en del penger! Dyr julegave til meg selv i år, gitt!) Får ta en telefon til klinikken og høre.
 5. Rastløøøøøs!! Når kan man begynne å løpe litt igjen? Og kanskje løfte noen vektskiver så man får trent litt bein og rumpe i det minste? Er på 4. uken nå., og holder på å bli sprø. Var ute å gikk tur allerede 3. dagen etter opr. og har igrunn hatt det overraskende bra. Har selvfølgelig hatt en del smerter, men ikke noe verre enn jeg trodde det skulle bli. Hevelsen er gått ned, og føler puppene har sunket litt mer på plass også. De ser ut som mine gamle igjen før jeg mistet myye brystvev. Kan jeg løpe litt nå?
 6. Jeg fant en gang isbergsalaten i fryseren og et brød i kjøleskapet, tok såpe på tannbørsten og pga. rutiner på jobb der bestikktralla står under en benk, satte jeg fatet mitt i vasken og kastet gaffelen i søpla under! Surrehue....
 7. Noe av det beste og mest motiverende jeg ser på trening er mennesker med bevegelseshemminger som virkelig ser viktigheten av trening og som møter opp og virkelig står på uansett utgangspunkt. Har spesielt latt meg fascinere av en dame med høyere grad av Cerebral Parese som stiller opp på treningen sin hver bidige onsdag; 1 time med styrke i apparater og deretter 45 min med chairobics for kondisjonstrening. DET er viljestyrke og treningsglede det!
 8. Maritaa

  Halloween

  Jeg skal være Jack Sparrow på jobb i morgen! Tror det blir kvinnelig pirat på kvelden!
 9. *Hjelper Liive med å skape balanse her i inne* Eller slik: [ATTACH]67338[/ATTACH] Kvinnelig men med muskler, jatakk! (..min mening)
 10. Me to me to! [ATTACH]44689[/ATTACH]
 11. Takk! Har igrunn mange fine, men finner liksom ikke rette anledningen!
 12. Det var den store "rydde i klesskapet-dagen" i dag! Fant ut at jeg har aaaaltfor mange kjoler som aldri får sett dagens lys, da jeg er en skikkelig jeansjente (men elsker kjoler egentlig!)! Viser de derfor frem her jeg, så jeg kan bruke olabuksene mine med god samvittighet! Den svarte syns jeg er råstilig, men har aldri fått meg til å gått med den. Altså; skinn... hele kjolen! Den lyse er søt, men litt mye utringning. Også to til av sikkert 20: (Bare å låne kjoler om du bor i Trondheim ) Nei, nå ble det nok kjoler og speil-bilder her.. God natt alle vakre kjolejenter!
 13. En bred, sterk rygg og kraftige underarmer! :thumbsup: Men viktigst av alt: en god holdning! Får enhver kropp til å se sååå mye bedre ut!
 14. Ei som kom inn i styrkerommet, stilte seg opp foran speilet og kneip kviser til den store gullmedaljen! Hun måtte hente papir for å si det sånn! Deretter tok hun 5 hang ups i maskin som var så lette at hadde hun holdt seg fast med bare lillefingern hadde hun fløyet opp bare da! ...så var hun ferdig og gikk. Og jeg stod igjen og så slik ut:
×
×
 • Opprett ny...