Gå til innhold

Maritaa

Medlemmer
  • Innholdsteller

    130
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Maritaa

  • Rang
    Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Holder du koken frøken?

  2. Perfekt HåK, flotte proporsjoner og kloke ord, Celine!
  3. Uff... håper jeg ikke har gjort noen "skade". Gått turer med moderat puls, ca. hver dag jeg. Puppene har det bra da, så det er vel et godt tegn.
  4. Kanskje ikke så lurt med powerwalk heller da?
  5. Oki, takk for svar! Vil være på den sikre side, så jeg ikke tuller til noe. Tross alt kroppen min det er snakk om (+ en del penger! Dyr julegave til meg selv i år, gitt!) Får ta en telefon til klinikken og høre.
  6. Rastløøøøøs!! Når kan man begynne å løpe litt igjen? Og kanskje løfte noen vektskiver så man får trent litt bein og rumpe i det minste? Er på 4. uken nå., og holder på å bli sprø. Var ute å gikk tur allerede 3. dagen etter opr. og har igrunn hatt det overraskende bra. Har selvfølgelig hatt en del smerter, men ikke noe verre enn jeg trodde det skulle bli. Hevelsen er gått ned, og føler puppene har sunket litt mer på plass også. De ser ut som mine gamle igjen før jeg mistet myye brystvev. Kan jeg løpe litt nå?
  7. Jeg fant en gang isbergsalaten i fryseren og et brød i kjøleskapet, tok såpe på tannbørsten og pga. rutiner på jobb der bestikktralla står under en benk, satte jeg fatet mitt i vasken og kastet gaffelen i søpla under! Surrehue....
  8. Noe av det beste og mest motiverende jeg ser på trening er mennesker med bevegelseshemminger som virkelig ser viktigheten av trening og som møter opp og virkelig står på uansett utgangspunkt. Har spesielt latt meg fascinere av en dame med høyere grad av Cerebral Parese som stiller opp på treningen sin hver bidige onsdag; 1 time med styrke i apparater og deretter 45 min med chairobics for kondisjonstrening. DET er viljestyrke og treningsglede det!
  9. Maritaa

    Halloween

    Jeg skal være Jack Sparrow på jobb i morgen! Tror det blir kvinnelig pirat på kvelden!
  10. *Hjelper Liive med å skape balanse her i inne* Eller slik: [ATTACH]67338[/ATTACH] Kvinnelig men med muskler, jatakk! (..min mening)
  11. Hei, sykt bra nakke muskel du har! Noen tips til hva en kan trene for å få bygget den?:)

    1. Maritaa

      Maritaa

      Takk for det, men den har nok kommet helt av seg selv så der har jeg ingen tips til deg! Jeg skulle gjerne visst hvordan den IKKE vokser noe mer! ;)

    2. Pernillene

      Pernillene

      Hehe, da satser jeg på at den kommer tilslutt da ;)

  12. Fy fader, FOR en kropp du har! :-D

    1. Maritaa

      Maritaa

      Tusen takk søte du! :) Føler jeg får mye ufortjent skryt her inne! Girls...

  13. Du ser sykt bra ut! :D

    1. Maritaa

      Maritaa

      Takk for det, Kristianne! Du ser helt rå ut selv! :D

  14. rå avatar! grym form :)

    1. Maritaa

      Maritaa

      Takk for det! :D En av de dagene da det var mye pump i muskulaturen og lite vann i kroppen... de dagene man(jeg ihvertfall!) desverre ikke ser så ofte til. :p

×
×
  • Opprett ny...