Jump to content

Hamburgerdressing

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Hamburgerdressing

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 05/25/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skrudde sammen naviculare i foten da bruddet ikke ville gro selv. Operasjonen var 12.des og hadde gips til 1.feb. Foten har blitt mindre vond, men det går sakte synes jeg. Er også spesielt vond mot talus i cuboid/navicular område, kjennes sårt ut/stikkende smerte(artrose?), blir vondere etter mye gåing. Foten er varmere enn den andre og hovner opp. Hvor lenge kan jeg forvente at det gjør vondt? Og hvordan kjennes artrose ut? Noen med erfaring? er stressa/bekymret, fotballsesongen nærmer seg...
 2. Skal operere naviculare i foten, og blir da gips i 6-8 uker... men er det noe jeg kan gjøre så musklene i leggen/låret ikke blir helt "borte"? Klare å holde det sånn noenlunde aktivert. Strøm/massajeapparat?
 3. Skal operere naviculare beinet i foten som har brukket, da det så og si ikke vil gro av seg selv. Hvor lenge tar rehabliteringen etter en slik operasjon? Når kan jeg begynne med ting som ikke er så vektberende som sykling, svømming o.l? Vis jeg er flink i rehab prosessen og gjør det jeg skal, når kan jeg forvente og være tilbake for fullt med løping, fotball, styrketrening?
 4. Jeg ble operert for idrettsbrokk i slutten av april, fulgte rehab programmet jeg fikk og alt virket som å skulle bli bedre. Men nå når jeg har startet med fotball igjen 6 måneder senere(andre skader i mellomtiden) så har lysken blitt gradvis vondere, men på ett litt annet sted enn før operasjon. Så lurer på om noen andre har blitt operert for dette(fotballspillere)? Og hvordan lysken responderte de første ukene med normal trening? Om smertene jeg har nå er en del av tilpasningen
 5. var kanskje litt mye for tidlig ja, men maks hastigheten har "bare" vært 9 km/t på mølla, en fart jeg har kommet opp i gradvis. Men får nok bare ta det enda litt roligere foreløpig:) men allikevel med tanke på andre vondter, bør man bry seg om smerter som går bort etter oppvarming?
 6. Har slitt med et tretthetsbrudd siste 7 månedene, men kom til enighet med legen at det hadde grodd såpass at jeg kunne begynne å trene litt løping igjen. Nå har jeg hatt 4 joggeturer den siste uken på rundt 15-30min, og etter de to siste joggeturene har foten blitt litt sår når jeg har blitt kald igjen. Da gjør det litt vondt da jeg begynner å gå igjen etter å ha sittet rolig, men smerten går så og si helt vekk etter noen skritt, og underveis på johgeturene når jeg er skikkelig varm kjenner jeg ingenting. Skal jeg ikke bry meg om dette og bare fortsette å bygge opp løpinga? Eller burde jeg stoppe og ta det rolig?
 7. er det noen som vet om en spesialist på tretthetsbrudd eller på idrettsskader?? Bruddet er fortsatt ikke grodd og begynner å bli veldig f*ckings lei av dette nå!!
 8. Har hatt et tretthetsbrudd i foten de siste fire månedene. jeg provoserte det de to-tre første månedene og fortsatte å løpe med det. Men den siste måneden har jeg gått med krykker og avlastet foten så mye det har latt seg gjøre, men om jeg kjenner etter så kjennes det ikke så veldig mye bedre ut... Så kan de ha gått såpass lenge at det har blitt dannet et falskt ledd? Er det noe som kan hjelpe til å få det til å gro fortere? Noen som har hatt lignende skade? hvor lenge tok det før det hadde grodd?
 9. Høres kjipt ut! Var vondt de første to ukene, men blir gradvis bedre og bedre. Jeg driver også med litt core trening foreløpig og kjører gradvis på med mer intensitet. Anbefaler teres rosenborg!
 10. Er fortsatt vondt nå etter 5 måneder og har vært til 3 forskjellige ortopeder, og 5 forskjellige leger, en naprapat og en fysioterapeut med albuen. Legene og ortopedene sier at det vil bli bra på etter x antall uker og måneder, og ja det har blitt bedre enn det var de to første månedene, men etter det har det stått stille. Har nå vondt helt nederst på tricepsfeste på albuen, er en klump der på størrelse med en peanøtt der, også er det veldig vondt i mellom der bicepsen kommer ned mot albuen og den kulen som er på utsiden av albuen. Der gjør det veldig vondt om jeg skal flekse musklene i armen og jo høyere opp jeg skal løfte noe jo vondere gjør det der. På enarms triceps extensions så klarer jeg såvidt 5kg og da er smerten på 8/10. Det fysioen har som et forslag på hva det kan være er at etter fallet som lagde såret så hadde tricepsen fått et slag også har det grodd sammen som en klump istedenfor rett og den klumpen kan kanskje presse på en nerve som lager den vonde smerten på utsiden av albuen. Men han fysioen var ikke sikker... Ble testet for tennisalbue som jeg vet kan gi smerter i samme område, men merket ikke noe på de testene han gjorde. O g legene og ortopedene virker som om at de ikke klarer å diagnotisere det og bare sier at det vil gå over, men akkurat nå kjennes det ikke sånn ut! Noen på forumet her som har opplevd noe lignende? Opplevd nerve i klem i armen? betennelse/slått tricepsfeste? Begynner å bli fryktelig lei av at den albuen skal være så veldig vond hver dag!!
 11. Jeg ble operert for idrettsbrokk for 1.5 uke siden. Den første uken kjente jeg ikke noe annen smerte enn der inngrepet var gjort. Men etter 7 dager så kom noe lignende den lyskesmerten jeg hadde før operasjon tilbake i en viss grad, og da hadde jeg bare sittet på sofaen hele uka. Så er dette et tegn på at operasjonen ikke gikk som den skulle? Eller er dette vanlig, før det igjen blir bedre om x antall uker? Noen her som har blitt operert og kan fortelle hvordan utviklinga var etter operasjon?
 12. Tar opp igjen tråden. På torsdag var jeg å tok mr og ct av foten, og det ble påvist brudd i naviculare beinet i foten. Snakket også med en ortoped som ga meg krykker og sa at det var en ganske alvorlig skade, og sa at foten måtte avlastes i minimum en måned. Har nå gått 2 måneder siden skaden oppstod og har i den tiden trent opp mot smertegrensen, noe fastlegen min sa jeg kunne gjøre, men noe som ortopeden sa at jeg ikke skulle gjøre... Foten er blitt bedre og jeg klarer å jogge i en 10-12 km/t uten at jeg kjenner noe smerte. Så det jeg lurer på er om det kan bli komplikasjoner pga av at jeg har brukt foten opp mot smertegrensen? og evt hvilke komplikasjoner kan det bli? og hvor lenge kan jeg forvente at det tar før foten er 100%?
×
×
 • Create New...