Gå til innhold

lks

Medlemmer
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lks

 1. Jeg er også gravid og har til nå trent stort sett som før, men da uten "maksing" og uten å ta noe særlig tyngre enn at jeg kan klare 5 rep på toppsettet. Er litt over halvveis nå og det har funka fint for meg (bortsett fra helt i starten, da var jeg dausliten og orka lite). Kostholdet er også som før for min del :)

 2. Jeg har akkurat samme type problem nå om dagen, kun på venstre side. For meg kan det være vondt/ubehagelig bare jeg løfter beinet for å ta på meg en sokk eller lignende (ikke alltid, men noen ganger). Kan også gjøre vondt å gå når venstre bein strekkes ut bak. Dersom jeg løfter kneet gjør det vondt, og hvis jeg deretter beveger beinet utover sideveis, gjør det enda vondere.

  Jeg har vært hos fysioterapeut to ganger, og det eneste hun sier er at det har skjedd noe akutt under trening som mest sannsynlig vil gå over av seg selv, men jeg får ikke lov å trene bein, løpe eller sykle... Skal tøye 10 minutter om dagen, sier hun også. Jeg har nå hatt dette her i tre-fire uker, og synes ikke det blir noe bedre. Er UFATTELIG kjedelig at jeg ikke får trent bein eller underkropp i det hele

  Jeg har nettopp opplevd noe av det samme, hadde også problemer med å ta på sokker, knebøy ol. For min del viste det seg at jeg hadde flere låsninger i bekken, hofte og korsrygg. Det løste seg til slutt med en del timer hos både kiropraktor og fysioterapeut (og ikke noe særlig styrketrening i denne perioden). Kanskje du kan gå til en annen behandler for å få en ny vurdering? Lykke til :)

 3. Da jeg bodde i Bergen var jeg innom både naprapat og fysioterapeut! Naprapaten jeg gikk til heter Örjan Bask, han jobbet et sted som het Fix-it, men jeg lurer på om han kanskje driver for seg selv nå. Fysioterapeuten jeg gikk til heter Arild Solheim og han drev Redcord klinikken i Bergen den gangen. Nå tror jeg han driver Bergen Idrettsklinikk. Begge to hjalp meg masse, men det var nok Arild som fant best ut av plagene mine og hjalp meg med trening :) Lykke til!

 4. Jeg er nettopp ferdig med og hjelpe til å bygge om butikken jeg jobber i, jobbet torsdag, fredag, lørdag, søndag, mandag, tirsdag, og onsdag fram til kl halv 2 i natt, og er endelig ferdig! og jeg er endelig 20 år i dag :D :D å ferie den første timen som 20 åring med å sette ut de siste labelsene i butikken kan vel diskuteres :p

  Gratulerer med dagen! :)

 5. Tror jammen meg jeg har funnet HåK'nj jeg også :) (den kommer selvsagt til å finpusses - men aldri mer PSMF-hysteri på meg)

  Sånn jeg er nå, så er jeg glad og fornøyd, så hva skal man stresse så mye med da :)

  HåK FTW!

  Du ser utrolig bra ut!! :thumbsup: Jeg vil også ha HåK!!

 6. Fikk du behandling, eller gjennomgikk du øvelser i slynge? :)

  Jeg gikk gjennom noen øvelser jeg ikke huska helt, og testa ut litt hvor de største svakhetene mine var. Dessuten var han jeg var hos veldig opptatt av fotstilling, så når jeg gikk derfra hadde han tapet begge føttene mine. Veldig uvant å gå "riktig" plutselig. Fikk øvelser for nakken også :)

  Jeg har også Redcord hjemme, gull verdt! Håper du får orden på nakken!! :)

×
×
 • Opprett ny...