Gå til innhold

LMHR

Medlemmer
 • Innholdsteller

  217
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av LMHR

 1. Det fikk meg til å le litt for mye.
 2. Eneste jeg har hørt om dette er om man spiser protein samtidig som man er relativt dehydrert og ikke inntar væske.
 3. Dårlig med bilder på denne tråden
 4. LMHR

  Zyzz

  Hehe, jeg håper da at folk ikke prøver å kopiere han, men heller slutte å bry seg så mye om hva andre synes og gjøre det man har lyst til her i livet.
 5. Syndig godt i alle fall Stor boks tunfisk i vann, 2 egg, 2 spiseskjeier majones, litt sitron, oppkuttet 7 sorter salat og krydder 1 lys baguett. Bra frokost/lunch. Omnomnom.
 6. Det er et ganske velkjent fenomen. Jeg selv liker nok litt mer muskler på damer enn menn flest, men et sted ligger grensen... Jeg synes nok første bildet er mest feminint og pent. Andre bilde er slett ikke verst, mens tredje bilde går det litt over i andre baner. Og såklart så vil de to siste damene se annerledes og gjerne "bedre" ut med når de har litt høyere fettprosent og ikke er scene- eller fotoshoot klare.
 7. Det ser slik ut, ja. Da kjører man på.
 8. Haha, jeg elsker damer og deres forhold til godterier.
 9. Haha, jeg er ikke akkurat bakemester eller veldig glad i kaker generelt så jeg får ta deg på ordet. Men såklart, det er vanskelig å si nei til en saftig sjokoladekake.
 10. Ah, om de er bedre så er jo alt fryd og gammen. Jeg bare bare ikke så glad i "sunnifiserte" utgaver av kaker, pizza osv som ikke smaker så godt om originalen.
 11. 2 år faktisk! Jeg som følte at 1 år var lenge. Jeg vet når jeg er slått
 12. Flere usa-folk som skal hjem til jul? Nice!
 13. Synding for meg er vel at jeg synes jeg burde spise mer grønnsaker.
 14. Hvor setter man grensen for hva synding er btw? Jeg antar det er mest snakk om å spise mat som ikke akkurat er kjent for å være på planen om man skal ned i vekt
 15. Håper du har telling sånn ca. på kaloriene. Fungerer jo fint å gå opp i vekt med PF og så lenge man stapper i seg nok mat Jeg har sånn halveis sluttet å telle kalorier og varier mengden ut i fra om jeg går opp eller ned i vekt. Men vet sånn ca hvor jeg ligger.
 16. ...når du ser folk kommer og går mens du holder på.
 17. En halv grillet kylling, 2 ciabattas med ost og salat, en boks med mais. [edit] typo
 18. Damn, de siste bildene der fikk meg til å savne Norge enda mer
×
×
 • Opprett ny...