Gå til innhold

LMHR

Medlemmer
 • Innholdsteller

  217
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det fikk meg til å le litt for mye.
 2. Eneste jeg har hørt om dette er om man spiser protein samtidig som man er relativt dehydrert og ikke inntar væske.
 3. Dårlig med bilder på denne tråden
 4. LMHR

  Zyzz

  Hehe, jeg håper da at folk ikke prøver å kopiere han, men heller slutte å bry seg så mye om hva andre synes og gjøre det man har lyst til her i livet.
 5. Syndig godt i alle fall Stor boks tunfisk i vann, 2 egg, 2 spiseskjeier majones, litt sitron, oppkuttet 7 sorter salat og krydder 1 lys baguett. Bra frokost/lunch. Omnomnom.
 6. Det er et ganske velkjent fenomen. Jeg selv liker nok litt mer muskler på damer enn menn flest, men et sted ligger grensen... Jeg synes nok første bildet er mest feminint og pent. Andre bilde er slett ikke verst, mens tredje bilde går det litt over i andre baner. Og såklart så vil de to siste damene se annerledes og gjerne "bedre" ut med når de har litt høyere fettprosent og ikke er scene- eller fotoshoot klare.
 7. Det ser slik ut, ja. Da kjører man på.
 8. Haha, jeg elsker damer og deres forhold til godterier.
 9. Haha, jeg er ikke akkurat bakemester eller veldig glad i kaker generelt så jeg får ta deg på ordet. Men såklart, det er vanskelig å si nei til en saftig sjokoladekake.
 10. Ah, om de er bedre så er jo alt fryd og gammen. Jeg bare bare ikke så glad i "sunnifiserte" utgaver av kaker, pizza osv som ikke smaker så godt om originalen.
×
×
 • Opprett ny...