Jump to content

Claire

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

About Claire

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 12/23/1986
  1. Takk for tips asianface! Men kan man trene på SIB om man ikke er student?
  2. Sist jeg var i Bergen for 2 uker siden var det 5 grader Det er ikke temperaturen som plager meg, men alt regnet! Men man venner jeg so til alt Her jeg bor nå var det alt 20 grader i mars så jeg trenger nok en tilvenningsperiode Anyway, flott dere har bra vær, enjoy it!
  3. Synes det er en fordel med gruppetimer da jeg liker å variere litt, men i hovedsak er det for å trene styrke og heller jogge ute for kondistrening.... Men det er jo Bergen det er snakk om så kanskje jogging ute er litt optimistisk
  4. Tusen takk for alle tips! Jeg skal sjekke ut alle sammen når jeg kommer meg til Bergen Ja, det nye treningssenteret i Arna virker interessant, men jeg er ikke sikker på hvor lenge jeg blir i Arna egentlig så Nesttun-Bergen høres mer sikkert ut. Kjipt å binde seg et år og så flytter man til et annet sted :c/ Kanskje sats er bra da, i og med at de har det flere steder i Bergen.
  5. Jeg flytter til Bergen snart, og lurer på om noen kan anbefale meg et treningssenter? Jeg kommer mest sannsynlig til å bo i Arna og jobbe i sentrum, så noe enten i sentrum eller strekning Bergen-Nesttun..? På forhånd tusen takk! Gleder meg til å bli gjengganger på treningssenter igjen
  6. Claire

    Tatoveringer

    Noen har brukt pulsbelte!!
  7. Hehe, I wanna believe in magic :whistling: Hvis jeg har det travelt har jeg snudd dem ja, men jeg har faktisk ikke pleid å steke dem på begge sider.. Men bare prøv deg fram for å finne riktig mengde av alt og stekemåte sånn som du liker det
  8. Så det er feil det at selv om det inneholder karbohydrater så går det ikke rett gjennom kroppen sånn som med aspartam? Havreklilapper: (Skal ikke ta æren for de selv, de heter egentlig Dukan Oat Bran Gallette ) 1-2 egg (på psmf har jeg ikke tatt med eggeplommen, men smaker mye bedre om man tar den med ) 2 ss havrekli 1 ss fromage frais (får ikke tak i fromage frais i Norge, men yoghurt naturell eller kesam er vel det som ligner mest) Stek først kjapt på høy varme, og skru deretter ned og la det putre på svak varme, tar litt tid før toppen blir gjennomstekt Smaker sykt godt sammen med skinke eller bær, kan hive litt aspartam i røra for å bruke lappen som dessert. Enjoy
  9. Fordi jeg lager verdens beste havreklilapper
  10. Kan man spise harvrekli på psmf? Er jo karbs, men er det ikke sånn at det ikke blir tatt opp av kroppen, som med aspartam?
  11. Strengere enn Dukan, du verden! Imponerende! Har selv prøvd Dukan, men jeg klarte ikke det i og med at jeg ikke er så glad i kjøtt, hehe psmf er nok mer min ting da jeg får lov til å spise veggies
  12. Dag 3 PSMF: En smule trøtt om morran *yawn*

  13. Åh, jeg elsker spisskummen, koriander og chili, namnam!
  14. Ok, skjønner Takk for svar! Kanskje jeg kan dra på middagsbesøk og bruke det som oppkarbingsmåltidet mitt da
  15. Det er meg på bildet da jeg var ved min trivselvekt for ett år siden har lagt på meg en del siden det!! (nesten 10 kg 0_0)
×
×
  • Create New...