Gå til innhold

wucs

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om wucs

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 28. aug. 1989
 1. Hei, I år har jeg vært skikkelig ivrig og kjøpt meg rulleskøyter. Kjempe kult, men har et lite problem - siste gang jeg sto på skøyter var ca. 15 år siden. Kunne tenke meg å trene litt hardere for å bli bedre på dette. Hadde min første tur tidligere i dag - klarte ikke uten å falle et par ganger. Spørsmålet mitt er følgende: kjenner noen av dere til noen treningsmuligheter i Oslo? Anbefale noen som har tid/lyst og er flink nok til å ta muligens noen PT timer (trenger ikke å være frivillig arbeid)? Har prøvd å google litt om treningsmuligheter, men har ikke blitt mye klokere. Finner masse s
 2. Hei, Ønsker å kjøpe to billetter til Muse konsert i Oslo Spektrum. Anyone? Hadde egentlig kjøpt allerede gjennom finn.no, men mottok bare en tom konvolutt Men har veldig, veldig lyst å se dem, så prøver igjen, denne gangen her..
 3. "yeah thats not what I was looking for at all." :thumbsup:
 4. Takk skal du ha - ditt råd om mulige nedturer er veldig verdifull. Det er bra at jeg fortsatt har litt tid til å forberede meg på det. Må huske hele tiden at det faktisk ER mulig å overkomme. He, håper jeg Vi få se hvordan det går med meg i år, kanskje greit nok til at jeg melder meg på neste år også Men nå er det litt for tidlig å si noe om det. Mulig at jeg er alt for optimistisk
 5. Har bestemt meg for å sykle Trondheim - Oslo i midten av juni Oj, glemte også Holmenkollenstafetten. Men der har jeg kun 1 etapp på 650m.
 6. Wow, 18-20 timer! :thumbsup: Respect! Målet mitt var rundt 24 timer først, men for å være ærlig, er jeg litt skeptisk til det også. Tror at jeg kommer til å bruke enda mer tid.. Vi får se Jeg kjenner ikke noen som skal også sykle (jeg kjenner ikke veldig mange her i Norge i det hele tatt, så har ikke noen som jeg kunne tilby om å bli med), så jeg tror at det kommer til å bli mer eller mindre alene-tur for meg.. Jeg er litt redd for at den psykiske delen er det som skal ødelegge alt for meg, men samtidig vet jeg hvor mye jeg vil fullføre det.. Uansett, tusen takk for oppfordring!
 7. Dette er veldig imponerende, synes jeg! Hva synes du er det vanskeligste med hele turen? Hvis jeg kan spørre - hvor mange timer brukte du? Jeg har syklet 2 ganger i denne uka på 11 mil. Neste uka har tenkt å sykle Lillehammer-Oslo (på natta, for å se hvordan det blir å sykle ikke på dagtid)..
 8. Så kult! Jeg er fortsatt ganske usikker på hvordan jeg kommer til å klare det, men har en rar følelse at det kommer til å gå bra Som du sier - må bare trene litt ekstra de ukene til den magiske datoen Lykke til
 9. Hei alle sammen, Er veldig spent på det som har gjort litt tidligere i dag - har bestemt med (og allerede klart å melde meg på) å være med på den så kalte styrkeprøven - sykling Trondheim-Oslo. Vet at veldig mange som jeg har sagt det til er veldig skeptiske og bare anbefaler meg å gi opp allerede nå, men derfor er jeg enda mer motivert å klare det. Er det noen av dere som vil prøve det ut i år, eller har kanskje gjort det før?
 10. wucs

  Tatoveringer

  Hehe, tusen takk
 11. wucs

  Tatoveringer

  Jeg er skikkelig glad i tatoveringer, og selv om ikke alltid synes at alle er like fine, tror at hvert menneske har egen smak osv. Vet at mange synes at mine er helt dumme, men det blåser jeg i Jeg blir ikke et dårligere menneske bare fordi at har noe tegnet på kroppen min. Har 3 stk. selv. Dette er min siste tatovering. Det som er spesielt med den er at både faren og broren min har like tatoveringer, kun på andre deler av kroppen.
×
×
 • Opprett ny...