Gå til innhold

Slimfit

Medlemmer
 • Innholdsteller

  68
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Slimfit

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 13. juli 1978
 1. Hehe... Blir litt bekymret for disse små som skal lære noe her i verden
 2. Noen som har logget av hotmailen sin i det siste? :
 3. Bare hyggelig å kunne være til hjelp
 4. Jeg har ikke personlig erfaring med ham siden han kun tar imot opererte og jeg hadde belastningsskade, men han er jo Tertnes håndball sin fysio og det sier vel sitt?
 5. Hvordan går det? Bare sånn ut av nysgjerrighet?
 6. Prøv han karen her. Vet han prioriterer dem som er operert: Leif Erik Koehler : MOTUS365
 7. Jeg har slitt mye med kneproblemer selv og "knepping" i låret, men etter å ha gjort dette før beintrening i noen måneder er kneppingen borte og kneet bedre
 8. Det er bra. Det virker etter å ha googlet litt som om at det er en gjengs oppfatning at Hindu er Ceylon, og det blir ofte referert til denne artikkelen som ikke eksisterer lenger. Hadde uansett vært fint å få konstatert om Hindu er Ceylon eller Cassia.
 9. Så på min egen pakke i går og der stod det ikke Ceylon.
 10. Dersom det stemmer at denne artikkelen inneholdt uriktigte opplysninger vedrørende hvilken type kanel Hindu benytter i sin malte utgave; burde ikke denne saken vært dementert på forsiden av FB da slik at vi som bruker Hindu "ceylon" kanel i mengder daglig etter å ha lest artikkelen ble opplyst om det? Som det stod i artikkelen er cassia helseskadelig i store mengder. Etter det jeg kan se av svaret til Olav Ellingsen AS er Hindu malt kanel cassia, og dermed helseskadelig?
 11. Er dette grunnen til at artikkelen ble fjernet? Jeg har kjørt på med Hindu malt kanel på havregrynet i månedsvis i den tro at det var ceylon og ikke cassia. Leverskader er ikke akkurat det første jeg vil ha så da tror jeg at jeg skal kutte ut den biten av kostholdet mitt igjen. Jeg har tatt Fitnessbloggen for å være en seriøs informasjonskanal hva artiklene som blir publisert angår, men etter dette skal det litt til for at jeg tar ting for god fisk tror jeg.
 12. Leste for en stund tilbake med stor interesse artikkelen om ceylon og cassia kanel, men nå når jeg skal tipse en kompis om dette, ser jeg artikkelen er fjernet. Hvorfor? Var det ikke korrekt info i artikkelen??? http://fitnessbloggen.no/kanel-krydderhyllens-superhelt-og-skurk/
×
×
 • Opprett ny...