Jump to content

Kristofferm

Members
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

 1. Sarcasm_only Sarkasme. Fordi man trenger påfyll og tips for comebacks Onkelhenrystattooshop Dyktige i sitt fag. Smushball katta til nestemann på lista mi: Danbilzerian De fleste har hørt om han det siste året.. gærn millionær og selvutnevnt douche! Fitmencook Fitnessmat som man blir sulten av å se på. Therock Beastmode done right!
 2. Vel, får bare skru om hjernen og begynne å gafle inn maten! Får kjøpe spade
 3. Da blir det nok å øke ja, blir å teste 2500 kcal, selv om det høres mye ut, omregnet i sunn mat og ikke junkfood. I hodet mitt er det ikke logisk at man må spise mer for å gå ned i vekt, men har lest nok teori til å vite at jeg må gi kroppen drivstoff for å fungerer og øke forbrenning. Blir å se på en solid spiseplan hvor volum og hva jeg putter i meg får fokus. Ser for meg 4 måltider om dagen.
 4. Jeg sliter, sliter med å finne en balanse og det å faktisk spise nok til tider. Har sjekket kalkulatoren på facebook. Der skal jeg med mitt aktivitetsnivå og kropp få i meg følgende Estimert energiforbruk: 2489 kcal Dette var med utgangspunkt i litt bevegelse og kontorjobb. Min treningsuke ser slik ut: Mandag: Kung-fu (1t 30min) Onsdag: Kung-fu (1t 30min) Tirsdag, Torsdag til Søndag skal brukes til å fordele tre fullkroppsdager, RYP program fra TN (Har moderert noe av vektene der grunnet Kung-fu da jeg må ha raske og eksplosive muskler) Med dette oppsettet, så tipper jeg kanskje over til kategori "Lett aktiv. Lett trening 1-3 ganger pr uke. (+35%) " ref. Fitnessbloggens kalkis, problemet er at jeg da skal spise enda mer.. 2800! ________________ Har forstått det slik at spiser jeg for lite blir jeg mindre, men spiser av mine sårt opptjente muskler. Spiser jeg for mye så vil jeg øke i vekt og masse. Nå er ikke vekt et issue om jeg blir mer deff, men har alltid slitt med en pondus som jeg vil ha vekk, så vil spise rett. Spiser ikke direkte usunt om dagene etter å ha sett over hva jeg pakker i meg, men har logget i "My Fitness Pal" og ser at jeg spiser 16-1800 kcal om dagene og det er i følge kalkisen for lite. Jeg er heller ikke så glad i å spise ofte da det er for meg veldig upraktisk og kjedelig. Jeg synes mat er kjedelig og kan fint hoppe over et måltid, enkelte dager spiser jeg kun frokost og kvelds (Da ikke så mange kcal). Vet jeg må endre et par ting her. Så hvordan skal jeg bygge opp min hverdag? Til hvilket måltid skal jeg dedikere mer/mindre kcal. Er det greit å ta en proteinshake for å få i meg noen ekstra kcal som "Mellommåltid"? Hater tanken på syv måltider om dagen. Fem av syv ukedager er trening, så det må jeg minst ha 2500 kcal om jeg har skjønt basalforbrenning rett, kan jeg da kutte til rundt 2000 de dagene jeg ikke trener? Blir mange spørsmål her, men vet det er mange sjeler her inne som har personlig erfaring og kunnskap for å veilede en fortapt sjel. Så lenge jeg har noen tall å forholde meg til, skal jeg alltids klare å lage meg en ukesmeny, men trenger hjelp til å vite hvor mye jeg skal bruke av dagens "Kcal pott" og når.
 5. Boka ga meg et etterlengtet spark i ræva! Han skriver ting du allerede vet, han skriver om ting du har hørt før, men han skriver det på en slik måte at du nå skjønner hva det faktisk dreier seg om! Han skriver lett og ledig og har et godt muntlig språk. Det gjorde at boken ble raskt lest og punktene kan brukes i etterkant for å bli en mer fremover lentutgave av deg selv Denne boken har som sagt mange ting du garantert har hørt før, som sikkert i vår "troll verden" provoserer en del, "Hvorfor har han ikke vært nyskapende", "Hvor er analyseringen av hjernebarkens innerste hulerom" etc. Har du et negativt syn på slike "Selvhjelpsbøker" så vil du ikke like denne, men hva gjorde du egentlig i den avdelingen i utgangspunktet? (altså for å kjøpe/lese boken, ikke tråden) Grunnet bokens oppsummering av ting du vet fra før, er det oppfordret til å teste ut en, flere eller alle triksene som nevnes. Gjør du det, vil du oppleve at du faktisk har lært noe! Har selv blitt mye bedre på time-management etter å ha lest boken og analysert min hverdag! Det er oppfordret til å lese den på nytt etter en gjennomgang. Bruk den tiden til å ta notater, reflektere og analysere deg selv og hva som skrives. Du vil få et nytt syn på ting. Ikke alt, men noe. Vi er alle forskjellige og har ulike forutsetninger. Jeg likte å få servert det jeg allerede har hørt før, på en godt tilberedt og spiselig måte! Har også lest "Helvettesuka" av samme mann, her er det lagt opp til å ta det du lærer fra denne boka, pluss litt ekstra, slå dem sammen og lage din egen utgave av hærens helvettesuke, men lagt til hverdagen din! Har ikke laget min egen helvettesuke, men vurderer!
 6. Akkurat en slik tråd jeg vurderte å opprette. MFP setter meg også ganske mye høyere enn hva jeg klarer. Jeg har derimot et HELT annet utgangspunkt enn deg, 183cm og 105kg og må kvitte meg med min bilring. Vil tro at siden trådstarter er under 70kg, vil jeg tåle et noe høyere underskudd, som er like høy, men da 40(!!)kg tyngre, så lenge jeg føler jeg fungerer i hverdagen. Basert på det Aurelius skrev "men hvis du stadig sliter med å være utmattet, sliten,lei og småsur,sover dårlig, og føler du ikke klarer å gi jernet på trening, da er det et ganske klart tegn på at matinntaket må opp..."
 7. Takker! (y)Da jeg trener fullkropp, vil jeg prøve å implementere dette i programet ved å veksle annenhver økt med bredt og smalt. Økt 1, smalt, økt 2 bredt. Etc.
 8. Noe som må være kjedelig med dette, er selve datingfasen. Det å bli kjent, den ene parten vet jo alt allerede Damen: "Jeg jobber..." Mannen: "Jeg vet, du jobber i 3.etg ved xx, og starter kl.08 og slutter 16:00, du tar alltid buss nr.3. Jeg har ofte sett deg fra min nybygde trehytte!"
 9. Kristofferm

  Dagens Glade

  Roooolig dag på jobb. Kan lese litt på en god bok mellom slagene på kundesenteret jeg jobber!
 10. Fra det som kom frem på video blant annet, så vil smalt grep være drevet av en del biceps, man må jobbe mer med å unngå at biceps skal ta over. Slik at det blir mer den smale/midtre del av ryggen (ikke pt, så kan ikke fancy ord for dette) mens bredt tar litt over hele fjøla. T-Nation biffene sier dette: "A wider rowing grip hits the mid back/rear delts more because of the greater angle it creates between your torso and your upper arm in the contracted position compared to the closer grips where your elbows are closer to your sides in the contracted position, which is more lats." Gjerne spytt inn, dere som har bedre kontroll. Som Babel skrev det, Bredt grep - "bakre skuldre/øvre del av rygg (rhomboids, midtre/nedre trapz, teres major/minor, infraspinatus... all that good shit)."
 11. Fant faktisk denne i går. Han hadde mye bra på lur, også andre øvelser. Så at jeg har hatt litt feil stilling på mine forsøk. Blant annet ikke lent meg langt nok bak og latt hælene ta det meste av trykket. Samt at han hadde god forklaring på hvor platene skal treffe. Øvre del av Absa (jeg ikke har) for bredt og midtre del, litt over navle for smalt. Da får jeg bare teste. Skal bygge rygg, så da kjører vi bredt.
 12. Hei, Har lest på nett, lest her inne og sett på youtube. Det er mye forskjellig som blir sagt og anbefalt, så da spør jeg dere som er i "ilden" Er det slik, at bredt grep bygger bredde, mens smalt grep bygger mer "kjerne" og styrke? Noen sier, tren en periode med smalt grep for å bygge styrken, deretter gå over til bredt for å bygge bredde. Hva er korrekt? Dette er for T-bar row maskin/stativ i gymmen. Synes denne er tryggere og litt enklere enn stående roing. feks. Fint å høre hva dere erfarer og anbefaler.
 13. ALDRI skjønt humoren med klovner. De er skumle uansett. Spess. når de er dekket av blod
×
×
 • Create New...