Gå til innhold

Kvikki

Medlemmer
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ikke sant, syns det har funka bra hittil, men får jo så mange rare beskjeder om alt mulig, og da blir jeg jo usikker.. Men men,, bare å trene hardt og jobbe.så får jeg se hvordan resultatene blir fremover også har jo fått litt mer muskler og såntvsiden jeg starta å trene da;)
 2. Jupp, har gått igjennom guiden der nå men må nesten komme meg avgårde, nå blir det trening før en senest på jobb;)
 3. Jeg har jo veldig lyst til å bli sterk, men også få muskler da:p men med tunge løft, skal man da ha mer pause i mellom?
 4. Ja, trene tungt har jeg skjønt er tingen:) Hehe, ja, mente 3serier med 12 reps..
 5. Ja, du har Jo rett i det da:) men til fettklump å være, så syns jeg tung styrke trening er kjempe gøy.. Får bare fortsette med treninga.. Men hva med 3x12 på reps osv, hvordan funker det?
 6. Tror kanskje det kan være lurt å følge den ja:) etter alle disse svarene føler jeg meg bare mer usikker..
 7. Leggene mine har alltid vært store, 42 cm!! (Nesten sånn at jeg skammer meg) Leggene må nok være med å trene de også Hehe, vil jo heller ha muskler enn at de er slappe:p
 8. Takk for støtten!! Jeg syns også at styrketrening er viktig, og syns fort at gruppetimer ikke blir like "harde".. Misforstå meg rett, presser meg hardt de gangene jeg er med på det, men styrketreninga er noe eget. Også er det faktisk mange som kommer og skal hjelpe til med teknikker osv.. Fikk plutselig to trenere som skulle vise meg første gangen jeg tok markløft, vips.. Der ble jeg bitt av basillen.ingenting er mer gøy enn p høre at de digga teknikken min og sa jeg var super flink!! Godt å høre at det er flere som får slike kallenavn;) Hehe
 9. Leggene mine får leve sitt eget liv:) Men ingen av de er feil?!
 10. Høres bra ut! blir bare mer motivert til å trene mer og hardere fremover nå Tusen takk for det
 11. Høres bra ut:) vet uansett at jeg kommer til å følge deg og loggboka di:) masse inspirasjon og hente. Og vekker du konkurranse instinktet mitt grusomt mye også! Hehe keep up the Good work!
 12. Hvor lenge har du holdt på med trening om jeg kan spørre?
 13. De er mer opptatt av gruppetimer og spinning. Har blitt med på noen gruppetimer også, så ser de presser seg mer på timene enn i studioet der store gutta trener.. Men har lært meg en ting: jeg har like mye rett til å være der som de.. Så stopper ikke midt i et sett fordi noen kommer og vil løfte;)
 14. Ja, kosthold er viktig. Jobber hardt der også, men prøver å få i meg masse proteiner (kylling, biff osv osv) har fått dilla på kyllingfilet og brokkoli:) takk for det assa:)
 15. Ja, har både sett og merka forskjell siden jeg starta ( bare å se loggboka mi) Hører mer og mer på gutta på gymmen og får mye bedre resultater
×
×
 • Opprett ny...