Gå til innhold

Klatt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Klatt

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 26. feb. 1991

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://becomechange.blogg.no
 1. Lærer noe nytt hver dag, I guess. Studiepoeng = lånekasse. Fint. Da var vel egentlig valget enkelt. Takk for alle svar!
 2. Hvor har du hørt dette? Hun venninna mi trener hos (en personlig trener utdannet hos AFPT) sier det samme, men jeg har ikke lest det noen andre steder på nettet, ei heller ikke AFPT sine hjemmesider. Har du noen kilder? Det gjør i så fall valget helt soleklart.
 3. Det stod meget tydlig i mitt første innlegg hva jeg ønsket å få svar på. Jeg siterer: Jeg leste i alle fall den éne tråden vedr. AE som du har svart på, og i den klager du på nøyaktig det at brukere bumper eldgamle tråder (for å skryte av et produkt). Fant ikke flere. http://forum.fitnessbloggen.no/threads/active-education-pt-florida.16953/ Takk for bra svar! Skal ha det i bakhodet.
 4. Jeg sa jeg er interessert i nyere erfaringer fra både GoStudy og AE, da nesten alt jeg finner på google er fra 2011 eller 2012. Jeg tenker en del kan skje i løpet av et par to-tre år, så for alt jeg vet kan det være Active Education (for eksempel) har blitt knallbra de to siste årene og leverer top notch utdanning. Samtlige tråder her på forumet er originalt startet for mange herrens år siden og har ikke oppdatert informasjon, og nøyaktig dette er det jeg er på jakt etter. Så gjør jeg min egen vurdering angående hva som passer best for meg. Hvis du ikke har noe fornuftig å komme med, så kan du
 5. Uuuh. Nei, egentlig ikke. Men for all del, hvis det er det du vil lese, så vær så god!
 6. Jeg er -egentlig- mest nysgjerrig på NYERE erfaringer rundt AE og GoStudy. Utfra samtlige innlegg her og andre steder på internett virker det som AFPT gir den BESTE utdanninga. Pris og sånt har jeg jo skrevet mye om selv, i originalinnlegget mitt, så det er jeg klar over. For min del må jeg balansere kvalitet og pris en smule, og derfor er jeg nysgjerrig på info om AE eller GoStudy sitt studie.
 7. Hei hei, jeg og en venninne snuser på å ta en PT-utdannelse i lag til våren 2015, men er som mange andre utrolig usikre på hvem vi vil reise med. Venninna mi har bekjentskap som har gjennomført AFPT sine kurs og de skryter vanvittig av opplegget. Etter å ha skumlest gjennom en del emner her på forumet, kan det se ut til at folk flest ville holdt en knapp på AFPT. Pris kontra varighet på opphold gjør at vi ikke er skråsikre på at AFPT er veien - ingen av oss har altfor mye penger på bok, og det å få støtte fra lånekassen ville vært veldig greit. Vi er også litt lystne på en opplevelse (Bali
 8. Takk Son! Nytt spørsmål: Hvordan steker man maten sin? Ørlite olje, en liten mengde smør, eller har dere fullfungerende, flunkende nye teflonplater? Har stort sett bare det i hus selv, men å steike kylling og kjøtt uten noe form for smøring er mer eller mindre umulig.
 9. Heisann! Prøver meg for n-te gang på et nytt og bedre liv. Tenkte å forsøke meg på en måned eller to med PMSF for å komme skikkelig i gang, i tillegg til at jeg om en måned skal i konfirmasjon - og da hadde det jo vært koselig å være litt fastere i fisken. Uansett, jeg har lest en del om dietten fra flere forskjellige kilder, men har likevel et par spørsmål, hvorav de fleste går ut på "viktigheten" på en del av retningslinjene man skal følge for å kunne kalle det PSMF. Sånn for sikkerhetsskyld, så er jeg 22 år gammel, veier 105 kg og er 190 høy. Altfor få av kiloene er muskler. Hv
 10. Er midt i videoen nå og for min del virker det som han hovedsaklig snakker om de som driver med low-cal-dietter over lengre tid. Skjønner derfor ikke helt hvorfor tråden virker å være myntet til PSMFere, da det er en diett man skal gå på i løpe av et ganske lite tidsrom. Uten å ha fakta til å backe meg opp, så tviler jeg litt på at du ødelegger metabolismen dersom du går på PSMF én måned. Edit: Ser du selv presiserer "over lengre tid" i OP. Det er da ikke slik PSMF skal gjennomføres?
 11. "Gjør din egen research, vær kritisk til det du leser og blir fortalt" er et hyppig tips man får på forumer som dette. Da kan det være greit å samle idéer fra flere forumer og se hva som går igjen og hva som dermed muligens stemmer som et utbredt tips. Leser du om trening og kosthold, leser du ikke bare på et sted. Likedan kan det være med det å spørre etter tips. Forstår trådstarter godt. Her på Fitnessbloggen sverger samtlige medlemmer til noe, på andre forumer sverger man til annet.
 12. Skal ikke akkurat noe rakettforskning til for å merke at vedkommende som postet i linken over registrerte seg i sept 12 og postet for to dager siden. Kanskje trådstarter ikke fikk tilstrekkelige eller gode nok svar og prøvde lykken her på forumet i tillegg til det andre? Også orket han ikke å oversette maten til norsk siden han allerede hadde skrevet alt på engelsk..
 13. Hvor lenge er dere på denne dietten før dere legger om til et mer variert og "strukturert" kosthold?
 14. Høres ut som en drøyt ensformig diett.. Hjelpes. Har dog hørt mye om det, så kanskje det er en idé. Hva kan man egentlig spise på en slik diett bortsett fra rent kjøtt, hvit fisk og enkelte grønnsaker?
 15. Sist hadde jeg lørdag som utskeiedag, så kommer nok til å fortsette med det. Jeg vet jeg sliter veldig med det at jeg sammenligner meg selv nå med meg selv i fjor. Jeg håper og faktisk forventer at ting skal skje like fort, selv om jeg ikke engang gjør det samme. Sitter veldig mye i det psykiske og jeg antar jeg bare må bite det i meg og ikke gi opp. Takk for råd og kommentar!
×
×
 • Opprett ny...