Jump to content

ettena88

Members
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  ettena88 reacted to Thomas KA in Hva irriterer du deg over?   
  Takk, jeg irriterer meg over dette jeg og. Vær for all del overvektig og stolt av det, det bryr meg ikke. Men det har jo blitt en trend å ta bilde av seg selv som overvektig og bli hyllet for de "kloke ordene" av andre overvektige som tenker "halleluja, nå slapp jeg å gå ned i vekt i dag og". Når dette kommer opp på forsiden mange steder, så er det vanskelig å ikke la seg irritere. Det som irriterer meg er at jeg trur de faktisk ikke er så trygge på seg selv allikevel. Hadde man egentlig trengt en laaang tekst på instabildet sitt hvis man hadde vært trygg? 
  I tillegg så irriterer jeg meg over de som sier det er en naturlig kropp. Nei, en naturlig kropp er ikke å være overvektig. Det er derfor det heter overvektig. 
  Jeg liker å kalle det motsatt kroppspress, fordi de legitimerer at å være overvektig er greit. Man kan kanskje føle seg bra, men hvorfor vil man hjelpe andre til å være fornøyd med å ligge på feil side av sikkerhetsnettet? Jeg ville ikke gamblet med helsa mi som overvektig bare fordi jeg føler meg bra her og nå. Det er mot de fleste bevis at det å være overvektig er en bra ting. 
  Kort sagt: Jeg aksepterer overvektige mennesker, men ikke de som holder på som dette. Vær overvektig, stolt av det og hold kjeft. Eller bli normalvektig og hold kjeft. Hold ihvertfall kjeft uansett
 2. Like
  ettena88 reacted to NoBro in Hva irriterer du deg over?   
  Kunne ikke vært mer enig, og denne retorikken har man jo vært vitne til i lang tid både gjennom media og sosiale medier. Oppgjøret med kroppspress og kroppsfokus ender opp med å fremheve mennesker som åpenbart har forfalt kraftig og langt over grensa for hva som er farlig for helsa - mens sunne / godt trente og av og til også helt normalt trente mennesker tidvis blir offer for det jeg nærmest vil kalle en hets: Dersom man har en normalt slank/sunn kropp så er man automatisk en som har gitt etter for kroppspresset.
  En annen ting som irriterer meg, som også er relatert til dette, er media/sosiale media sin fremstilling av proteinpulver som nærmest doping. Det prates mye om hvor usunt dette er, hvor usunne idealer det fremmer, at dette fører til bruk av dopingmidler etc. - Mens lite prates det om og fokuseres på all den junkfooden, godteriet og brusen som unger/ungdom idag flaskes opp på, i det som nærmest ser ut som "Førstemann til diabetes" - Ei heller om ola nordmann som går på skamfylla 1+ ganger hver eneste uke.
  Nei, det er viktig å fokusere på det usunne.
 3. Like
  ettena88 reacted to Slarti in Hva irriterer du deg over?   
  Kunne ikke sagt det bedre. Desverre er det nå blitt et fenomen. Hver eneste dag ser vi et bilde av en overvektig jente eller kvinne i avisen, med en overskrift á la "Hylles i sosiale medier" eller "Her er hennes svar på kroppshysteriet".
 4. Like
  ettena88 reacted to Tronaldo in Hva irriterer du deg over?   
  Fat Accepetance på svensk: http://www.dagbladet.no/2016/06/06/nyheter/sverige/sosiale_medier/kroppspress/44465726/
  I dag kan vi lese om ei svensk jente som legger ut bilde av sin korpulente kropp til offentlig beskuelse som et motsvar til tynne strandkropper i sosiale medier. På sett og vis forståelig, for alle burde kunne nyte en fin dag på stranda. Her er det hun skriver:
   
  «Jeg sa tidligere i dag at jeg skulle fortelle hva jeg bekymrer meg for når jeg er på stranda. Så her kommer det. Det er ikke kroppen min, det er ikke de fine valkene mine, de søte cellulittene mine eller mine mektige bryster som truer med å hoppe ut av bikinien min om jeg gjør noe drastisk. Det er ikke min stilige rompe som kanskje er litt for stor for de små solsengene, og det er ikke mine unike feil som ingen andre har. Det jeg bekymrer meg for er alle andre. Jeg bekymrer meg for alle som ser ut som meg, men som skammer seg over det. Som gjemmer seg i håndkleet, eller aldri tar av seg t-skjorta. Som engstelig ser på alle andre for å se om de ser tilbake».

  For min del bikker det over når det blir en hyllest til usunnhet. Fordi Linda-Marie er uten tvil overvektig. Overvekt dreper i dag flere mennesker enn sult. Vi trenger ikke hylle overvekt. Det er ingenting å skryte av, det er tvert imot et voksende helseproblem som går an å forebygge med nogenlunde fornuftig kosthold og livsførsel. Å skryte av store pupper fordi du er feit er som å skryte av six-pack fordi du er tynn.
  Det er mellomting mellom tynn og feit. De "unike feilene" hennes er ikke så veldig unike. Høyt blodtrykk, høyt kolesterol, slitasjegikt, hjerte- og karsykdommer, søvnapné er alt annet enn "unikt". Åh så unik! Amputasjon er også en måte å bli kvitt "söta cellulitter" på. Lykke til med diabetesen, sier jeg.
   
 5. Like
  ettena88 reacted to Christian_B in Hva irriterer du deg over?   
  Irriterer meg grønn over folk som helt frivillig har fått barn og tar patent på å ha det jævlig. Har du bare sovet 6 timer? Vent til du få barn..... 
  Irriterer meg over mengde plastemballasje på frukt og grønt (og egentlig alt som ikke behøver det). Jeg har prøvd å se noe positivt med det, finner ingenting. 
  Sist men ikke minst, folk som ikke kan plassere ting i oppvaskmaskinen. Herregud, sett fatet ved siden av de som står der fra før og ikke alene midt i.   
 6. Like
  ettena88 got a reaction from Swålruz in Hva irriterer du deg over?   
  😂
 7. Like
  ettena88 reacted to Swålruz in Hva irriterer du deg over?   
  Haha! Bra jeg ikke er alene om å irritere meg over sauer. 
 8. Like
  ettena88 got a reaction from Swålruz in Hva irriterer du deg over?   
  Spot on...Kunne ikke sagt det bedre selv 😂
 9. Like
  ettena88 reacted to Sephania in Hva irriterer du deg over?   
  Folk som aldri rydder opp på trening! Når klokka bare er ni, og det allerede ligger 200kg på beinpressen, det er ingen selvfølge at andre løfter deg samme som deg, så rydd da vel!!!
 10. Like
  ettena88 reacted to minbror in Hva irriterer du deg over?   
 11. Like
  ettena88 reacted to Swålruz in Hva irriterer du deg over?   
  Nek som står som noen tilbakestående sauer i køen på matbutikken. Hvor vanskelig er det å flytte seg noen meter frem når du har lagt alle varene dine på båndet, slik at nestemann aller nådigst kan få gjøre det? Båndet er helt ledig, og personen evner ikke å ense at den som står bak har lyst til å lempe varene sine.
  Mindre begavede fitter med barnevogn. Kunne skrevet mye, men det jeg lurer mest på, er hvorfor de synes at det er en fantastisk god idé å parkere vognen på upassende steder, som rett i inngangen til toalettet, eller midt i en liten, trang klesbutikk? Og hvorfor blir de så jævla PMS og nekter å flytte vogna når jeg rolig spør om å få komme forbi? Parker vognen på et sted den ikke helt tydelig står i veien. Og ps, snottungen din er ikke søt.
  Hjernedøde folk på bussen. Elsker de som får panikkavfall og klaustrofobi når de skal av bussen, og begynner å snuble seg desperat gjennom folkemengden 2874 km før bussen faktisk stopper. Det er ikke brann på bussen, du er ikke en sædcelle som skal vinne et kappløp, og ja, du kommer deg ut av bussen selv om du reiser deg i det den stopper på holdeplassen. Wow.
  Eller de som stormer inn på bussen før folk i det hele tatt har rukket å gå ut av den. Er gøy å bruker albuene på slike folk, i det minste.
  Generelt: Folk som bare.. vaser helt tankeløst rundt. Finnes jævla mange av dem også. 
 12. Like
  ettena88 reacted to Eminator in Bilder som får deg til å roflmao :) (GTFIH for luulz) (PICS)   
  http://kroppogmuskler.com/1?post=nm1

  u want sum Trylo -Flex and Trylo-Fire? it what gave THE ROCK his muscles read all about it

  especciely the great Google translate comments down below
 13. Like
 14. Like
  ettena88 reacted to LtdEdFred in Bilder som får deg til å roflmao :) (GTFIH for luulz) (PICS)   
  Dette trenger Elixia Ryen også:

   
  (Kilde: http://www.dagbladet.no/2015/10/31/kultur/justin_bieber/oslo/bieber/konsert/41757644/)
 15. Like
  ettena88 reacted to kamilligram in Bilder som får deg til å roflmao :) (GTFIH for luulz) (PICS)   
  Hahahah! Constantly, all the time! Måtte jo ha et sunt alternativ til banan!

   
 16. Like
  ettena88 reacted to Aurelius in Det dummeste du har hørt..   
  Forkortelse for "Norwegian Athletic Forum", en facebookgruppe hvor det er fritt frem for broscience og skrotkunnskap av alle slag. Særlig høy frekvens av "Hvem PWO er best?" og " jeg trener syv dager i uken på 1600 kcal, er dette bra?"
  , og andre inkarnasjoner av manglende forståelse for grunnleggende treningslære og ernæring.
  30.000 "medlemmer", så enormt mange brukere som bidrar i diskusjoner uten å lese hva som blir skrevet før, eller uten å ha belegg for å mene noe så helst, så den gjengse bruker må vade igjennom et hav av bullshit og yolo og svada før han eller hun finner gode svar.
  Samtidig er det et litt for avslappet forhold til dopingbruk der for min egen smak.Hvis du ikke MÅ være medlem, så gjør deg selv en tjeneste og la være.
 17. Like
  ettena88 reacted to Aurelius in Det dummeste du har hørt..   
  Håper enda du plukket henne opp og militærpresset dama mens du hvisket "if it fits your macros" med forførerstemmen?
 18. Like
  ettena88 reacted to project_eat in Dagens mattips på facebook   
  Kyllingrullekebab
  1 lefse (111 kcal, 1,1 g fett, 6,5 g karbohydrater (3,4 g fiber) & 20 g protein
  - 3 eggehviter - 10 g bakepro - 5 g mandelmel - 1 ts fiberhusk - litt bakepulver - krydder

  Tzatziki- 1 del kesam/skyr naturell - 1 del agurk - 1 fedd hvitløk - salt - sitron

  Stek kyllingfillet med kebabkrydder/garam masala/annet

  <3<3 nam
 19. Like
  ettena88 reacted to Samsons in Overnight oats med proteinpulver   
  Grunnoppskrift for den nøytrale versjonen
  1 dl melk
  1 dl mager kesam/ gresk yoghurt
  1,5 dl havregryn
  Søtning etter smak – steviadråper, steviapulver, sukrinmelis etc.
  Bland sammen ingrediensene, og tilsett evt. det lille ekstra for å få smak på grøten. Hvis du bruker proteinpulver i, så må du tilsette litt ekstra væske. Hell blandinga over i en skål, dekk til med plast og la den stå minst 6 timer kaldt. Rør litt før du spiser den, og ha evt. over valgfri topping.[/CODE] 20. Like
  ettena88 reacted to Inger-Lise in Overnight oats med proteinpulver   
  Jeg pleier også å blande inn bakepulver!!
  Proteinpulver + havregryn + bakepulver. Hell oppi vann og rør som en gal! Da blir den skikkelig kremete og fløffy
 21. Like
  ettena88 reacted to Fredrick Wikestad in Hva spiste du til middag idag-tråden   
  Lompe-enchiladas med ost, skinke, løk, cherrytomater, tomatsaus og tacokrydder. Toppet med mer ost, tacokrydder, oregano og timian. En søt liten salat med hvitløksdressing ved siden av.

  Og forresten, jeg har funnet ut at å kjøpe vanlige lomper til 5 spenn i steden for 20 spenn (speltlomper) er ganske så økonomisk i lengden. Om man er en dreven lompespiser altså. Det er snakk om 11% speltmel mao. INGEN utgjørende forskjell. 


   
 22. Like
  ettena88 reacted to miaheart in Hårtap pågrunn av underernæring   
  Nok næring for meg var når vekten økte, energinivået økte, søvnen ble bedre, humøret mer stabilt og uroen og angsten roet seg ned. Jeg spiste 4 ganger om dagen, noe jeg fortsatt gjør(y)
 23. Like
  ettena88 reacted to Inger-Lise in Kommer ikke opp i vekt   
  Spis 3-4 håndfuller nøtter hver dag gjennom dagen. Metter ingenting - gir masse kalorier.
  bruk h-melk i proteinshaken
  Implementer fete sauser i kostholdet
  Drikk en gainershake + hmelk hver dag før sengetid.
  Bytt torsk med fetere fisker som laks og makrell
 24. Like
  ettena88 reacted to Username111 in Noen som har tips til et matprogram?   
  Masse haters det skulle være her da...hva med å hjelpe folk i stedet for å grine og "mobbe" uvitenhet?

  Til trådstarteren:
  Du ønsker ikke å gå ned i vekt, MEN du ønsker å gå opp i vekt.
  En jente som ser "stram" ut med din høyde veier rundt 60-65kg(drømmekroppen i damens øyne)

  Du vil ha MYYYE større utbytte av å øke i muskler. Så min anbefaling til deg er å prøve å øke i kaloriene dine, spise mer protein og gode fett kilder samt karbohydrater og fortsette å trene styrke i form av knebøy, markløft, glute bridge, hip trust, bulgarske utfall, nedtrek, skulderpress, facepuls osv osv. for så å øke masse og få en "stram" kropp.

  Syns dette programet er kjempe bra for ei jente :
  http://fitnessbloggen.no/pro-gram/
 25. Like
  ettena88 reacted to Minni M in Detox te og slanke te... bare bullshit??   
  He he, den teen har jeg også prøvd. fryktelig vondt i magen, og satt på do resten av kvelden! funker sikkert bra mot forstoppelse da! Men, siden maten blir tatt opp i tynntarmen, så tror jeg bare du får fart på de restene som allerede er fordøyd og skal ut uansett. Tror ikke det er noe slankende effekt, bortsett fra at man mister noen hundre gram med vann og avføring

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...