Gå til innhold

ettena88

Medlemmer
 • Innholdsteller

  112
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ettena88

 1. 13 minutter siden, Swålruz skrev:

  Nek som står som noen tilbakestående sauer i køen på matbutikken. Hvor vanskelig er det å flytte seg noen meter frem når du har lagt alle varene dine på båndet, slik at nestemann aller nådigst kan få gjøre det? Båndet er helt ledig, og personen evner ikke å ense at den som står bak har lyst til å lempe varene sine.

  Mindre begavede fitter med barnevogn. Kunne skrevet mye, men det jeg lurer mest på, er hvorfor de synes at det er en fantastisk god idé å parkere vognen på upassende steder, som rett i inngangen til toalettet, eller midt i en liten, trang klesbutikk? Og hvorfor blir de så jævla PMS og nekter å flytte vogna når jeg rolig spør om å få komme forbi? Parker vognen på et sted den ikke helt tydelig står i veien. Og ps, snottungen din er ikke søt.

  Hjernedøde folk på bussen. Elsker de som får panikkavfall og klaustrofobi når de skal av bussen, og begynner å snuble seg desperat gjennom folkemengden 2874 km før bussen faktisk stopper. Det er ikke brann på bussen, du er ikke en sædcelle som skal vinne et kappløp, og ja, du kommer deg ut av bussen selv om du reiser deg i det den stopper på holdeplassen. Wow.

  Eller de som stormer inn på bussen før folk i det hele tatt har rukket å gå ut av den. Er gøy å bruker albuene på slike folk, i det minste.

  Generelt: Folk som bare.. vaser helt tankeløst rundt. Finnes jævla mange av dem også. :devil:

  Spot on...Kunne ikke sagt det bedre selv 😂

 2. Minimais

  sukkererter

  kneipbrød

  Joikakaker

  Firstprise/Coop "billig skinke"

  Alt av sirtus desserter

  sukkerholdig saft/brus

  rømmegrøt

  Ris (kun godt i maki)

  Syltetøy

  Brelett

  Marsipan

  Gammelost

  Marengs

  Italiensk salat

  Party/burger/thousand island dressinger.

  Sikkert mye mer, men vertfall dette som virkelig IKKE går ned :p

 3. De siste ukene har jeg slitt med lite energi, ømme og pulserende muskler i armer og bein. Er svimmel når jeg reiser meg for fort, har null appetitt og vil bare sove heletiden.

  Har ikke klart å trene på en måned, uten om noen turer i skogen. Før dette trente jeg 3-5 dager i uken. Kostholdet består av for det meste kjøtt, fisk, skalldyr, grønnsaker og magre meieriprodukter. Og er ikke noe endret.

  Lurer på om noen har hatt det slik? en ide om hva dette kan vere? Og hva jeg kan gjør for å bli bedre?

  Føles ganske håpløst!

 4. Tror jeg er verdensmester i å havne i awkward moments!

  Mitt nyligste her på lørdag da naboen kommer inn døren inn døren midt i sofaøkten. Meg og typen med branndraktene halvveis på vrange og brann låter på full guff før kamp. Deeeet var awkward det, og ikke minst å se naboen igjen dagen etter :p DØD

×
×
 • Opprett ny...