Gå til innhold

vsgabrielsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hehe *LER* :rofl: En god latter forlenger livet visstnok! Jada, jeg er både gift og gravid Og mannen min er ingen "tynnis"
 2. Hehe, takk takk :cool: Sier det nå bare sånn det er
 3. Jøsses, så vanskelig er det det da ikke... Vi velger jo såklart ut fra utseende, for om vi f.eks er ute på gata å ser en som vi syns ser ut som ei bøtte med shit så går vi jo ikke bort å prøver å finne ut om personligheta er bra... Førsteinntrykket fortalte oss jo at han ser ut som dritt! :rofl: Meeen man kan jo vokse på de gutta hvis en har en eller annen tilknytning som en felles venn eller noe i den duren, så da kan man jo på en måte si at en ikke velger utelukkende etter utseende, men vi må jo være såpass at vi kan innrømme at vi ser jo en sjarm hos våre menn som gjør at i våre øyne så e
 4. Hehe, oki, men da fikk jeg da iallfall understreket hva jeg mente
 5. Hvis den var tiltenkt det jeg skrev, må jeg bare understreke at jeg skrev tildels For du har jo rett i det du sier, men det jeg mente er jo som du sier.. Vi baserer jo førsteinntrykk på utseende, men smaken er som baken som andre har skrevet før meg Det som er en skikkelig HUNK for deg, kan jo være en skikkelig padde for meg Men ja, utover førsteinntrykk(utseende), så handler det jo om andre ting... Uansett, Plyo har tildels rett i det han sier, vi lyver hvis vi sier vi ikke bryr oss om hvordan gutten ser ut i det hele tatt Meeen, det skal også sies at Chris er ikke så veldig "tynnis"
 6. Til syvende og sist så har Plyo til dels rett i det han sier, jenter som sier dem ikke bryr seg om hvordan gutten ser ut lyver litt. Jeg for min del har vært en av de jentene som har sagt at jeg ikke bryr meg, men innerst inne selvom man kanskje ikke sier noe, så tenker man noen ganger på det Men nå er jeg så heldig at my man overhode ikke er noen "tynnis"
 7. Bærer på en ny verdensborger! Ser fram til februar for her var det MYYYYE inspirasjon :D Helt rått!

×
×
 • Opprett ny...