Gå til innhold

Doffen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  828
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømmeaktivitet

 1. Like
  Doffen ga poeng til Jerry V i Post ditt løftetryne   
 2. Like
  Doffen ga poeng til flexxnes i Litt hating før jul.   
  og det er fitnessbloggen sin skyld.

  nå begynner jeg å bli sykt lei av alle aspirerende fitnessberter som okkuperer knebøyracket i timesvis med 30kg. jævla strong is the new skinny og bootybuilding.
  tren hard & eat clen i noen år, i stedet for å prøve å ta igjen 10 år med smågodtspising med 100 set utfall og knebøy i løpet av 1 økt!

  så til deg som har vært medlem på ELIXIA i 3mnd og kjøpt 2XU thights, ny rosa nike-skjorte og laget blogg: det holder med 3-4 set bare du gjør de hver uke i noen år

  God jul å merry xmas
 3. Like
  Doffen ga poeng til Helluuu i Årets julekjoler-hvor kjøper du din?   
  Mamma og jeg stilte i lik kjole i år Haha. Fra Only!

 4. Like
  Doffen ga poeng til BluebearWebcoaching i Filosofen blåbjørn   
  Frihet
  Først og fremst, jeg beklager måten dette innlegget er skrevet på. Det er tankene mine direkte ført ned på "papir" og kan virke rotete. Prøv å ikke les det med et lukket sinn. Jeg er klar over at mange ting har kontekst, men prøv å forstå hovedpoenget og den røde tråden. Ikke kveruler på ting, som selvsagt har en annen forklaring i tillegg - jeg vet dette. Jeg er veldig klar over det også.  Det river litt i sjelen. Jeg tror ikke man er klar over hvor mye som går på autopilot før man blir kastet ut av den. Hvor ofte ender du ikke opp med å gjøre det samme som i går, forrige uke, i fjor? Naturligvis er det små endringer, men som en helhet er livet ditt sine grunnmuren likt.

  Vi jager en jobb, for å jage ting. Jeg har snakket litt om det før i en random statusoppdatering.

  For å summere opp:
  Hvorfor har du en jobb som er så kjip, at du ikke kan vente med å betale flere tusen kroner for å komme deg vekk fra den? Hvorfor er ofte grunnlaget for ferie at man får "unnslippe" arbeidet.

  Jeg sier ikke at det er hovedgrunnen til at du vil på ferie. Det er selvsagt mange grunner, men dere forstår poenget mitt.

  Gruer du deg til jobb?
  Gud forby.. gruer du deg til å komme hjem?

  Det er to spørsmål de fleste liker å skjule godt bak i roten av hjernen, men som av og til bare må hoppe frem. Jeg liker å tenke at jeg har en grunnleggende verdi i mitt liv. Alle andre verdier har utgangspunkt i grunnverdien. Denne verdien er rimelig enkel, men ofte glemt:  "Alle valg må øke min livskvalitet som en helhet"


  Hva betyr dette?
  .. alle valg må øke min livskvalitet. Det høres veldig logisk ut, gjør ikke alle dette?

  For å gi et eksempel:
  Den mobilen du kjøpte, økte den din livskvalitet som en helhet eller kunne du gjort noe annet for tilsvarende sum som hadde økt den mer?

  5000-6000 kr, ofte betalt ned over 12 måneder.

  Mjeeeh. Det er bare 500 kr i mnd. Jeg har jo den nyeste iphonen! La meg da spørre: Hva skal du med den iphonen? Det har ingen hensikt om du har iphone 5 eller iphone 4s!

  Hva om du brukte 500 kr ekstra i mnd på samboeren din? Hvorfor gjør du ikke det? Vil ikke det øke livskvaliteten din mer enn et øyeblikksglede over telefonen for 12 mnder med "ekstra avgift 500 kr" på mobilregningen?

  Hvorfor ikke bruke 6000 kr over ett år på 12 uforglemmelige øyeblikk med noen du elsker dypt og inderlig?

  Min autopilot
  Jeg sier ikke at jeg tar riktige valg hele tiden, men jeg kan ærlig si at jeg er redd for min egen autopilot. Den slår seg på hver dag og starter en daglig rutine som jeg er fornøyd med. På slutten av dagen, tenker jeg ikke alltid over det, men jeg gjorde egentlig mye av det samme jeg gjorde dagen før. Jeg gjør mye som er moro, men jeg gjør sjeldent noe jeg kommer til å huske om 2 måneder. Hjernen min gir meg inntrykket av at hver dag er spesiell, men jeg vet dypt i bakhodet at dette er feil.  Det skremmer meg.


  Jeg vil ikke ha 2 måneder hvor alt som har vært i mitt hode er hva som skjer 5 år frem i tiden.. hver dag. Jeg lever sjeldent her og nå. For 2 år siden satte jeg definerte mål som jeg skulle nå, disse er oppnådd, men jeg nyter ikke øyeblikket. Nå lever jeg 5 år frem i tiden igjen.  I dag lever jeg i morgen og i morgen lever jeg dagen der etter igjen..


  Jeg er målbevisst
  Jeg er smart
  Jeg har driv
  Jeg har lidenskap
  ... Jeg har ikke evnen til å leve nå, få av oss har det.

  Jeg er heldig. Jeg er ikke fanget i en jobb jeg misliker. Jeg har gjort nøyaktig det alle burde; jeg har fulgt lidenskapen min. Jeg har gleden av å:

  .. arbeide med mange unike mennesker, i en fleksibel og utfordrende hverdag
  .. endre livet til andre
  .. arbeide med selvutvikling
  .. styre egen hverdag
  .. aldri gruet meg til jobb en eneste dag

  Til tross for alt dette. Til tross for all gleden, tar jeg meg aldri tid til å nyte den ekstra friheten med de jeg burde nyten den med.

  En utfordring til meg:
  Hvorfor meg? La oss være ærlig. Du er spesiell og jeg ville gjort mye for mine medmennesker, men jeg er viktigst.

  Aldri jobb for å tjene penger, jobb for glede og for opplevelser (dette er heldigvis en realitet, bank i bordet).


  Man slipper, i en normal hverdag, ikke unna noen rutiner, men prøv å unnslipp auto-pilot og gjør noe for noen andre. Hva kan jeg gjøre i dag, som gleder noen nært meg?

  Hjemmelekse:

  Gjør en god ting for noen nært meg, hver dag. Det kan være alt fra et smil, til en kommentar, til en blomst, til en hilsen, til et kompliment, til et råd, til en samtale, til massasje, til en overraskelse. Det finnes ikke noe for stort, eller for lite, noen i mitt liv fortjener å høre at jeg tenker på de!


  I stedet for å spare til en gadget, benytt beløpet til å skape en opplevelse. Minimum en liten, bitteliten opplevelse hver eneste måned.

 5. Like
  Doffen ga poeng til Tor i En hyllest til de som...   
  Det var en stund siden jeg hadde satt mine bein inne i en styrkesal da jeg i går labbet inn for å løfte noen sett stenger over hodet. Med meg var min samboer og vi kapret et rack, var det klissete paret alle vil bli kvitt, men ingen tør å si noe til. I tillegg kapret vi racken evig lenge med press, mark og bøy med uendelig lange pauser noe som i og for seg ikke er snilt gjort samtidig trøster jeg meg med at vi var to stykker og da brukte godt over halvparten av kapasiteten til racket. Uansett dette er ikke historien om meg og henne, men om han duden som knebøyet på siden.

  Han var en helt normal fyr, racket stangen, bøyet og reracket. Noen ganger sto han litt skeivt påpekte min samboer og jeg så jo at han sto veldig skeivt til tider, min besserwisser forklaring var at hun måtte jo skjønne at han skulle se etter teknikken - dumme hun.

  Vel for å gjøre ne kort historie lengre så var senteret fullt og min samboer var ferdig med vårt rack og gikk til benken. Jeg på min side ville kapre det litt lengre, i det jeg ser det mest magiske jeg har sett i mitt liv.

  Duden i racket på siden har pakket sakene sine, jeg vet for jeg sitter å ser ut i salen i påvente av nytt sett - ja, jeg er han litt "creepy" fyren som bare sitter der. Uansett, han er nå klar til å gå, og ut av lommen drar han en liten pinne som han slår ut. KLIKK KLIKK KLIKK og WHAM der har han en stav som svaksynte eller blinde bruker for å føle seg frem.

  JEG MENER FYREN VAR BLIND, eller TILDELS VELDIG SVAKSYNT. Han gikk i helt feil rettning, traff nesten veggen, og et beinpress apparat før han fant frem til benken, klar for å presse litt manualer.

  Der og da trodde jeg ikke det jeg hadde sett, men neste gang jeg ser han skal jeg fortelle han akkurat hva jeg syns - at han fortjener en gigantisk hyllest og den ytterste respekt av de fleste.

  TL;DR
  blind person trener som om ingenting hadde skjedd og bryr seg ikke om han må føle seg frem med gåstav i et stappfult treningssenter mitt i beste sendingstid.


  Noen andre som fortjener en hyllest?
 6. Like
  Doffen ga poeng til schumacher i Dagens mattips på facebook   
  SUKKERFRIE, SAFTIGE SJOKOLADEMUFFINS
  3 egg
  1/2 boks mager kesam
  ca. 1,5 dl vann
  3 dl hvetemel (ca. 180 g)
  20 g bakeproteineller sjokoladeprotein evt. mer mel
  2 dl sukrin gold
  4 ss kakao 3 ss holder hvis du bruker sjokoladeprotein
  1 toppet ts bakepulver
  Noen dråper stevia english toffee evt. nøytrale eller sjokolade, vanilje funker nok også
  Så gjør jeg som alltid – bare blander alt sammen, men venter litt med vannet i tilfelle det viser seg at 1,5 dl er litt mye. Vannet heller jeg altså i når alt er rørt sammen, da er det lettere å se når det er nok. Jeg fikk 6 STORE muffins av denne oppskriften. Blir kanskje 12 små/vanlige? Stekte mine i muffinsbrett (sånn til store muffins, 6 hull) som jeg la bakepapir i bunn og smurte kantene. Inn i ovnen på 180 grader i 16-18 minutter. Lager du små muffins tipper jeg de er ferdig etter 6-8 minutter.
  SJOKOLADEGLASUR
  5 dl SukrinMelis med stevia nykommer, forbedret smak!
  2 ss kakao syns 100% kakaoen (den brune pakka) fra eldrorado smaker mye bedre enn bakekakakoen (den røde)
  2 ss philadeplhia
  Bittelitt ferdigkokt kaffe
  Bland alt sammen før du tilsetter dråper for dråper med vann. Absolutt ikke mye som skal til. Putt i en sprøytepose (i wish… Bruker altså bare vanlig brødpose hvor jeg klipper hull i tuppen. Skikkelig utstyr skal kjøpes. Sånn med forskjellige sprøytetupper og sånn. Moro!) og snirkle over muffinsen.
  http://alaschumacher.wordpress.com/2013/09/18/sjokolademuffins-med-glasur/


 7. Like
  Doffen ga poeng til Tor i Skal du trene med vekter, eller med kroppsvekt? - Mine tanker   
  Et tilbakevendene tema jeg stadig vekk ser kommer opp er den evige runddansen om hva som er den beste måten å trene . Har du som mål og bli stor og sterk, bare sterk, eller bare stor så er tilnærmingene like, og svært forskjellige, som i bunn og grunn er svært forrvirrende for mange. Faktisk så forvirrende at det oftest blir fokusert på repetisjoner, antall sett og hviletid under trening.

  Dette skal jeg ikke ta for meg her.

  Derimot skal jeg ta for meg den uendelige diskusjonen om hvilken treningstype som kan passe deg for din styrketrening. Treningstypene jeg primært tenker på er kroppsvekttrening og løfting av vekter siden det er disse som regulerer tittelen i innlegget mest effektivt. Selv om man sikkert kan bli sterkav både yoga og stretching. Alt forenklet til deg.

  Løfting av vekter:
  Tradisjonell måte å trene på, alt i fra å bli bare sterk til å bli stor og sterk eller bare stor. Egentlig er det selvmotsigende å si at man "bare" blir stor, men om man tenker forskjellen på styrkeløftere og bodybuildere så blir poenget litt tydeligere. (for å unngå videre forvirring legget vi vektløfting bort for øyeblikket). Uansett målsetning er løfting av vekter enkelt å greit. Man må kunne en teknikk for å unngå skade, man må vite ca vekter man skal løfte og man burde ha en anelse om hva dette trener. Å trene vekter resulterer ofte med rask progresjon i begynnelsen, og det er motiverende for de som liker det. Teknikker kan diskuteres opp og ned i himmelen, og utvalget av øvelser er dekket uttalige ganger gjennom den store internetten. Primært sies at det at desto bedre tid, og mer tid du bruker på å løfte, desto mer isolerende kan du tillate deg å trene mens de som har dårligere tid og mindre timer blir rådet til å løfte større øvelser. Ironisk nok er de større øvelsene vanskeligere teknisk på grunn av blant annet krav til mobilitet. Uansett er det en annen diskusjon.

  Kjapt oppsumert er løfting av vekter:
  - I begynnelsen rask progresjon
  - Tidvis rask progresjon etter det
  - Mye informasjon på internett
  - Tradisjonelt måten "vi" trener på
  - Lett å måle resultater med at du kan se vekter.

  Oppsummert: I løfting av vekter er ofte antall kilo en måte å se progresjon på, og det er ofte lett målbart. Unntaket er kroppsbygging eller underarter av sporten som fokuserer på utseende.

  Trening med kroppsvekt:
  Ikke så utbredt som førstnevnte med første øyekast, men mye brukt i alle type idretter som ikke har fokus på prestasjoner med løfting av vekter. (det sier vel seg selv?). I denne treningsformen stilles det hyere krav til mobilitet, og forståelse av kropp selv om læren om repitisjoner, sett og hvile bærer akkurat samme prinsipper som om du skulle ha løftet vekter. Å trene med kroppsvekt kan virke banalt i begynnelsen, fordi øvelsene må brytes ned til en variant som kroppen din for øyeblikket klarer. Mobilitet er en viktig rolle, men også evnen til å fokusere på riktig muskell siden man her ikke har vekter til å tvinge deg å jobbe med muskelen. Det stilles også høyere krav til teknisk forståelse i begynnelsen, og at kroppen din klarer å utføre de tekniske kravene. I motsetning til løfting av vekter er du ofte tvunget til å bruke mye tid for å klare de mest banale øvelsene. Legger du til at informasjonen rundt temaet ikke i nærheten er like utbredt som informasjonen om løfting av vekter så er det lett og forstå at mange her sliter med motivasjonen.

  Kjapt oppsumert er kroppsvekttrening:
  - Treg progresjon
  - Tidvis rask progresjon etterpå
  - Lite informasjon på internett
  - Utradisjonell måte å trene på (se bort fra sit ups, pushups og pullups)
  - Vanskelig å måle resultater fordi det måles i teknikk og ikke vekt.

  Altså...
  Forskjelle på overnevnte treningsmetoder er stor. Selv om de bærer akkurat de samme prinsippene om hvordan å bli sterk, hvordan å bli stor, eller hvordan å bli begge deler. Der du i løfting av vekter kan trene hele kroppen med få enkle øvelser, er det litt mer tidkrevende og tilsynelatende flere øvelser om du trener med kroppsvekt. Derimot motiveres du av teknikktrening, og klarer å se progresjon i form av teknikk istedenfor vekter kan en variant innen kroppsvekttrening passe for deg.
  La meg vise det med et eksempel.

  Trening av bryst:
  Med vekter vil øvelser som benkpress eller press med manualer være hovedøvelser for denne treningsformen. I kroppsvekttrening vil dette være pushups. Ser man bort fra at den ene øvelsen er kinetisk lukket mens den andre er åpen (mat for de som inne på temaet) er det en åpenbar forskjell - vekten.

  I benkpress måler du fremgangen med å legge på vekter. Det vil da si at om jeg trener for ren styrke vil jeg legge meg på 1 til 5 repetisjoner. Som gutt og skulle gjøre bare 1 til 5 repetisjoner i pushups ville vært alt for lett. Altså må jeg gjøre det tyngre, dette stiller krav til mobilitet og forståelse av teknikk som igjen tar seg tid å lære teoretisk og ikke minst fysisk. Motiveres jeg av å se at jeg blir sterke med å måle det i kilo så passer benkpress best, motiveres jeg av teknikk og kanskje å en dag kunne trene bryst uten å ha beina i bakken vil trening med kroppsvekt være best for meg. Uansett vil styrken til brystmuskelen min øke.

  Jeg kan dra dette eksempelet med mange andre muskelgrupper, men det bunner i to forskjeller.

  Kroppsvekttrening tar mye lengre tid i begynnelsen
  Kroppsvekttrening stiller større krav om mobilitet helt fra begynnelsen

  Altså, kroppsvekttrening tar lengre tid. Det du får igjen er at du etter et vist nivå kan trene når du vill, hvor du vil og alikevel trene mot maksimal styrke og at det for mannen i gata ser mer spektakulært ut.

  Det vil da si at trening av vekter har en kjappere og lettere forståelse av progresjon, det er mye informasjon og finne samtidig som kravene er relativt lave når du begynner.

  MEN...
  Om du ser bort ifra de ekstreme ytterkantene (bodybuilding, vektløfting, styrkeløfting, strongman og turning) kan du nå de eksakt samme målene med både kroppsvekttrening og trening med vekter. Mange benytter også en blanding og syns det fungerer ypperlig. Desverre er ingen form bedre enn den andre, med mindre du tar det til det ekstreme.


 8. Like
  Doffen ga poeng i Noen som er kjent med PWO'N " I Am F#cked Up" ?   
  Do you even...

  Tanker rundt f#cked up? | Fitnessbloggen Forum
 9. Like
  Doffen ga poeng til Lea i Hva spiste du til frokost i dag-tråden   
  Vaniljeproteinpannekaker med blåbær mmm
 10. Like
  Doffen ga poeng til schumacher i Dagens mattips på facebook   
  GULROTKAKE
  Nok til 3 etasjer for en bitteliten kakeform (les: kasserolle)
  3 egg
  100 g mager kesam
  1 dl vann
  80 g mandelmel
  20 g FiberFin eller mer mandelmel20 g Bakepro eller mer mandelmel eller fiberfin
  1 dl sukrin gold
  Maaaange dråper steviadråper vanilla creme evt nøytrale steviadråper eller pulver eller vaniljesukker
  1 stor gulrot
  2 ts bakepulver
  2 ts kardemomme
  2 ts kanel
  Glasur: 1 boks philadelphia light + vaniljepulver og stevia vanilla creme
  Bland det tørre, og tilsett så det våte. Riv gulrota i røra og bare bland alt sammen. Stekes i en liten smurt, eller bakepapirkledd form (eller som jeg gjorde, i en kasserolle) på 180 grader i ca 30 minutter. La kaka avkjøle seg før du tar den ut av forma og begynner å dele i lag. Jeg har smurt et tynt lag glasur mellom laga (to lag glasur altså), og rundt hele kaka til slutt. Skulle ha den med bort, så fikk ikke tatt bilde av hvordan kaka ser ut inni. Jeg er heller ingen god kakedekoratør, så ikke døm den ved utseende.
  Mange ingredienser på den lista der, men ikke la deg skremme, det meste har gode erstatninger. Dette er i grunn en grunnoppskrift som kan brukes til de fleste kaker. Ta bort krydderet og gulrota så er det bare å blande i det du måtte føler for. Sjokoladekake neste gang? Jeg vet dette blir en gjenganger på mitt kjøkken hvertfall, spesielt stekt i muffinsformer.
  Min første etasjekake – À la Schumacher

  Hele kaka inneholder (uten glasur) 81 g protein, 19 g karbohydrater, 27 g fett. Det blir 651 bittesmå, næringsrike kalorier i hele kaka.

 11. Like
  Doffen fikk poeng fra RobbieLad i Dagens Glade   
  Green day konsert og utepils :D Første ordentlige fridagen på ett år(y) 2 unger, hus og kjerring tar tid:p
 12. Like
  Doffen fikk poeng fra melis1988 i Dagens Glade   
  Green day konsert og utepils :D Første ordentlige fridagen på ett år(y) 2 unger, hus og kjerring tar tid:p
 13. Like
  Doffen ga poeng til schumacher i Dagens mattips på facebook   
  SUKKERFRI, PROTEINRIK, SNICKERSFUDGE
  40 g kakemiks
  1 scoop sjokoladeprotein
  noen dråper stevia english toffee
  1 ss kakao
  litt vann
  2 ss PB2 eller 1 toppet ss vanlig peanutsmør
  ca. 40 g sukrin-sjokolade jeg smelta hele plata som er 60 g. Syns det er greit å ha litt ekstra når jeg skal helle over som sjokoladetrekk. Griseri.
  Bland alt sammen, og tilsett litt vann til du kan kna den ut i en liten form. Bland et par ss PB2 med vann til det blir peanutsmørkonsistens, og bre over sjokoladerøra som ligger i forma. Sett i fryseren en times tid. Ta så fudgen ut av forma, del i firkanter, og drypp smeltet sjokolade over. Jeg brukte Sukrin-sjokolade 70% denne gangen. Sett i kjøleskap til sjokoladetrekket har stivnet før du spiser. Det her var godt! Det var godt.
  Snickersfudge – À la Schumacher 14. Like
  Doffen ga poeng til Gundersen™ i Bilder som får deg til å roflmao :) (GTFIH for luulz) (PICS)   
  Mye flott teknikk her...


 15. Like
  Doffen fikk poeng fra Hanna89 i Rate my workout!   
  Det kommer veldig på hvor ofte du vill trene, hva du liker osv... ikke så lett å si når jeg ikke kjenner deg. Men du kan jo teste en av følgende:
  1
  Mandag: Hele kroppen
  Tirsdag: Hvile/kondis
  Onsdag: Hele kroppen
  Torsdag: Hvile/kondis
  Fredag: Hele kroppen

  2
  Dag 1: Overkropp (Bryst, skuldre, rygg, biceps, triceps)
  Dag 2: Underkropp (bein og mage)
  Dag 3: Hvile/kondis
  Dag 4: Overkropp
  Dag 5: Underkropp

  3:
  Mandag: Push
  Tirsdag: Pull
  Onsdag: Hvile/kondis
  Torsdag: Push
  Fredag: Pull
  Push: bryst, skuldre, fremside lår, triceps, legger
  Pull: rygg, biceps, bakside lår.
 16. Like
  Doffen fikk poeng fra wombat i Rate my workout!   
  Jævlig høyt volum på deg og maaaange øvelser! Ville prøvd å splittet opp treningen litt mer og variert litt mere på sett/reps.
 17. Like
  Doffen ga poeng til CaraMella i Post dine former!   
  Former...
 18. Like
  Doffen ga poeng til FruTangen i Tatoveringer   
  RÅTT!!!
 19. Like
  Doffen fikk poeng fra Lode i Trenger hjelp! 2500kcal - legger på meg fett - øker ikke i styrke   
  Har du sjekket om du tåler (reagerer negativt) på noen av de matvarene du spiser? Tenker da spesielt på melkeprodukter og matvarer med gluten.
 20. Like
  Doffen fikk poeng fra xxxxx i Trenger hjelp! 2500kcal - legger på meg fett - øker ikke i styrke   
  Har du sjekket om du tåler (reagerer negativt) på noen av de matvarene du spiser? Tenker da spesielt på melkeprodukter og matvarer med gluten.
 21. Like
  Doffen ga poeng til xxxxx i Trenger hjelp! 2500kcal - legger på meg fett - øker ikke i styrke   
  Du skal nok ikke se bort ifra at scenarioet ikke er så veldig ulikt det Keegil lister opp. Det er en nokså "vanlig" problemstilling, spesielt for jenter. Ser ikke noen grunn til at det skal være noe mer usannsynlig i dette tilfellet.

  Det er en veldig dårlig idè å skulle begynne å deffe hvis du allerede har en forbrenning som ikke er på stell. Hadde jeg vært deg, hadde jeg økt kaloriinntaket rundt 500kcal i første omgang i 2 uker og sett hvordan kroppen responderte på det. Deretter øker du sakte men sikkert kcal over tid, etterhvert som du sannsynligvis vil merke at du vedlikeholder på et høyere energiinntak.

  Du vil uansett ikke plutselig våkne opp feit over natta, så det å øke kcal i en periode og se hva som skjer er helt ufarlig
 22. Like
  Doffen fikk poeng fra Cheesecake i Trenger hjelp! 2500kcal - legger på meg fett - øker ikke i styrke   
  Ett tips kan være å variere inntaket av karbs feks. 1 høy dag, 3 medium og 3 lav og se hvordan energien og styrken reagerer.
 23. Like
  Doffen ga poeng til Linjemannen i Sprengte blodkar på øyet   
  Kjører på jeg da.

 24. Like
  Doffen fikk poeng fra Linjemannen i Sprengte blodkar på øyet   
  Har sprengt ett par blodkar oppgjennom årene selv og aldri hatt noe ubehag med å trene tung dagen etter.. men dette kan jo være individuelt som med så mye annet. Er vel bare å ta det litt roligere om du skulle kjenne noe ubehag og kjøre på som vanlig om du ikke kjenner noe:)
 25. Like
  Doffen ga poeng til flexxnes i Hvordan unngå Fitnessbloggen-Forum Armageddon?   
  hadde skrevet det til deg om du hadde vært 40 også. du spammer drit.

  keegil, jeg er dickhead utenfor forumet også.folk tar ofte poenget fortere om man er frekk. men uansett, jeg mener forumet har kommet ditt HHHH skrev tf var

  og tillegg fått 1000loggbøker hvor folk legger ut flere ansiktsbilder enn formbilder. wtf liksom! på gode gamle fitnessprat kom det formbilder 1 gang i skuddåret og ALLE sladdet ansiktet.
  men jeg skjønner jo dere tjener mest på mange medlemmer og høy aktivitet. men det er også det gjør at det blir kvantitet i stedet for kvalitet. dessverre.
×
×
 • Opprett ny...