Jump to content

martine_e

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 1. martine_e

  Tatoveringer

  Er det noen som vet om en tatovør i Oslo - området som er flink på touch ups? Og/eller en som er flink på å tatoveringer uten "omriss"? Må få fikset en tatovering som ikke ble helt som jeg hadde tenkt...
 2. martine_e

  Dagens negative

  Ble plassert ved siden av eksen min (som dumpa meg og som jeg kanskje ikke er helt over) på eksamen i dag. Hva gir du meg liksom?!
 3. Jeg betaler 400 kr/mnd på Sats. Pluss ekstra løpetrening som er 240kr/mnd. Kunne sikkert trent på SiO, men de har ikke mye å stille opp med i forhold til Sats Absolutt verdt de ekstra kronene.
 4. Hei, jeg hadde tretthetsbrudd i foten i fjor sommer. Foten min hovnet opp, det var vondt å ta på punktet der bruddet var, og jeg klarte nesten ikke å gå på foten i en uke. Da fikk jeg ikke løpe på 10 uker, fikk kun lov til å svømme/løpe i vann i 4 uker og etter det fikk jeg begynne å sykle. Det var forferdelig kjipt, særlig fordi du må hvile en god stund også etter at smerten har gått bort. Mitt beste tips til deg er ikke å gå til legen, men å gå til en fysioterapeut, de kan fortelle deg mye mer om hvor lenge du må hvile og hva slags alternativ trening du bør drive med. Tretthetsbrudd er en type skade som kommer tilbake utrolig lett, så det er viktig at du er forsiktig og lar bruddet gro ordentlig før du begynner å løpe igjen. Jeg f. eks. er veldig utsatt for tretthetsbrudd fordi tverrbuen på foten min er lavere enn normalt, så jeg har en såle i alle løpeskoene mine som hever denne. Dette er ting som en fysioterapeut kan finne ut av, og du får utrolig mye ut av en sånn time (særlig hvis du går til løpespesialist som jeg gjør!), så selv om det er ganske dyrt, er det verdt alle pengene!
 5. Jeg er mest stolt av at jeg fullførte Paris Maraton i april i år etter en lengre skadeperiode nesten uten opptrapping. Tida var ikke så mye å skryte av, men jeg fullførte i hvert fall Ellers er jeg ganske fornøyd med 5K på 22.13 i september i fjor.
×
×
 • Create New...