Gå til innhold

Exposure

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 078
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Innlegg skrevet av Exposure

 1. "In February, an eighth-grade girl who was studying Latin in Vermont received equally clueless responses when she wrote to a state senator suggesting that Vermont adopt a Latin motto in addition to its English-language motto (not as a replacement). The wingnuts went ballistic, posting on the Facebook page of a local television station that if the girl wanted to speak Latin, she should move to Latin America."

  Amerikanere ass!

 2. Noen som har sbd knee sleves? Er de verdt pengene? Lurte på det samme angående elbow sleevesene fra sbd, er de verdt det?:confused:

  Jeg har de, kjenner flere som har de og alle er veldig fornøyde. God kvalitet og kan være veldig gunstig i bøy for de som driver med styrkeløft. Litt klønete å få de på hvis man velger tight fit, men mange beskriver støtten de gir som en lett surring.

 3. Om omega 3:

  "Anbefaler å bruke en skalpell og åpne kapslene så kjøre oljen gjennom et kaffefilter. Gjør det gjerne i kjøleskapet så det holder seg kaldt hele tiden. Anbefaler å ta en knøttliten dråpe Zalo (knappenålshode) blandet oppi siden dette er fettløsende og frigjør fettsyrene så de umiddelbart tas opp i kroppen. Da kan du bygge en kilo muskler og miste en kilo fett på noen uker"

 4. Ble nettopp fortalt at siden jeg har vondt i halsen og hoster burde jeg ikke spise karbohydrater, siden basseluskene lever på det.

  Den har jeg fått høre også. Fikk beskjed om at halspastiller med sukker gjorde halsen verre fordi jeg fôret bakteriene.

 5. Vampyrer kan jo (som vi alle vet) ikke bli infisert av zombier eller noe annet MEN hvis man blir bitt av en vampyr og det ikke tar effekt vil man bli en zombie etter en stund. Derfor; ikke noe bastant svar :)

  De har tradisjonelt sett vært immune mot sykdommer, MEN det uklart om de fortsatt bærer smitten. Kommer vel kanskje litt ann på type zombie også!

×
×
 • Opprett ny...