Gå til innhold

kristina

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kristina

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 24. juni 1987
 1. Okei! Takk for tips. Hørtes jo smart ut med kartong.
 2. Dette er sikkert helt banalt for dere drevne... Hvis det står i en oppskrift at du skal bruke 1/2 boks kokosmelk, hva menes da? Skal jeg ta halve av "vannet" og halvparten av "det hvite"? Eller bare halvparten an en av delene?
 3. Tusen takk, jeg er vel kanskje litt utålmodig Men jeg ser så mange med min lidelse være overvektige så da blir jeg redd!
 4. Dere har rett, det er vel bare jeg som er utålmodig. Men det er så forbanna surt at jeg ikke kan bli frisk og ha den kroppen jeg vil ha. Jeg føler med fanget med de medisinene mine. Du er sikkert lege Krembolle siden du sier at min lege tar feil. Men det er desverre henne jeg er nødt til å forholde meg til. Men tusen takk
 5. Jeg gikk opp til 1200 fordi legen min sa der burde jeg minimumligge og holder jeg ikke vekten der så er det medisinene sin skyld og ikke det at jeg har lav forbrenning. Jeg trodde jo det var årsaken at jeg hadde en ekstremt lav hvilemetabolisme, men det mente legen det ikke var. Så jeg gikk opp til 1200 kcal i to mnd. Og da gikk jeg fra 76 kg til 81 kg, jeg er 177 cm høy. Og da mente legen jeg skulle gå tilbake fordi det ikke var normalt med en sånn vektoppgang og at den skyltes medisiner.
 6. Jeg var veldig undervektig da jeg begynte på medisine. Og har gått opp 40 kg nå til en BMI 25. De siste seks månedene har jeg ligget på 800 kcal og vært stabil, men det skal sies at jeg beveger meg lite, det blir med den treningen tre dager i uka og noen gåturer.
 7. En av medisinen jeg står på fluanxol blokkerer 5HT-2 reseptorene som gjør at metthets egenskapen svekkes og at man da gjerne spiser for mye. Seroquel som jeg står på har hyponatremi som bivirkning samt blodglukose til hyperglykemiske nivåer og økt appetitt. Og flere av de andre står det vektøkning på. Jeg står på en rekke antipsykotika og det er medisiner som er kjent for at man legger på seg av. Jeg vil ikke legge på meg og må ned i rundt 800 kcal for å holde vekten min.
 8. Jeg står på en rekke medisiner som gjør at jeg går opp i vekt. De gjør at jeg alltid er sulten og har skikkelig sug etter mat, blir aldri mett og legger på meg av veldig lite mat. Jeg ligger nå stabil vekt på ca bmi 25 med et inntak på latterlige 800 kcal. Går jeg over det går jeg opp i vekt og som dere ser har jeg ikke så mye å gå på før jeg blir overvektig. Disse medisinene gjør meg også svært søvnig så jeg sover 14-16 timer i døgnet. Jeg studerer og prøver å bruke noen av timene i døgnet mitt på trening. Har som mål å trene 3 x 1t i uka. Jeg trener helst styrketrening og ønsker å bygge musk
 9. Er det ikke mulig å filme seg selv å sende for at dere kan se hva som blir gjort feil?
 10. Flott du tok opp dette, sliter også med korsryggen under markløft tilogmed på lav vekt, ikke like ille på knebøy. Har hørt at frontbøy er litt snillere med ryggen, sliter med tekninkk på denne.
 11. Må innrømme at siste alternativ hørtes mer fristend ut....
 12. Jeg skjønner at for å få best progresjon må man legge på vekter. Jeg lurer bare på om hvilke øvelser man kan gjøre i stua på ei matte uten noen form for hjelpemidler. Hvilke øvelser har best effekt? Jeg er klar over sit-ups, knebøy, push-ups og utfall, har noen noe mer kreativt? Er det mulig å vedlikeholde formen ved å trene på denne måten?
 13. kristina

  Makspuls

  Jeg tenkte primært for å kjøre 4x4 intrvaller på sykkel eller løping. Men jeg har også problemer med å komme opp i malspuls på sykkel så derfor lurte jeg på om det ble det samme om jeg kjørte makspulstest når jeg løper om jeg da kan bruke det resultatet i alle utholdenhetsgrener. Ser at mange velger løping i motbakke, er det å foretrekke framfor flat mark?
 14. kristina

  Makspuls

  Er det noen her inne som vet den enkleste måten å ta en makspulstest på? Må det gjøres ved løping eller kan det gjøres ved sykling eller svømming?
×
×
 • Opprett ny...