Jump to content

I.Celine

Members
 • Content Count

  609
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

I.Celine last won the day on August 1 2014

I.Celine had the most liked content!

About I.Celine

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/08/1993

Converted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du trenger selvfølgelig ikke kjøpe alt her er det bare å plukke. FRI FRAKT utenom på skiene/skiskoene. Legger det ut her og sjekker interessen før det går på Finn.no 1.Selger en helt ubrukt Freddy wr.up bukse som enda er i emballasjen, størrelse XL, passer deg som bruker størrelse L. 1050kr. 2.Helt herlig og nydelig belte fra Best Belts i fargen Red. Denne har en sterk og fin rødfarge, og det er et relativt stivt styrkeløftbelte. Samme som Wahlander sitt stive belte. Selger dette fordi jeg tydligvis klarte bestille feil størrelse, og det ble for lite for meg. Dette beltet passer deg som er søt og nett ala klesstørrelse xxs-s, og under 56cm i midje(mener jeg), jeg er 62cm rundt midjen og fikk ikke på første hakk en gang. jeg kan gjøre mer nøyakte mål om du er intressert og sender PM. Det er "single-prong" på denne. Selges for 1399kr. Koster over 1500kr derfra, inkludert frakten, så du sparer både tid og penger. Dette beltet er fullstendig ubrukt, uten noe skraper og ligger trygt i klesskuffen min. Det er så vakkert at det gjorde vondt at det ikke passet meg. 3. Pudderski fra Line Skis, fra Pandora serien. Disse er 172cm lange og godt brukte. Det er en oljeflekk på den ene skien som ikke går bort + det er 2007-2008 modell, så jeg selger både skiene og skoene for 1119kr. Skoen er størrelse 40. 899kr for skiene alene og 300kr for skoene om du ønsker separat self. Skoene er svarte/hvite/rosa, ganske tøffe og er pent brukt, derfor. Helt nydelig ski som er veldig robuste aldri hatt problemer med de, selges fordi jeg dessverre ikke står nok på slalom, så de står bare der. OBS; her vil jeg helst at du henter skiene i Oslo, om du kommer hjem til meg så får du 100kr rabatt. Har dessverre ikke bil.
 2. Forstår ikke det, synes skjegg er utrolig godt å ta på. Ekstra kos. Mange +++manpoints i tillegg. Feteste med julebordet jeg var på i går var karene i dress som hadde skikkelig skjegg.
 3. Verste og beste daten jeg har vært på var den aller første med burny_. Begynte med at han var typ 4-5 timer forsinka, så jeg var på nippet å avlyse. For å ikke nevne ekstra minutter fordi han ikke visste hvor ting og jeg var. Langt senere på kvelden så dro vi til bar, satt i ukomfortabel sofa der han sleit med å ta armen rundt meg, så det og, tappert forsøk. MEN, i det vi sitter ved bordet utenfor baren så kommer det en gjeng med sigøynere. De skal selge blomster, kommer helt opp i oss, men blir jaget bort av noen vekter da de forstyrret alle. Jeg legger så merke til at jeg ikke finner mobilen min noen steder, for den la jeg sist på bordet, og rumenerne hadde klart å nappe den til seg. Vi går ikke lenger enn 2 min for å finne gjengen igjen (gjeng damer på cirka 3 stykk). Forsøker å bestikke dem med penger, ber pent om å få mobilen tilbake, så anmelder vi dem ikke. Da presterer rumener damen på typ 65 år med å drar opp skjorta si, og både jeg og burny_ var vitne til de verste hengepuppene noensinne. Overdriver ikke, de hang ned til belteområdet, damen var ganske rund. Kar som gikk forbi og knakk sammen, samtidig som han gav oss en tommel opp. Hun roper bare "show respect please show respect, we have nothing LOOK LOOK", og hu tar tak i puppene sine, wtf. Både jeg og Jørn bare flirte og fortalte hun at hun kan beholde mobilen. Faen, jeg orket ikke mer av det. Ble også lurt til å gå nesten en time i høyhæla sko etter det, typ kl.03 om natten. Hadde smerter i beina dagen etter. Ofte burny_ sier "Jeg fikk se pupper på første date med Celine, men det var ikke hennes."
 4. Sett mye snodigere klesplagg som greit kan kategoriseres som "verre" enn det treningstights ser ut som. Får bare være.
 5. Lol, like greit jeg ikke har spilt siden launch. Venter noen dager til.
 6. For all del, som healer er det kos å ha med seg.
 7. Kom på Silvermoon, her skjer det litt. Betalte i underkant av 300kr for transfer hit og. SÅ.
 8. Lager lunsj kvelden før, evt flere nister om det er en lang dag og jeg ikke har råd/mulighet til å spise ute. Skjer ikke ofte, og jeg kan heller overleve på et mellommåltid. Spiser heller færre og større måltider, jeg sparer litt på det.
 9. Haha ja, er faktisk en veldig liten bestandel fra min egen server, dét er kjedelig. Spiller Alliance, var ikke gøy å bli ganket så fort jeg var PvP-tagga. Spørs om jeg gidder å migrate etterhvert, mange flyktet tross alt fra serveren min (med god grunn).
 10. Ble bare overrasket, men for min del så er det bare ypperlig. Var en skeiv horde og alliance fordeling på serveren min før jeg sluttet, og den store andelen av Horde besto av tyrkere. Godt å se litt liv på gamle serveren igjen.
 11. Det med battlegroups husker jeg godt, det kom vel i WotLK? Eller cata for den saks skyld, iaf når jeg fortsatt spilte. Husker også cross-realm i dungeons. Var bare fjernt å se at det hadde utviklet seg såpass.
 12. Forsto ikke en drit når jeg logga inn i dag haha, mye har forandra seg på bare 3 år. Plutselig ser jeg folk fra andre servere? Både i diverse chats og rundt omkring. Er det noe jeg burde vite, eller få med meg nå? Ting som skjedde siden WoP kom ut. Er så forvirra at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne in-game nå, hadde vært greit om noen la meg til på battleID f.eks. Jeg har innsett at jeg må bruke tid på å lese forums for å skjønne og forstå talents, classes, specs, rotations osv nå.. igjen.
 13. Herregud som jeg savner dette spillet, kommer nok til å installere det på nytt sånn cirka rundt lansering av ny expansion. Trening, jobb og hund er ikke nok for å holde meg opptatt når jeg helst vil. Savner min 85 priest, 85 lock og 85 druid hadde de verste navnene i tillegg; Bunbuns, Vaffel, Enilec(celine baklengs) og Pokédex. Noen som har planer om å fortsette i neste expansion? Kommer til å holde meg langt unna raiding 5 ganger i uken, fra kl.20 til 01 om natta. Fy faen for noen dårlige minner fra Black Temple b.l.a. Vurderer å fokusere hovedsakelig på PvP, healing med priest og mongoraging med lock, druid, eller noe i den duren. Likte å heale med priest og dps/tanke med druid med kosePvE, men det skjer sjeldent i PuGs.
 14. I.Celine

  favorittmat

  Kjøtt er nok topp på lista. Og så er det sjokolade, (ikke kokte) havregryn i melk, grilla kylling, og hvitløksbrød. Sær liste. Jeg kan sjeldent spise det samme hver dag, eller ofte nok, til og med favorittmat. Blir utrolig fort matlei, så jeg er nok den mest matkresne personen som er. Kjøtt og fjærkre er ganske greit da man enkelt kan variere en del.
×
×
 • Create New...