Gå til innhold

I.Celine

Medlemmer
 • Innholdsteller

  609
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

I.Celine vant dagen sist 1. august 2014

I.Celine hadde mest likt innhold!

Om I.Celine

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 08. sep. 1993

Converted

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Du trenger selvfølgelig ikke kjøpe alt her er det bare å plukke. FRI FRAKT utenom på skiene/skiskoene. Legger det ut her og sjekker interessen før det går på Finn.no 1.Selger en helt ubrukt Freddy wr.up bukse som enda er i emballasjen, størrelse XL, passer deg som bruker størrelse L. 1050kr. 2.Helt herlig og nydelig belte fra Best Belts i fargen Red. Denne har en sterk og fin rødfarge, og det er et relativt stivt styrkeløftbelte. Samme som Wahlander sitt stive belte. Selger dette fordi jeg tydligvis klarte bestille feil størrelse, og det ble for lite for meg. Dette beltet passer deg som er
 2. Forstår ikke det, synes skjegg er utrolig godt å ta på. Ekstra kos. Mange +++manpoints i tillegg. Feteste med julebordet jeg var på i går var karene i dress som hadde skikkelig skjegg.
 3. Verste og beste daten jeg har vært på var den aller første med burny_. Begynte med at han var typ 4-5 timer forsinka, så jeg var på nippet å avlyse. For å ikke nevne ekstra minutter fordi han ikke visste hvor ting og jeg var. Langt senere på kvelden så dro vi til bar, satt i ukomfortabel sofa der han sleit med å ta armen rundt meg, så det og, tappert forsøk. MEN, i det vi sitter ved bordet utenfor baren så kommer det en gjeng med sigøynere. De skal selge blomster, kommer helt opp i oss, men blir jaget bort av noen vekter da de forstyrret alle. Jeg legger så merke til at jeg ikke finner mo
 4. Sett mye snodigere klesplagg som greit kan kategoriseres som "verre" enn det treningstights ser ut som. Får bare være.
 5. Lol, like greit jeg ikke har spilt siden launch. Venter noen dager til.
 6. For all del, som healer er det kos å ha med seg.
 7. Kom på Silvermoon, her skjer det litt. Betalte i underkant av 300kr for transfer hit og. SÅ.
 8. Lager lunsj kvelden før, evt flere nister om det er en lang dag og jeg ikke har råd/mulighet til å spise ute. Skjer ikke ofte, og jeg kan heller overleve på et mellommåltid. Spiser heller færre og større måltider, jeg sparer litt på det.
 9. Haha ja, er faktisk en veldig liten bestandel fra min egen server, dét er kjedelig. Spiller Alliance, var ikke gøy å bli ganket så fort jeg var PvP-tagga. Spørs om jeg gidder å migrate etterhvert, mange flyktet tross alt fra serveren min (med god grunn).
 10. Ble bare overrasket, men for min del så er det bare ypperlig. Var en skeiv horde og alliance fordeling på serveren min før jeg sluttet, og den store andelen av Horde besto av tyrkere. Godt å se litt liv på gamle serveren igjen.
 11. Det med battlegroups husker jeg godt, det kom vel i WotLK? Eller cata for den saks skyld, iaf når jeg fortsatt spilte. Husker også cross-realm i dungeons. Var bare fjernt å se at det hadde utviklet seg såpass.
 12. Forsto ikke en drit når jeg logga inn i dag haha, mye har forandra seg på bare 3 år. Plutselig ser jeg folk fra andre servere? Både i diverse chats og rundt omkring. Er det noe jeg burde vite, eller få med meg nå? Ting som skjedde siden WoP kom ut. Er så forvirra at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne in-game nå, hadde vært greit om noen la meg til på battleID f.eks. Jeg har innsett at jeg må bruke tid på å lese forums for å skjønne og forstå talents, classes, specs, rotations osv nå.. igjen.
 13. Herregud som jeg savner dette spillet, kommer nok til å installere det på nytt sånn cirka rundt lansering av ny expansion. Trening, jobb og hund er ikke nok for å holde meg opptatt når jeg helst vil. Savner min 85 priest, 85 lock og 85 druid hadde de verste navnene i tillegg; Bunbuns, Vaffel, Enilec(celine baklengs) og Pokédex. Noen som har planer om å fortsette i neste expansion? Kommer til å holde meg langt unna raiding 5 ganger i uken, fra kl.20 til 01 om natta. Fy faen for noen dårlige minner fra Black Temple b.l.a. Vurderer å fokusere hovedsakelig på PvP, healing med priest og mongor
 14. I.Celine

  favorittmat

  Kjøtt er nok topp på lista. Og så er det sjokolade, (ikke kokte) havregryn i melk, grilla kylling, og hvitløksbrød. Sær liste. Jeg kan sjeldent spise det samme hver dag, eller ofte nok, til og med favorittmat. Blir utrolig fort matlei, så jeg er nok den mest matkresne personen som er. Kjøtt og fjærkre er ganske greit da man enkelt kan variere en del.
×
×
 • Opprett ny...