Jump to content

Joachim00

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Joachim00

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan anbefale MyoProtein! Eneste proteintilskuddet JEG syns smaker godt, iallefall! Brukte mye proteinfabrikken for noen år siden, og med mindre de har gjort noe med smakene sine, så var iallefall ikke det et godt proteintilskudd! Bruker choco peanut myoprotein nå! Blander kun i vann
 2. En annen ting.. Hvordan er det med lime? Juicen fra en pressa lime i en vannkarafel på 1 L hver dag, det gjør ikke noe? Karbinnholdet er ikke så lavt i lime, men mengden i gram blir jo ikke så stor..
 3. Hei! Jeg tenkte begynne på PSMF nå, og lurte derfor på om noen hadde oppskrifter jeg kunne bruke til å lage juice i juicesentrifuga? Prøvde litt med brokkoli, tomat, spinat og stangselleri, men den var ikke supergod - jeg vet jo ikke hvilke blandingsforhold man burde bruke! Den var dog helt grei.. Gikk ned Jeg sliter litt med å bøtte nedpå med grønnsaker, så tenkte spise det jeg klarte og juice grønnsaker i tillegg for å få i meg nok næring!
 4. Heller ikke ekstremt fornøyd idag med en vektoppgang på 0,3 kg denne uka! Håper for guds skyld det er vann som kommer av økt karbohydratinntak etter blant annet en grillfest (uten alkohol) og diverse. Har ikke hatt noen stor utskeielse heller..
 5. Nei, er ikke helt fornøyd med at vekta raser. Det er fordi jeg bryr meg lite om hva jeg egentlig veier, men bryr meg mye om at jeg ikke er fornøyd med da blant annet midjen!
 6. "Enda godt" vi er flere i samme båt.. Veide meg her om dagen igjen, og hadde gått ned 12 kg. Supermerkelig at det ikke er mer vekk fra magen.. Jeg er ikke normalvektig engang.. Har over 30 i BMI og ser jo selv at magen er for stor. Merker det selv på klærne.. Men merker det er mer slit med motivasjonen nå enn noen sinne. Men får holde ut..
 7. Tanken min rundt dette med vann er litt annerledes, siden jeg faktisk går ned i vekt hele tida. Hver søndag har vekta vist lavere tall.. vil det si at fettcellene mine ikke lagrer dette vannet ?
 8. Takk for det! Ja, når man skater rundt hele dagen, går hit og dit og sykler til forskjellige destinasjoner, så blir aktivitetsnivået høyt. I tillegg kom styrketrening oppå dette. All aktivitet døde helt ut når jeg fant meg en dame Er nok flere som kjenner seg igjen i det der, ja .. Jeg bare fortsetter mot målet. Som er 85 kg innen 1. november.. Så får vi se om det går an
 9. Jeg føler ikke jeg pr dags dato har økonomi til å betale noen for å fortelle meg hva jeg bør spise, så jeg bruker sunn fornuft når jeg velger ut matvarer, og jeg spiser kun rent kjøtt og f.eks. fullkornsprodukter som tilbehør. Noen ganger bruker jeg litt saus også, f.eks. toro peppersaus, som ikke er så ille på kaloriene Jeg tror jeg kommer til å gjøre som jeg har gjort en stund videre, så håper jeg hvertfall magen trekker seg mer sammen etterhvert. Kan godt hende jeg har tatt av meg andre steder på kroppen også, og en del av kiloene er selvfølgelig vann, men syns vekttapet er for stort til at magen ikke skal bli berørt! Etterhvert kand et hende jeg engasjerer noen for å se på kostholdet mitt. Føler meg ikke noe særlig oppblåst, altså! Jeg følte meg mye oppblåst før, når det gikk mye i kebab, pizza, hamburger og jeg drakk Cola som vann .. Nå spiser jeg nesten aldri brødprodukter i det hele tatt, så kanskje det er det at jeg ikke tåler det så veldig ? Hvem vet Aldri fått greie på at jeg har noen allergier av noe slag, og melk bruker jeg jo litt av, men ikke så mye.. Stort sett litt i omelett, noen sauser i ny og ned osv. Men jeg har jo vært yngre og slankere, og spiste fortsatt mye rart når jeg var tenåring, men forskjellen var vel at jeg alltid var i aktivitet, sykla til venner istedenfor å kjøre bil, trena bastant annenhver dag i 2 timer hver gang. Jeg var mye flinkere den gang, enn jeg er nå - men kostholdet da var også dårlig! Jeg får bare prøve videre og faktisk ikke gi meg denne gangen Veldig morsomt at så mange svarer meg!! …en annen ting da.. Kan det være at fettcellene mine er fyllt opp med vann, og at dette må forsvinne før magen faktisk krymper og ? Hvordan er vektforskjellen på fett vs vann ? Ville vekta vist så tydelig nedgang, om fettcellene i magen lagret vann ?
 10. Hei og takk for svar! Jeg måler samme sted hver gang, det er jeg helt overbevist om! Jeg har generelt bukser som er litt for store, og bruker heller belter på de, men ja, jeg føler at olabuksene sitter løsere nå enn de gjorde. Jeg MÅ også bruke belte på arbeidsbuksa! Fra tidligere har jeg bilde, og har tatt bilder for å sammenligne, men ser ikke forskjell på magen på disse bildene syns jeg Jeg har endret kosthold og begynt å trene regelmessig, ja. Jeg begynte på diett 22. mai, og har gått ned 11 kg på den korte tiden. Når jeg leser om vekttap og ser bilder på nettet av tykke personer som har gjort en endring, føler jeg at 10 kg på disse menneskene utgjør ENORM forskjell, mens på meg selv er det ikke merkbart...eller målbart ? Eneste som tyder på at noe skjer, er denne mye omdiskuterte baderomsvekten
 11. Ok, har aldri prøvd fettklype! Har skjønt det sånn at man må måle ganske mange steder for å få resultatet ? Ikke kun f.eks. magen ? Tenker jeg holder meg til veiiing hver søndag og målebåndet i ny og ned. Får heller prøve å måle flere steder med båndet! Takk for all hjelp
 12. Hei! Super-takk for svar! Vet at ikke alt fettet slipper kun fra magen, grunnen til at jeg har fokusert så mye på magen er fordi det er omtrent bare her jeg har vesentlig med fett. Har helt klart fett "all over", men på meg virker det som om alt legger seg på magen! Skal begynne å måle litt mer rundt. Noen som kan anbefale en bra fettklype som er enkel å bruke?
 13. Hei! Kostholdet mitt går stort sett i fullkornspasta og noe fullkornsris, noe rå grønnsaker, og kjøttet varierer fra karbonadedeig, ørret, biffkjøtt og litt svinekjøtt. Kjøper kun rent kjøtt, ikke dårlige blandingsprodukter. Jeg spiser omelett hver dag, den består av 3 egg, en liten dæsj ekstra lett melk, gressløk, salt og pepper, samt smårettskinke og et lite dryss lettost på toppen.. Gjennom dagen spiser jeg ofte mye jordbær, litt skyr, mager kesam (helst vanilje), drikker også proteinshake (myoprotein). Føler ikke kostholdet mitt burde være så ille.. Drikker kun vann og vann med pressa lime
 14. Nå henger jeg ikke helt med her.. Jeg er feit og har en stor mage med mye fett :-O Jeg veide 68 kg når jeg ble sammen med min nåværende samboer og vekta gikk sakte men sikkert oppover etter vi ble sammen, når jeg var 16 år. Da var jeg på mitt mest veltrente med bra med muskelmasse til 16 år å være, samt at magen ikke var stor i det hele tatt, men jeg var heller ikke tynn som en strek... Når magen min forsvinner og trekker seg innover, så må nødvendigvis målebåndet følge med. Når jeg holder inn magen alt jeg kan, så viser målebåndet nær 100..
 15. Hei! Jeg henger meg ikke spesielt opp i dette, men er veldig nysgjerrig. Jeg har alt annet enn lav fettprosent. Har ingen fettklype, men vurderer å kjøpe dette for å følge med.. Syns det er rart at vekta viser stor vektnedgang uke for uke - men at målebåndet ikke helt følger med. Mye av grunnen til at jeg er nysgjerrig på dette, er tanken om at vekta går fort nedover, mens målebåndet ikke viser den samme nedgangen. Er på bakgrunn av dette nysgjerrig på om det tæres for mye på muskelmassen min, eller om den store vektnedgangen nå er OK med tanke på at jeg går under en kategori som sier jeg har "fedme". Føler den er noe misvisende fordi jeg har trent mye når jeg var yngre og fikk en del muskelmasse den gang..
×
×
 • Create New...