Gå til innhold

imm-iform

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 068
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om imm-iform

 • Rang
  Fitnessblogger
 • Bursdag 31. juli 1990

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://imm-iform.com

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. bra rumpe faktisk:p selv om eg akuratt fikset puppene mine:p
 2. Forresten formen min blir bedre og bedre :D
 3. hadde isje det, DRIIT! Må leve med super faste boobs forever:0 får håpe de blir mykere da!
 4. syntes heng er fint jeg, så håper jeg får litt heng når hevelsen går ned:blush:
 5. hos meg bruker dem det på de som har anatomiske proteser for at dem ikke skal snu ser eller hva det var han da, for min del føler jeg ikke at mine pupper henger så veldig oppe at det egentlig er en ganske naturlig "heng" på de, mine er bare en del hovne så de tyter litt ut på sidene:P gjør liksom vondt når jeg klemmer dem sammen:unsure:
 6. OOOFF! fikk skikkelig vondt bare av å lese det:sick:
 7. hehehe da er det nok en stund til mine føles sånn:blush:
 8. tok mine her Colosseumklinikken Stavanger
 9. aahr, blir så misunnelig når jeg hører om dere som har det helt fint så fort:meh: FUUU!! NEIDA:blush: jeg er på bedringens vei jeg også, sliter fremdeles masse med å komme meg ut av sengen, MEN hadde min første natt med full søvn i dag:D + hadde meg en kjøre tur (var temmelig vondt å kjøre på humper og gire) Har du forresten det sån at du er redd for at folk skal komme borti puppene dine? mine er så sykt harde nå at jeg ikke vil noen skal ta på dem + at det nok hadde gjort en del vondt da:unsure:
 10. hehe for å si det sån, sprøytene var det beste med hele operasjonen:p
 11. betalte totalt 30500,- tror jeg er fornøyd:P foreløpig er de jo veldig vonde og harde så håper jo det blir bedre, eller er ganske sikker på at det blir det:) har jo forberet seg mer og mer for hver dag som har gått:thumbsup: og jeg la inn 350 og 375:)
 12. det er godt du sier det:) jeg har vært litt redd for at søret skal revne og at puppene skal falle ut:confused: føler slik hver jeg jeg går:unsure: skal prøve å gå litt rettere i ryggen også nå
 13. aah misunner deg sånn!! jeg er jo på bedringens vei, det tar bare litt lenger tid enn jeg hadde trodd:meh:
 14. går fremdeles skikkelig drit:meh: beveger meg som en kroket gammel mann puppene så fine ut da:P føles kanskje litt store ut nå, men nok siden de er så harde og hovne nå usj, gleeeder meg til å leve som en normal igjen:!::!:
 15. hehe nei off:eek: off får vell ha den på til morgen da:( gruer meg litt til å se resultatet uansett, så kanskje jeg ikke er klar for å se det i kveld uansett:blush:
×
×
 • Opprett ny...