Jump to content

Javi

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Javi

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 11/23/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://faircontemplations.blogspot.com/
 1. Man betaler nok endel for merkevaren, slik blir det ofte. "Effekt" av ulike treningstøy vil jeg gjette er minimal så hovedpoenget blir nok om du synes det er fint nok/sitter bra nok på deg til å betale prisen.
 2. Når det kommer til å spare til langt hår vil jeg anbefale noen youtubevideoer fra ei dame med ekstremt langt hår: Hun har en playlist med masse hårvideoer: Video om hår, "Crash course": Her er to nyttige videoer som omhandler hvordan hårvekst fungerer og hvordan optimalisere det: Disse videoene har hjulpet meg veldig i min reise til langt hår. Det viktigste jeg tar med meg fra alt dette er å ha en sunn livsstil (det er vel derfor vi er her), la håret være i fred(ikke bruke for mange produkter, varmebehandlinger, dårlige børster osv) og trim av slitte tupper for vedlikehold. Det som også er viktig å huske er de individuelle forskjellene. Hår vokser forskjellig hos folk og det er ikke alle som kan få veldig langt hår, slik er det bare. Samtidig er det viktig å være tålmodig. Håper noen av videoene kan være til hjelp!
 3. Her blit det frokost med varme rundstykker og kaffe. Middag blir pannekaker! Jordbær med krem til dessert:-D
 4. Spurte etter hjelp til å sette opp et treningsprogram på treningssenteret og fikk en time der vi skulle se på dette. Da jeg kom dit virket det som fyren allerede hadde satt opp et ferdig program for meg, uten å vite så mye om hva jeg har trent før, nivå eller ambisjoner. Jeg fikk et tresplitt-program med massevis av øvelser. Om meg: Jente, 25 år. Trener for å bli _sterk_ og sunn. Veldig fersk i treningsstudioverden, hadde ikke satt mine ben i et treningssenter før forrige høst. Nå i Januar byttet jeg over fra et typisk cookie cutter-program fra senteret til 5X5(sånn circa). Det fungerte helt greit, men jeg stagnerte litt etterhvert og kunne tenke meg noe som kan hjelpe meg over kneika. Det stoppet litt opp på 40-42 kg i både knebøy og benkpress, markløften er jeg på 75-80 ish uten å ha stagnert. Jeg vet ikke helt. Jeg fikk som sagt en hel haug øvelser jeg aldri har vært borte i og jeg er heller ingen ekspert på om disse øvelsene har noe for seg. Jeg liker ikke å bruke maskiner eller å løpe rundt mellom masse ulike øvelser. Foretrekker frivekter, stenger o.l der jeg føler at jeg bruker hele kroppen i stedet for å sitte på ræva og dytte/dra på en vektfirkant. Her er programmet: Dag 1 1:Benkpress 10-10-8-6-6-10 2:Skråbenk 8-6-6-8 3:Brystpress 4:Brystpress "Butterfly" 5:Franskpress 6:Nedpress 7:Nedpress m/tau 8:Valgfri mageøvelse 9:Valgfri mageøvelse Dag 2 1:Markløft 10-10-6-6-5 2:Nedtrekk mot bryst 3:Roing 4: En annen type nedtrekksmaskin 5:Rygghev 6:Bicep curl m/stang 7:Bicep curl m/manual 8:Noe annet, fikk bare nr på maskin. Dag 3 1:Knebøy 10-10-6-6-6-10 2:Markløft 8-5-5-5 3:Leg extension 4:Tåhev 5:Nakkepress 6:Sidehev 7:Oppdrag kabelkross 8:Valgfri mageøvelse Usikker på dette, men noen av dere har kanskje mer peil enn meg.
 5. Akkurat det der er et skikkelig typisk eksempel på dobbeltmoral for kjønn i Norge(og verden generelt) Helt greit å antaste en gutt, men det er grufult når det er en jente. Det er vel på grunn av dette man kan finne videoer av en 9 år gammel gutt som rapper om å riste stumpen mens to ypppige kvinner i bikini rister seg ved siden av ham(Skulle ønske jeg aldri så denne videoen). Hadde det vært ei ni år gammel jente med menn i speedos som jukket i luften ved siden av henne ville det vært noe helt annet. Det er nok tusen eksempler jeg kan komme på ang dette. Gutter kan gå i bar overkropp, med jenter er det ramaskrik. "Gutter blir aldri voldtatt, jenter voldtar aldri". Osv osv. Desverre er nok de fleste av oss vanedyr og såpass påvirket av alle disse normene at vi lever etter det uten å tenke over det. Derfor kan jeg til delts skjønne hvorfor noen ville mene at det er verre når mannen tok på brystene hennes enn andre veien rundt. En kvinnes bryster har en helt annen symbolikk og verdi i vårt sosiale liv enn en manns har. Det vet vi alle godt. Derfor synes nok mange at det er verre å tafse på kvinnebryst, selv om handlingen er identisk. Jeg synes det kommer helt an på situasjonen, men generelt sett synes jeg ikke man skal ta på andre med mindre man vet det er greit. Better safe than sorry.
 6. Generalisering kan fort skape mye blest når folk føler seg truffet av det. Jeg kan se hva dere mener og snakker om. Gjennom egne erfaringer har jeg også møtt og irritert meg over jenter som jeg ikke kunne holde en intelligent samtale med. Det er nok mange av dem der ute desverre. Samtidig synes jeg at jeg blir dobbeltmoralsk når jeg sier dette ettersom jeg fort kan stå å rakke ned på mitt eget kjønn. Litt "self hating jew" syndrom. Det kan fort bli galt uansett hva man sier. Som med mange ting ender jeg opp med å minne meg selv på å holde balansen istedet for å se ting svart-hvitt. Det tror jeg vi alle kunne være bedre tjent med. For leke med denne diskusjonen videre. Betyr det så fryktelig mye om mange jenter ikke er heftige debattanter? Hva er det de har som kanskje mange menn ikke har? Dette kan være en interessant debatt, om vi klarer å holde det saklig og ikke begynner med meningsløs kjekling. PS: Synes en moderator kan dra denne diskusjonen til sin egen tråd.
 7. Neste program kan bli juicy! Dysfunksjonelt parforhold som kommer til syne på kjøkkenet? Oh yessss.
 8. Jeg er jente, men jeg tror dette går begge veier uansett. Hvis en person kun har utseende med seg og en drittpersonlighet sier det seg selv at det ikke kan bli noe langvarig ut av det. Du kan komme langt med et godt utseende, men personlighet er hva som får noe til å vare etter min mening. Det går også an å snu dette på hodet. Dersom en partner har en flott personlighet men er stygg, kan nok dette også ødelegge i lengden for mange. Fort gjort å bli kun venner på dette viset. Lkevel finnes det alltids unntak. Fra mitt eget ståsted kunne jeg aldri vært sammen med en person som ikke klikket sammen med min personlighet. Samtidig ville jeg heller ikke vært sammen med en jeg ikke er tiltrukket av, det blir bare venneforhold i lengden av det for meg. Derfor synes jeg det er dumt at en ting skal bli trukket fram som mer viktig enn en annen ting. Det handler om å ha en balanse i et forhold. Dersom en ting mangler blir det ubalanse i forholdet og det vil mest sannsynlig ikke fungere. Mitt råd til deg etter å ha opplevd flere av disse tingene i tidligere forhold er som følger. Det er ikke noe å stresse med. Vær bevisst på hva du vil ha og ikke hopp ut i ting for fort. Det er ikke morsomt å oppdage at noen ville være sammen med deg på grunn av overfladiske ting som utseende eller herkomst(selvopplevd, desverre). Hvis en du liker kun går etter utseende kan du spørre deg selv om hva du egentlig vil ha av denne personen? Denne personen vil mest sannsynlig ikke forandre seg for deg. Jeg synes man burde prøve å finne den personen som er like glad i deg selv når du er gammel og full av rynker. Det ble litt tilfeldige tanker her, men håper det kan være nyttig!
 9. Jeg skammer meg etter å ha sett denne episoden. Jeg (og jeg er helt sikker på at dette gjelder mange andre her) ville se denne episoden for å kunne le av den "dumme tjukkasen" som sier dumme ting. Det er bare å innrømme det. Synes han virka som en herlig type, morsom og entusiastisk. Jeg tenker ofte høyt om meg selv som en person som ikke har så mange fordommer eller dømmer folk. Det ble et slag i ansiktet fordi her gjorde jeg akkurat det. Shame on me. Jeg har i ettertid lest nøyere på artiklene som forteller om noen av hans utsagn, og ser at mange ting har blitt tatt ut av kontest og feilsitert. Noen av tingene han har sagt er jeg ikke helt enig i, men er det grunn nok til å ha en personlig vendetta mot fyren, absolutt ikke. Det ble en lærepenge. PS. Jeg forsøkte å lage den kyllinggreia(i plast/aluminiumsfolie i gryte) fra programmet i går. Det ble sykt godt! (Oppskriften er å finne på nettsidene til programmet)
 10. Mamma og Pappa på restaurant i "Syden". De satt i et hjørne av restauranten som så ut til å bli glemt av servitørene. Faren min er glad i å prate med andre, så han slo av en spøk med nabobordet om at "We are the lost counter". Han mente vel "lost corner", men men. Jeg var ikke der selv, men blir flau nok av å tenke på situasjonen.
 11. Der kom du meg i forkjøpet! Overhørte smatting med halvåpen munn i går og holdt på å klikke den lille tiden jeg hørte det. Legg på at denne personen var skikkelig tungpustet i tillegg. For en salig blanding av tunge pust/småstønn og smatting. EH. Heldigvis var jeg ferdig med mine saker og skulle gå da denne personen begynte å spise.
 12. Jeg er alt for dårlig til å vaske klær. Må ofte stjele sokker fra kjæresten. Han synes det er kjempemorsomt, men det er mest flaut!
 13. Det som kan diskuteres i kjølvannet av dette er hvordan det er mulig at noen av disse bloggerne blir mer ukritiske til en leverandør/et produkt fordi de får det gratis/billig. Denne ukritiskheten kan også fort spre seg til leserne som vil ha produktet kun fordi det har vært på bloggen(mobilen min ville autocorrecte til bløffen, hehe) og dermed blitt status. Dette går nok tilbake til hvordan man skal forholde seg til nettet generelt. Det er mye viktigere enn før å ha et kritisk sinn og ikke ta alt for god fisk, selv ikke fra favorittbloggeren. Det er nok blitt vanskeligere å være naiv i verdenen vi lever i i dag og internett er den perfekte platformen for å få tak i de ukritiske. Kort sagt kan man si at det ligger en større utfordring(og ansvar) foran forbrukeren nå om dagen. Dette her blir mer generell prat ettersom jeg ikke ha erfaring med xlife og bloggfolk.
 14. Husker jeg kom over en liten teknikk for å gjøre bedre valg. Den heter STOP. S står rett og slett for Stopp. Stopp det du holder på med. Legg ned sjokoladen, lukk kjøleskapet. T står for Think, tenk. Begynn å tenk over hva du egentlig holder på med og hvorfor. Er du sliten og føler deg "fysen". Trist? Osv osv... O står for Options, eller valg/alternativer. Sett opp ulike valg du nå har i situasjonen. Du kan spise sjokoladen, du kan legge den vekk, du kan ta en frukt i stedet osv. P står for Pick, velg. Velg et av alternativene du har satt opp for deg selv. Når du har valgt må du holde deg til valget ditt. Her hjelper det å snakke til seg selv som en voksenperson mot et barn. Du vet gjerne hva det åpenbare valget er. Når alt kommer til alt er det kun din egen viljestyrke som bestemmer, men personlig har jeg hatt nytte av denne teknikken for å bli mer bevisst mitt eget handlings- og tankemønster. Teknikken kan egentlig brukes foran de fleste situasjoner, som å komme seg på trening. Håper det kan være til hjelp!
×
×
 • Create New...