Gå til innhold

Christine Pusen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  275
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Christine Pusen

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 09. aug. 1972

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Blir som regel enten hale eller en dult på toppen her, synes ikke langt hår er i veien i det heeele tatt Elsker håret mitt!!! Har halen høyt oppe slik at det ikke er i veien utenom når jeg tar knebøy, men det tar et sekund å fikse, bare legger halen til siden før jeg går under stanga
 2. Hadde samme erfaring med kreating, konstant pump uansett hva jeg gjorde, kuttet fort ut å bruke dette da det ikke hjalp mer noen ting da jeg drev med kettlebell da.
 3. Er 158 cm høy og veier 61.5 kg. Driter egentlig i hva vekten sier, men har 24.5 prosent fett nå, og den vil jeg ha ned til ca 18-20 prosent, Har lavere fettprosent nå enn da jeg veide 52 kg for mange år siden så vekt har ingenting å si. Muskelmassen min øker jevnt og trutt så mulig jeg ender opp på samme vekt, bare med lavere fettprosent.
 4. Bli en bedre utgave av deg selv, ikke prøv å bli noen andre ;))

 5. Min ligger på 24.7 prosent målt med tanita i går, mest på underkropp, minst på overkropp, vil ned endel mer
 6. Whey 80 med iskaffe fra gymgrossisten er min klare favoritt har smakt fra andre også men alle som en har en litt ekkel bismak som gjør at jeg ikke får lyst på mer ( inkludert der man får gratis smaksprøver i denne tråden ) Klarer drikke de fleste shaker men kjøper heller en som smaker godt hele tiden.
 7. Jente 158 cm høy, 65 cm bein
 8. Jeg ble presentert for dette "vidundermiddelet" for en uke siden av en kunde på jobb...det virker sååå bra mot leddgikt osv, foten hennes hadde grodd ut igjen til og med, og legene ble helt forundret, leddgikt og smerter var borte.. Prisen for dette, joda...BARE 1400 kr pr måned, også kunne man tjene masse penger på å selge selv til andre, et lettjent produkt mente hun. og dette var ikke pyramide:cool: Jeg takket lett nei til dette, jeg bruker heller penger på krillolje, selolje, sølv, sink og magnesium, og spiser bær, frukt og grønnsaker, pluss mye fisk!!
 9. Trener ofte i tights som går litt under kneet, og enten t-skjorte eller singlet, men noen ganger blir det shorts, enten type rett over kneet, eller en litt løs kortere shorts. Trener mest kettlebells da er det behagelig med minst mulig klær siden man blir veldig varm. Angående du som blir irritert over de som skal prøve å få størst mulig kløft...noen av oss får det faktisk ufrivillig pga man har store pupper, jeg får det uansett hvilken bh jeg har på meg, og eneste måte å skjule det på er som i profilbildet, med stor t-skjorte Noe jeg ikke gidder bruke om jeg skal trene step, zumba, aerobic o
 10. Har kjøpt to kuler fra Sportsmaster og er ikke fornøyd, de sender raskt, men kulene er av dårlig kvalitet. Nytter ikke komme i skikkelig cleanposisjon uten å få skikkelig vondt i håndledd og undererm ( for høye under håndtak, pluss stor dimensjon ) Prøver meg på reklamssjon nå så får vi se hva de sier, kan returnere uansett, men mister over 50 prosent av det det koster meg, så håper de kan spandere returfrakten.
 11. Meteor Gel Weight Lifting Training Gym Grips Straps Gloves MT 13 Power Grips | eBay
 12. Er imponert over denne overvektige jenta som holder ut nesten 10 minutter, er sykt tungt for henne iforhold til hun andre som også er veeeldig flink!!
 13. Knebind er solgt, men har obligatorisk drakt igjen, pluss begge knebøydrakter
 14. Sjekk bloggen min så ser du video av knebind,røde og svarte titan, obligatatorisk drakt ser lik ut knebøydrakt med Titan logo, svart og ser helt ny ut. 200 for obligatorisk, 100 for knebind pluss frakt!
×
×
 • Opprett ny...