Gå til innhold

HelenH

Medlemmer
 • Innholdsteller

  257
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for gode tips! Tenker jeg fortsetter å se på ham, og tar det heller med en klype salt hvis det er noe jeg stusser på. Liker så godt hele oppbygningen av videoene hans. Alt er så ryddig og fint, og liker veldig godt at han viser feil man ofte gjør i forbindelse med de ulike øvelsene. Får vel sjekke ut mer av de tre andre der etter hvert også. De to fellesnevnerne har jeg heldigvis "lært meg", men når det kommer til stykket er det ofte jeg glemmer å stramme magen.
 2. Nei, jeg har etter hvert skjønt det. Og det plager meg litt fordi jeg liker best at ting er det. Likte best matte på grunnskolen(rett svar/galt svar). Det blir vel enklere å bruke det kritiske øyet jo mer erfaring en får, og ikke minst finner ut hva som passer for seg. Og jeg er vel per definisjon fortsatt på nybegynnerstadiet.
 3. Jo, sant. Bare la merke til det lille "spesielt ikke". Men er enig i det. Skjønner jo litt hva som er helt på jordet også (for det meste).
 4. Men hvordan kan man vite hva som er riktig hvis alt potensielt kan være feil? Merker at hvis hjernen jobber mer nå så går den i stykker. Og da er den ikke brukanes til noe.
 5. Jeg kunne kanskje sjekket det opp før jeg spurte, heh. :whistling: Kikker litt på Eirik Sandvik nå. :thumbsup: Takk!
 6. Kikket litt på de, men var så mye de ikke hadde. Kan så klart se på de de har da.
 7. Jeg bare tenker at man må vel drikke veldig mye vann for å få symptomene som er nevnt her? De setter det jo i sammenheng med to liter vann om dagen. Noe jeg mener blir å lage storhysteri av ingenting (typisk aviser). Eller?
 8. HelenH

  Dagens Glade

  Denne ga meg tårer i øya og snørr i nesa og jeg skjønner ikke helt hvorfor engang.
 9. Hva er plausibelt/sant og hva er bullshit i denne artikkelen? Stolte ikke helt på alt som stod der, bl.a. at man kan løpe i en og en halv time (!) uten at man har behov for å drikke. EDIT: Link
 10. Har brukt videoene hans for å se på teknikk i øvelser fordi de er så ryddige og fine. Men så ser jeg han får en del hets i kommentarfeltet om at han gjør alt feil osv osv. F.eks i Noen som har innspill? Kanskje noen andre å anbefale?
 11. Fristelse eller bare ekkelt? Jeg stemmer bare ekkelt.
 12. Har ikke våget å bli kjent med de to enda. Er redd vi skal bli for gode venner. Hehe.
×
×
 • Opprett ny...