Gå til innhold

Helgheim95

Medlemmer
 • Innholdsteller

  178
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Helgheim95

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 21. juli 1995

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Samma her, berører nesten golvet eg og takk for svar ! jippi, då kan eg fortsette uten å bekymre meg
 2. Så det er greit at eg står ganske breidt uten at eg " ødelegger " øvelsen ?
 3. når eg tar djupe knebøy pleier eg å stå ganske ok+ breidt med beina, er det "greit" å gjøre det eller burde eg stå ca. skulderbreidde?
 4. Got it! Takk skal du ha kor langt ned går du forresten? bruker dei heilt største skivene og heilt ned ? Har nettopp fått "Anatomi og styrketrening" boka som eg bestilte fra Proteinfabrikken, ser ut som eg får godt bruk for den, hehe !
 5. Takk for svar! Skal få se og lært meg det og !!
 6. Skal absolutt teste det ut! Har du en video du kan linke til! ?? takk skal du ha for svar forresten !
 7. Har kjørt markløft med heilt strake bein,då eg trudde det var "strake" markløft, haha ! men fått beskjed om at eg må ha litt knekk i knea om eg tenker at det skal gå mest på rumpe Tenkte eg skulle spør deg, du er jo rumpe-eksperten !!!! Strake markløft - Fitnessbloggen
 8. Veit du ka... siden eg hadde mark på det forrige fullkropssprogrammet mitt tok eg og la det til på mandagen sammen med knebøy! koffor vente med det ? du ga meg meir motivasjon Det kræsjer heller ikkje med resten av det eg trener på mandagen, så koffor ikkje? Ræva mi får berre kjørt seg enda meir, noke eg sjølv vil! Fekk til og med hjelp av noken kjekke kara på det nye gymmet som eg har begynt på, til å sette det inn i programmet mitt, + bulgarsk utfall Har bytta til sunnfjord gym i førde, eit skikkelig styrke-miljø der! 2gangen eg er der idag og føler meg allerede som heime!!
 9. Mark har eg fått beskjed om å vente med til eg har fullført dei 3mnd med programmet mitt da alt eg har fått no er nesten heilt nytt for meg.. men eg gleder meg allerede !!! Første dagen min idag på det nye programmet !
 10. Ååh, så hyggelig! Loggen min er her : http://forum.fitnessbloggen.no/threads/dr%C3%B8mmekroppen.8592/page-7#post-624957
 11. tusen takk!! Knebøy må til ja!!
 12. Tusen takk !! Er allerede igang med å se på video av korleis vi utfører det !
 13. Trener mandag onsdag fredag ! er hipthrust enkelt å lære sjølv eller burde eg "oppsøke" hjelp der og? Edit: kunne jo eventuelt ha kjørt knebøy dag 1, utfall dag 2 berre for å variere, og dag 3 er jo beindag der eg har både hipthrust og knebøy sammen med resten av det som er satt opp
 14. Hvist alt går eter planen så trur eg planen hans var markløft i det nye programmet, etter eg har kjørt det eg har fått no i 3 mnd!
×
×
 • Opprett ny...