Jump to content

KarNil89

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About KarNil89

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar :-) Burde jeg ligge litt høyere de dagene jeg trener da? Eller jevnt høyere igjennom uka? Noen som vet ca hvor lang tid det kan ta? Satser på #sommerkroppen 2016! hehe ;-)
 2. Ja, hva skal til? Jeg trener fullkroppsprogram tre ganger i uka med blant annet situps, liggende og sideliggende benhev (med treningspartner som dytter beina mine ned igjen.. ja dere skjønner sikkert:-p) som isolerte mageøvelser. Har nettopp begynt med knebøy, så der løfter jeg foreløpig 30kg for å lære teknikk først og fremst. Holder meg på 1800kcal om dagen. Jeg er 169 høy og ca 60 kg. Bildet er tatt på morgenen, så da er den jo selvfølgelig flat og fin:-p Men jeg vil gjerne ha mer markerte muskler. Noen tips?
 3. Jeg mener at jeg unngår sukkeret i vanlig yoghurtved å velge dobbel 0% ;-)
 4. Grunnen til at jeg spiser lettyoghurt og lettost er pga sukkeret i yoghurten og fettet i osten. Når jeg spiser makrell i tomat så pøser jeg på!;-) Har vel en tube i to dager bare. Cottage cheese kan jeg absolutt kjøpe. Også får jeg prøve å samle måltidene mine litt. jeg spsier forsåvidt bare mange måltider de dagene jeg jobber. Når jeg har fri kan det fort bli bare tre måltider fordi jeg har mye annet å drive med. Når jeg sitter på jobb blir dagene ofte lange og jeg småspiser litt for å holde humøret oppe.
 5. Jeg har fått satt opp et fullkropps styrketreningsprorgam av en PT på treningssenteret jeg går på.
 6. Frokost: 1 porsjon diet protein med sjokolade, tre rapid burn, to wasa mineral+ knekkebrød med lettmargarin og enten lettost, skinke, peanuttsmør eller makrell i tomat samt et glass melk eller en skål 4-korn med melk eller havregryn med melk. Mellom: et eple, jordbær eller gulrøtter/ neve nøtter Lunsj: Tre wasa mineral + knekkebrød med samme pålegg som frokosten samt en frukt og en dobbel 0% x2 protein med to ss 4-korn. Mellom: en dobbel0%, skyr eller 1-2 knekkebrød med pålegg. Middag: Laks med grønnsaker, salat og kaldsaus laget på mager kesam/Kylling med grønnsaker, ris og fløtesaus fra toro/hjemmelaget pizza med grov bunn med karbonadedeig eller skinke, løk, ananas og mais/Proteinvafler laget på oppskrift fra bedretrent.no med sukkerfritt syltetøy/evt en torosuppe hvis jeg ikke orker lage meg noe særlig avansert middag. Spiser ellers det jeg blir servert hos venner og familie samt at jeg spiser ute ca 1-2 ganger i mnd. Er da bevisst og spiser moderat om det spises på eksempelvis peppes o.l. Drikker vann til alle måltider, men drikker cola zero ute samt i helgene. Spiser potetgull og mm's på lørdager. Spiser kanskje en halv potetgullpose og en halv mm's pose. Ca 100g av hver blir vel det da, hvis begge kommer i 200g poser. Før/etter trening: yoghurt med 4-korn/banan Kvelds: knekkebrød med pålegg/diet proteinshake/frukt/bær og kesamdipp/neve nøtter/et par glass sukkerfri saft fra lerum. Trener styrke tre dager i uka hvor jeg løfter så tungt jeg klarer på 8-12 rep. I begynnelsen økte jeg på kg for hver treningsdag. Sånn som kostholdet er skrevet opp her er slik jeg har spist nå de par siste ukene. Før det var jeg nok ikke så bevisst på hvor mye jeg spiste, men holdt meg fortsatt unna usunn mat og sukker. Drikker svært sjelden alkohol. Nå er det ikke like stor framgang på øking av kg på treninga. Jeg føler meg ofte tom for energi og klarer ikke prestere. Jeg teller ikke kalorier, men har en viss pekepinn på hvor mye kalorier det er i det jeg spiser. Samt at jeg kjenner når jeg har spist for lite. I dag var jeg helt tom på slutten av dagen på jobb og drakk derfor 2.5 dl sjokomelk. Gikk en liten fjelltur etter jobb og energien var på topp! Jeg har en stillesittende jobb, så det begrenser seg jo hvor mye jeg beveger meg ila en dag og dermed tenker jeg at jeg ikke behøver så veldig mye mat ettersom jeg også vil ned i fettprosent. Sixpacken er der under magen. Jeg kjenner den når jeg strammer.. Men det synes jo ikke så godt:-p Vet ikke helt om jeg burde spise mer eller holde meg her jeg ligger på. Jeg ønsker jo også å prestere på treninga uten å måtte legge på meg fett.
 7. Hei! jente på 25 som begynte med styrketrening i begynnelsen av april. Vekten stod da på 58kg, men har nå gått opp til 60kg etter noen mnd med trening. Jeg er forresten 169 høy. Jobber mot å klare pullups og få frem magerutene sånn nogenlunde. Jeg spiser sunn mat med mye proteiner, litt karbs og lite fett. Kutter ut det meste av sukker og spiser litt potetgull og mm's på lørdager;-). Det blir ikke så mye kondisjon, men går/jogger opp et lite fjell ca en gang i uka. Mer om det er fint vær og jeg har fri. Spørsmålet er vel egentlig hvor mange kalorier jeg bør ligge på ila dagen for å få ned fettprosenten uten at det går på bekostning av prestasjoner under styrketreninga. Merker at jeg må gå ned på vekter om jeg spiser for lite ila dagen, og målet er jo å øke for hver eller annenhver gang. Og bør jeg gjøre mer kardio? Takk for svar:-)
 8. Jeg spiser betakaroten året rundt, men det er kun fordi jeg er allergisk mot sola. Jeg slet mye med soleksem før, men etter at jeg begynte å ta betakaroten daglig, får jeg ikke lenger store utbrudd med blemmer på huden når jeg er i sola. Man kan få litt gulskjær i huden av det, men om man blir fortere brun og om fargen holder seg lenger vet jeg ikke. Jeg kjøper forresten fra helsekost i Sverige. Der får man tak i bokser med 50mg betakaroten motfor skarve 3mg i Norge.
 9. Couch to 5 k! Du finner det som podcast på iphone og for android :-)
×
×
 • Create New...