Gå til innhold

KarNil89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om KarNil89

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk for svar :-) Burde jeg ligge litt høyere de dagene jeg trener da? Eller jevnt høyere igjennom uka? Noen som vet ca hvor lang tid det kan ta? Satser på #sommerkroppen 2016! hehe ;-)
 2. Ja, hva skal til? Jeg trener fullkroppsprogram tre ganger i uka med blant annet situps, liggende og sideliggende benhev (med treningspartner som dytter beina mine ned igjen.. ja dere skjønner sikkert:-p) som isolerte mageøvelser. Har nettopp begynt med knebøy, så der løfter jeg foreløpig 30kg for å lære teknikk først og fremst. Holder meg på 1800kcal om dagen. Jeg er 169 høy og ca 60 kg. Bildet er tatt på morgenen, så da er den jo selvfølgelig flat og fin:-p Men jeg vil gjerne ha mer markerte muskler. Noen tips?
 3. Jeg mener at jeg unngår sukkeret i vanlig yoghurtved å velge dobbel 0% ;-)
 4. Grunnen til at jeg spiser lettyoghurt og lettost er pga sukkeret i yoghurten og fettet i osten. Når jeg spiser makrell i tomat så pøser jeg på!;-) Har vel en tube i to dager bare. Cottage cheese kan jeg absolutt kjøpe. Også får jeg prøve å samle måltidene mine litt. jeg spsier forsåvidt bare mange måltider de dagene jeg jobber. Når jeg har fri kan det fort bli bare tre måltider fordi jeg har mye annet å drive med. Når jeg sitter på jobb blir dagene ofte lange og jeg småspiser litt for å holde humøret oppe.
 5. Jeg har fått satt opp et fullkropps styrketreningsprorgam av en PT på treningssenteret jeg går på.
 6. Frokost: 1 porsjon diet protein med sjokolade, tre rapid burn, to wasa mineral+ knekkebrød med lettmargarin og enten lettost, skinke, peanuttsmør eller makrell i tomat samt et glass melk eller en skål 4-korn med melk eller havregryn med melk. Mellom: et eple, jordbær eller gulrøtter/ neve nøtter Lunsj: Tre wasa mineral + knekkebrød med samme pålegg som frokosten samt en frukt og en dobbel 0% x2 protein med to ss 4-korn. Mellom: en dobbel0%, skyr eller 1-2 knekkebrød med pålegg. Middag: Laks med grønnsaker, salat og kaldsaus laget på mager kesam/Kylling med grønnsaker, ris og fløt
 7. Hei! jente på 25 som begynte med styrketrening i begynnelsen av april. Vekten stod da på 58kg, men har nå gått opp til 60kg etter noen mnd med trening. Jeg er forresten 169 høy. Jobber mot å klare pullups og få frem magerutene sånn nogenlunde. Jeg spiser sunn mat med mye proteiner, litt karbs og lite fett. Kutter ut det meste av sukker og spiser litt potetgull og mm's på lørdager;-). Det blir ikke så mye kondisjon, men går/jogger opp et lite fjell ca en gang i uka. Mer om det er fint vær og jeg har fri. Spørsmålet er vel egentlig hvor mange kalorier jeg bør ligge på ila dagen for å få ned fett
 8. Jeg spiser betakaroten året rundt, men det er kun fordi jeg er allergisk mot sola. Jeg slet mye med soleksem før, men etter at jeg begynte å ta betakaroten daglig, får jeg ikke lenger store utbrudd med blemmer på huden når jeg er i sola. Man kan få litt gulskjær i huden av det, men om man blir fortere brun og om fargen holder seg lenger vet jeg ikke. Jeg kjøper forresten fra helsekost i Sverige. Der får man tak i bokser med 50mg betakaroten motfor skarve 3mg i Norge.
 9. Couch to 5 k! Du finner det som podcast på iphone og for android :-)
×
×
 • Opprett ny...