Gå til innhold

solstraale

Medlemmer
 • Innholdsteller

  119
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. wow, for en kropp!! Bra jobba:)

  1. xZinix

   xZinix

   Ååå, tusen takk for det! :)

 2. Ser den aldri i butikkene, så den har jeg glemt litt.
 3. Så hvis man trener 4-5 ganger i uka, er kvinne og ønsker å bygge muskler og minke fettprosenten.. H-melk? Fett skal jo liksom være bra det om man trener mye, men inneholder melk "riktig" type fett? Blir litt småforvirra av det hele jeg... kaloriunderskudd eller lchf?
 4. Hvor mange øl er det i en six-pack?
 5. Hahahah, jeg hadde DÆVVA hvis noen plutselig sto og veide manualene med en bagasjevekt på senteret!
 6. solstraale

  Vørterøl

  Hvor sunt er egentlig vørterøl?
 7. Ok, mine er også en blanding av skinn og tøy fra Optimum. Lurer på hva som skjer hvis jeg vasker de på 40 grader.... (vasker jo ingenting annet på 30...)
 8. Er det mulig å vaske treningshansker i skinn? De lukter jo ganske stramt..i og med at jeg svetter i de fire ganger i uka, men tør ikke putte de i vaskemaskinen i frykt for å ødelegge de.
 9. Jeg har fått bekreftet at jeg gjør øvelsene riktig av en som kan det, men jeg får uansett sinnsykt vondt i høyre del av korsryggen etterpå. Var hos en biopat som kjente på ryggen min og hun sa at jeg har skjev rygg... Skal bestille røntgentime tenkte jeg så jeg får se om det stemmer. Men jeg må hvertfall finne noen bra erstatningsøvelser for rumpe og lår:) Utgangspunktet er heldigvis ikke så verst, men det er likevel greit med vedlikehold!
 10. Hei! Pga. en skade i korsryggen kan jeg hverken utføre knebøy eller markløft. Pleier isteden å ta bulgarsk utfall, leg press og glute bridge, men føler at ikke dette er nok for å trene spesielt rumpa til å bli så spretten som mulig! Noen som har noen bra øvelser på lur??
 11. OK, da misforsto jeg artikkelen. Fant ikke noe sted som antydet at det kan være farlig, tenkte at det er på lik linje med et hvilket som helst annet kosttilskudd. Men da skal jeg ikke prøve det:P Takk for svar!
 12. Jeg leste en artikkel i dag om vann i kroppen, og lurte på om det er noen som har erfaring med å ta kalium som kosttilskudd? Gjør dette virkelig at musklene vil bli mer fremtredende?
 13. Jeg ville satt pris på det! Kan jo være skadelig å gjøre øvelser feil, så vil jo gjerne slippe det:)
×
×
 • Opprett ny...