Gå til innhold

misstevia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Kokosfett (MASSE), avokado, usaltede og økologiske nøtter, knuste linfrø (egentlig frø sånn generelt), hamp osv osv..
 2. JA, vært sukkerfri i mange mange år! (så godt det lar seg gjøre da så klart)
 3. Jeg har det sånn når jeg spiser brød og annen høyglykemisk mat. Typiske symptomer som du nevner.. Da jeg begynte å ta spirulina og chlorella (sammen) så fikk jeg mer energi, sov mindre og bedre og kjente at det hjalp masse. Nå sprudler jeg av energi.
 4. Jeg spiser som regel kokosfett rett etter trening. Enten i form av sjokolade jeg har laget selv eller en smoothie med masse nøtter, linfrø, kokosfett, eggeplomme osv. Ellers går det rett i en stor omelett med ost og skinke.
 5. Når jeg spiser frukt blir jeg oppblåst og fort sulten rett etterpå. Det skyter blodsukkeret mitt i været. Så det beste er egentlig å ikke spise frukt faktisk. Jeg pleier dog å ha en halv banan i smoothien min for å søte den opp litt pga av algepulver osv jeg har i smoothien min. Jeg spiser frosne bær da... i smoothien. Et tips er å spise nøtter sammen med frukten så får man ikke så blodsukkerstigning.. frukt på tom mage er jo det siste man trenger. Om man ikke renser tarmene da...
 6. Det er så mange som henger seg opp i forskning og alt det er... jeg blir helt matt av det noen ganger (de gangene jeg gidder å lese når vg skriver at lavkarbo er no fjås). Jeg har levd på lavkarbo i 10 år. Jeg spiser sinnsykt mye fett hver dag. Jeg er slank og får massevis av energi av fett. Spiser jeg karbo blir jeg trøtt, slapp, oppblåst, sliten, giddalaus og rett og slett på nippet til å føle meg deppa. Kroppen min trenger ikke brød, mel, ris, pasta, potet overhodet.
 7. Tren ofte, spis sunt (og kutt karbo´n) så er du på god vei! ..hehe, nå får jeg vel noen på nakken siden jeg sier kutt karbo´n
 8. nå skal tobarnsmamma i form igjen!

 9. Det er snakk om spurting ja.. førstemann i mål. Hehe, men jeg har jo så dårlig kondis at jeg jogger/spurter meg i form om dagen. Alt som ikke er gåtempo er litt nytt kjenner jeg.. puh I fjor så vant en mamma som driver med bodyfitness, det var helt rått å se egentlig, muskelbunten slo alle mødrene...
 10. ...og jo, jeg har oppi alle ingrediensene etter at havregrøten er kokt opp. Det hender jeg har oppi bittelitt himalayasalt og så forresten.
 11. Lettkokte, økologiske havregryn kokes opp i mandelmelk. Så tilsetter jeg hempprotein, fiberhusk, knuste linfrø og masse kokosfett. Søter med stevia.
 12. Gratulerer! Og du? Det går fint an å trene selv om man har småbarn! Vi tok med babyen som sov i et hjørne (uten musikk vel og merke) i begynnelsen.. og senere bar jeg i bæretøy mens jeg tok øvelser som gikk an med baby i bæretøy. Fungerte kjempefint!
 13. Altså, jeg strammer og støtter opp liksom uansett hvilken øvelse jeg tar. Slik at jeg hele tiden "trener" magen på en måte... kjenner at det tar hos meg når jeg gjør det. Jeg har i allefall to forskjellige mager, en som slapper av og en som er stram og rett (fordi jeg har god holdning, støtter opp osv)
 14. Hehe, løpet er ikke for å delta fordi jeg syns det er gøy med konkurranse. Det er for å være en av topp 3 mødre. Nå har jeg vært så dum og trent dødshardt og er støl som bare det.. Prøvde å jogge litt i dag men er så stiv som det går an. Tviler sterkt på at det blir noe løp på meg i morgen. Kanskje det var meant to be...
 15. Denne løper jeg faktisk ganske godt og trutt med: Eller denne: Denne drømmer jeg meg bort når jeg løper på mølla:
×
×
 • Opprett ny...