Gå til innhold

Ole Tobiesen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  85
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ole Tobiesen

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 15. nov. 1988

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.tobiesen.deviantart.com
 1. Min var helt problemfri til elektronikken sviktet. Robust var den også ... kjørte den i autovernet en gang i brukbar fart uten at reparasjonskostnadene ble høye.
 2. Hadde en Ford Escort som jeg solgte i November (min første og eneste bil som jeg hadde i fire år). Vurderer å kjøpe en Mercedes SL (helst 350) fra mellom 1971 og 1988 når jeg er ferdig med studiene. Denne er awesome til de grader uten å skrike mikropenis på kilometers avstand.
 3. Passer bra å kjøre dem samme dag. En måte å løse problemet på, er at man veksler mellom hva man tar først av militærpress og benk/skråbenk,
 4. Sier ting veldig rett ut og er brutalt ærlig. Folk synes enten at dette er ekstremt festlig eller ekstremt fornærmende. Har også mild bacteriofobi, så vasker alltid glass før jeg bruker dem.
 5. I tillegg til at fettplassering er veldig individuelt, er det noe som heter «muscle maturity», som gjør at muskelmasse blir mer kornete, definert, hard og man får mer markerte blodårer avhengig av hvor lenge massen har vært på kroppen (legg merke til at svært få personer under 30 vinner Mr. Olympia). Dette er grunnen til at gamle menn med mye muskler (f.eks. Sylvester Stallone) ser mye mer klumpete og oppsvulmede ut enn yngre menn med muskler (f.eks. Zyzz).
 6. Chestbrah har jævlig bra symmetri, når jeg tenker meg om. Synd han ikke får den oppmerksomheten som lillebror fikk.
 7. Serge Nubret i en alder av 70: Håper jeg ser sånn ut når jeg blir 70; da kan jeg true ungdommen til å høre om «da jeg var på din alder» med makt.
 8. Tror det er relativt vanlig blant folk med en mesomorfisk bygning.
 9. Tving henne til å drikke kaffe i stedet. Mye mer koffein i det.
 10. Mange mister fort styrke i skuldrene, men ikke så fort i beina. Det merker jeg selv også. Vær obs. på at det er forskjell på å miste styrke og å miste masse.
 11. Scooby1961 på YouTube mistet et pund med muskler på et halvt år hvor han lot være å trene. Dette er snakk om en 50-åring med samme BMI som Steve Reeves, så tror ikke du har så altfor mye å frykte.
 12. Om jeg skulle levd på kneipbrød, cola og Grandiosa (slik som halvparten av Norges befolkning), ville jeg lagt på meg rimelig fort.
 13. Er muligens i det paranoide hjørnet, men en amerikansk undersøkelse konkluderte med at ketose over lang tid kan senke testosteronnivået med opp til 20%.
 14. Moderat lavkarbo. Rein ketose vil hemme testosteronproduksjonen, som igjen vil slå negativt ut på styrketrening.
 15. Er ikke mange som tenker over dette, men å ha kanel i kaffeen er jævlig godt.
×
×
 • Opprett ny...