Gå til innhold

Mathildekullis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mathildekullis

 1. Aldri prøvd. Du bør uansett gå for pulver, ellers kommer fort lommeboken til å få anorexia ;)

  Smaker det noe? Syns det bare virker enklere i pilleform :) Jo renere kreatin, jo bedre er det? Er det sånn det er?

  Kreatin i pilleform du vil anbefale? Som ikke kommer med bivirkninger eller at det ser ut som jeg har lagt på meg en haug med kg?

 2. Jeg bruker http://www.fitnessplanet.no/products/creatine-pure-nanox-300-gram-, men Stig anbefaler http://www.norkost.no/products/creapure-500gram-kreatin-monohydrat . Begge er creapure, så det skal være så rent som det kan bli.

  Er dette kreatinet bra?

  http://www.fitnessplanet.no/products/pvl-kreabolic-3stk

  Fått prøvepakke på dette kreatinet, men jeg er nybegynner på dette området så derfor jeg spør. Er veldig skeptisk til hva jeg putter i meg. Jeg bryr meg ikke så mye om jeg går opp i vekt, så lenge jeg ikke ser feit ut. Vil fettprosenten gå ned?

 3. Vi er pattedyr av typen menneske. Gutter/menn og jenter/damer har forskjellige hormonelle miljøer, men bortsett fra det er vi skremmende like. Vi er faktisk så like at testikler og livmor kommer fra samme organ som foster :)

  Med andre ord så er det ikke noe som heter jentekreatin? :) Bivirkninger og sånn da? Kan noen linke til en bra type kreatin i pilleform for nybegynnere?

 4. Kreatin Monohydrat.

  Hvilke bivirkninger?

  Pille er pulver i en kapsel.

  Hva. Er. Jentekreatin.

  Bivirkninger som vondt i mage, søvproblemer, uren hud, uvel osv.

  Vet ikke hva såkalte "jentekreatin" er jeg, bare flere jeg har spurt (gutter) har svart at jeg burde gå på det. Vet ikke om det er noe som heter "jentekreatin".

  Bare spør jeg, har ikke gått på dette før :)

 5. Hvilke type kreatin bør en nybegynner starte med? I pilleform?

  Er det noen med garantert uten bivirkninger?

  Er det noen forskjell på effekt mellom kreatin i pilleform og i pulverform?

  Er det noe forskjell på type kreatin til gutter og jenter? Hørt at jenter bør gå på "jentekreatin"

 6. Var i Sverige og kjøpte piller for å få fart på fettforbrenningen, fikk beskjed om at denne typen var mest effektiv. Inneholder koffein for tre kopper kaffe, er det dumt? Jeg drikker aldri kaffe.

  Produktet heter Shaper x3 Exstreme:

  Lurer på om noen har prøvd dette produket? Lett på forumene og googlet det, men fant ikke så mye informasjon. Tok min første pille idag og fikk litt bivirkninger som kvalme, litt løs mage og litt vondt i magen. Har det noen effekt? Jeg vil som alle andre jenter omtrent, få ned fettprosenten og opp i muskelmassen.

  Investerte også i Bakepro og proteinpulveret 100% Whey Protein med smaken sjokolade. Noen tips til hvordan jeg skal bruke dette? Er ikke så glad i shake, syns dette er kvalmende.. Andre tips jeg kan blande inn proteinpulveret?

  Fått også prøvepakke på Krea Boltic og Frenzy Fat Loss, begge i pilleform. Fra Nordic Nutrition AS.

  Lurer også på mengde og når/hvordan man skal ta dette. Sendt mail til Nordic Nutrition, men ikke fått svar. Er bare en prøvepakke på over 5 dager, og du skal tydeligvis merke forskjell. Vil heller ikke gå på kreatin som inneholder testosteron..

  Trent aktiv styrke i litt over to måneder og fått skikkelig sansen for det. Har blitt sterkere, men vil gjerne få mer fremgang. Målet er å bli ganske markert og i god form. Jeg er 19 år, 1.67 høy ca og veier 56 kg.

  Jeg er veldig skeptisk til det meste av slike typer kostilskudd, er også redd for bivirkninger. Jeg går jo også på p-piller og betakaroten. Er det farlig å gå på alt dette? Har jo ikke tenkt å gå på både kreatin og fettforbrenningspillene, føler det blir for mye. Vet ikke hva som er riktig heller?

  Jeg spiser omtrent bare ren mat, men det blir bare til middag. Ellers går det i hjemmelagde knekkebrød som inneholder bare frø.

  Jeg er nybegynner på dette, så setter stor pris på svar :)

  Fat Burn pillene:

  post-7030-14440838759978_thumb.jpg

×
×
 • Opprett ny...