Gå til innhold

Mathildekullis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Smaker det noe? Syns det bare virker enklere i pilleform Jo renere kreatin, jo bedre er det? Er det sånn det er? Kreatin i pilleform du vil anbefale? Som ikke kommer med bivirkninger eller at det ser ut som jeg har lagt på meg en haug med kg?
 2. Er dette kreatinet bra? http://www.fitnessplanet.no/products/pvl-kreabolic-3stk Fått prøvepakke på dette kreatinet, men jeg er nybegynner på dette området så derfor jeg spør. Er veldig skeptisk til hva jeg putter i meg. Jeg bryr meg ikke så mye om jeg går opp i vekt, så lenge jeg ikke ser feit ut. Vil fettprosenten gå ned?
 3. Med andre ord så er det ikke noe som heter jentekreatin? Bivirkninger og sånn da? Kan noen linke til en bra type kreatin i pilleform for nybegynnere?
 4. Bivirkninger som vondt i mage, søvproblemer, uren hud, uvel osv. Vet ikke hva såkalte "jentekreatin" er jeg, bare flere jeg har spurt (gutter) har svart at jeg burde gå på det. Vet ikke om det er noe som heter "jentekreatin". Bare spør jeg, har ikke gått på dette før
 5. Hvilke type kreatin bør en nybegynner starte med? I pilleform? Er det noen med garantert uten bivirkninger? Er det noen forskjell på effekt mellom kreatin i pilleform og i pulverform? Er det noe forskjell på type kreatin til gutter og jenter? Hørt at jenter bør gå på "jentekreatin"
 6. Var i Sverige og kjøpte piller for å få fart på fettforbrenningen, fikk beskjed om at denne typen var mest effektiv. Inneholder koffein for tre kopper kaffe, er det dumt? Jeg drikker aldri kaffe. Produktet heter Shaper x3 Exstreme: Lurer på om noen har prøvd dette produket? Lett på forumene og googlet det, men fant ikke så mye informasjon. Tok min første pille idag og fikk litt bivirkninger som kvalme, litt løs mage og litt vondt i magen. Har det noen effekt? Jeg vil som alle andre jenter omtrent, få ned fettprosenten og opp i muskelmassen. Investerte også i Bakepro og proteinpulvere
×
×
 • Opprett ny...