Gå til innhold

Siv31

Medlemmer
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sykling er konge ja!!! Hadde jeg ikke hatt barnehagebarn og enkelte logistikkutfordringer hadde jeg solgt bilen. Tracker turene mine med Nike+ running, men finnes kanskje egne sykkel apps?
 2. Ferdig snakka! Sunn fornuft, funker oftest best det ja, rart hvordan man skal komplisere enkle ting ; )
 3. Jeg jobber meg gjennom nybegynnere programmet i styrkesalen med mål om å stramme opp både her og der. Det anbefales ofte å gå mye fremfor jogge når man skal bygge muskler, men hva med sykling? Sykler fort til og fra jobb 3 ganger i uka, 2,4 mil pr gang? Noen tanker om dette anyone!?
 4. Seriøst? Har forsøkt krom tabletter før uten hell, noe spesielt med akkurat disse? Her har det vært fullstendig sprekk. Aner ikke min arme råd. Vurderer nå investere i en hypnotisør. Hjelpes. Mulig jeg ikke eier selvdisiplin, men klarer stort sett alt annet jeg setter i fore, er bare det forbanna sukkeret.
 5. Støtter sjokobjarkøya her altså! Er da ingen behov for å sette merkelapper på noe som helst Johanne22 når du ikke har et problem : ) kos deg med nøtter og frukt!
 6. Vehuset: Word!!! Noen erfaringer/råd/tips du vil dele fra din suksess historie ? Sjokobjarkøy: noen er avhengig av alkohol, andre sukker. I wish jeg kunne spise sukker i normale og kontrollerte mengder, men blir alltid all or nothing. Sukk. Og da må det bli nothing. Les boka Sukkerbiten om du trenger mer utfyllende info : )
 7. Status så langt : ) halvt hjerte i dag da jeg spiste en smågodt (ok, tre smågodt), men jeg ser fremover og fortsetter løpet! Ingen grunn å kapitulere av en liten sprekk?! Hvordan går det med dere andre?
 8. Herlig repsons - me like! Vil ikke stå for reglene, syntes man selv må finne det som fungere for en selv. Kan også f eks inkludere rom for 1 dag i uken hvor man kan kose se pittelitt, men bare pittelitt. Det viktige er at man selv opplever å endre dårlig vaner over lengre tid, og kanskje etter 100 dager ikke lenger har lyst på sukker? Jeg tenker hvitt sukker i første omgang for min del, så får jeg evt jobbe med neste steg etter jeg klarer hovedmålet mitt. Dvs diverse søtningsmidler er ok om det er krise med tanke på cravings, men skal PRØVE å unngå dette mest mulig også. Har så tro
 9. I morgen starter 100 sukkerfrie dager, forhåpentligvis vil de vare videre da jeg håper å være "avvent" til da : ) Nipper nå siste glass sprudlevann. Noen som er med? Jeg kjører kalender på kjøkkenet med daglig avmerking!
 10. Å være motivert er nemlig en ting, men å ha kunnskapen/erfaringen over hva som faktisk kreves i det lange løp er noen helt annet. Kroppen, og "skilsmissen" med ditt gamle liv kan være en krevende prosess som tar tid og og man gjør lurt i å ta en dag av gangen. Siste tips fra meg er lage en spiseplan for en hel uke, dvs du skal vite hva du ca skal spise til lunsj på torsdag og kveldsmat på fredag. Handle deretter og hold deg til disse varene. Litt kjedelig å ikke kunne være impulsiv etter dagsformen, men veldig god hjelp i oppstarten av gode vaner når så mye annet søtt og fett frister ; )
 11. STOPP!!!! Nå vet jeg ikke hva utgangspunktet ditt er her, men NEI NEI NEI, ikke legg deg på en kcal diett basert på 1200 kcals. 1200 er lite mat/energi, og særlig med tanke på at du skal trene/bevege deg mye. Du kommer til å gå på tidenes sjokolade smell før neste helg er over, jeg garanterer deg. Dette er en klassiker blant overvektige som vil slanke seg, går for hardt ut, syntes følgelig dette er for hardt, og tror de ikke klarer å slanke seg da det oppleves for tøft. Er ikke nødvendig å gå svimeslått sulten rundt hele tiden for å bli kvitt overvekten. Du skriver du vil gjøre noe med livet o
 12. Jippi!!! Jeg joiner deg : ) er selv ikke overvektig, men ser kroppen min har stor glede av å endre en livsstil på flere områder. Trener greit fra før og mangler ikke motivasjon, men spiser til tider så utrolig crappy mat. Lei av å være slapp og i ubalanse blodsukkermessig, også hadde det ikke skadet om den flate rumpa fikk et lite løft, fnis ; ) Jeg har startet med styrketreningprogrammet for nybegynnere som er lagt ut her, kjørt det to ganger denne uken, skal kjøre 2 (kanskje 3) nye runder kommende uke. Kan anbefales, veldig enkelt og med videoinstruks og greier. Har tom vært flink og logget
 13. Tusen takk for tilbakemeldinger. Betryggende å høre at man ikke skal stole blindt på testen. MÅ vel ingen verdens ting, men mener å ha lest/hørt at man skal bør ligge under 30 prosent om man skal ha en ok helse. Speilet viser vel en helt ok kropp, men rom for forbedring i form av kvitte meg med 3/4 kg fett. Jeg vil ikke ned kun 1,5 kg fett , lage 7 kg muskler osv, men analysen konkluderte med at disse tallene var det jeg skulle forholde meg til for å få den ideelle kroppen. Herlig å finne en side med masse ekspertise og gode råd, gir motivasjon, tror og håper jeg finner ut av hvor jeg vil : )
 14. Tusen takk for tilbakemeldinger. Betryggende å høre at man ikke skal stole blindt på testen. MÅ vel ingen verdens ting, men mener å ha lest/hørt at man skal bør ligge under 30 prosent om man skal ha en ok helse. Speilet viser vel en helt ok kropp, men rom for forbedring i form av kvitte meg med 3/4 kg fett. Jeg vil ikke ned kun 1,5 kg fett , lage 7 kg muskler osv, men analysen konkluderte med at disse tallene var det jeg skulle forholde meg til for å få den ideelle kroppen. Herlig å finne en side med masse ekspertise og gode råd, gir motivasjon, tror og håper jeg finner ut av hvor jeg vil : )
 15. Er fullstendig forvirra nå, håper noen kan kommentere/komme med litt veiledning - da hadde jeg blitt kjempeglad. Hadde jeg hatt penger ville jeg ansatt en PT/kostholdspers på flekken, men de pengene er ikke der akkurat nå. Utførte bodyscan på Elixia nylig, og viser seg at jeg er en vandrende fettklump. Trodde kanskje jeg skulle ligge rundt 30 tallet, men når utskritften viser at du nærmer seg 40 % kroppsfett, ja da er det på tide å stikke fingeren i jorda og ta grep. Jeg skal ned ca 1,5 kg, og forvandle 7 kg fett til 7 kg muskler i forhold til analysen. Kort om meg, jeg veier "bare" 60,5 kg, o
×
×
 • Opprett ny...