Gå til innhold

Svekling

Medlemmer
 • Innholdsteller

  279
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har perfeksjonert ståinga mi sånn det blir null søl. Lover.
 2. Hadde hatt null problem med Rippetoe som trener. Fått han til å terpe teknikken min i bøy, mark, benk, skulderpress, vendinger osv så hadde jeg aldri trengt en PT igjen.
 3. Digger hvordan alle konkluderer med at gutter som ikke liker muskuløse kvinner er usikre på seg selv, føler at manndommen blir truet osv. Ler av dere. Hva med jenter som ikke liker muskuløse gutter da? Hva er deres problem?
 4. Mens nå blir swag mest brukt om kids med såkalt "streetstyle".
 5. Hva smakte rocky road? Litt vanskelig å beskrive helt hvordan den smaker, men se for deg en oreo-milkshake med mindre oreo smak og mer cream-smak Det er små svarte flak med sjokolade i den. Jeg har hvertfall ikke noe problem med å sluke den. Smaker mye bedre en det meste av protein-pulver jeg har prøvd. Kun hatt det siden onsdag da, så kan hende en blir lei av smaken etterhvert, men jeg tviler.
 6. Har cookies & cream nå, den smaker faktisk ganske ålreit. Nå har jeg kun prøvd med melk da, så aner ikke hvordan den er med vann om du blandet med det. Men alt i alt er den bra. Var fornøyd med double rich chocolate fra samme merket også.
 7. Gutteklær er ikke mye dyrere enn jenteklær. Jenter har bare større utvalg når det kommer til billigkjeder. Men du kan alltids handle på Primark etc om en ikke er kvalitetsbevisst
 8. Jeg sa ikke det var ukult? Jeg sa det er kult nok på personer som har den stilen. Balmain har visse plagg som er ganske så kule, men generelt syns jeg Balmain blir litt for catwalk.
 9. Og jeg svarte hva jeg syns var kulest, ingenting. Syns ikke et merke er så mye kulere enn andre.
 10. Ingenting. Men når new-era ble så poppis blant kidsa så var jo alle de faste i størrelsene, altså uten mulighet til å andre den. Så plutselig fant noen ut at snapbacks var jævliiig fet, og nå bruker de det om alt. Så det er ingen forskjell på "snapback" som han spør om nå og favorittcapsen du hadde når du var 8. Utenom at de kanskje er flat-brem da. Og ang. swag så hater jeg det ordet på lik linje med folk som sier ting som "stoked". Swag må være det mest misbrukte ordet folk mellom 12-18 bruker om dagen.
 11. OTR betyr off the rack, altså det som ikke er målsøm Jepp, det stemmer det. Er på utkikk etter et par nye ocbd-skjorter, så får vel sjekke det ut. Takk for svar.
 12. Pris på OTR-skjortene der? Har de OCBD skjorter? Fant ingen på hjemmesiden ser du.
×
×
 • Opprett ny...