Gå til innhold

Rogern

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fornøyd med at jeg tok 3 armhevinger med en kvinnelig sats instruktør på ryggen, hun skulle overraske meg og trodde jeg kom til å kollapse, dette var etter 10 års treningspause. Tar nå 35 diamond pushups. Men den råeste push-ups jeg har sett er Eirik Sandvik sin en arms push up planke, denne kan jeg ikke forestille meg at jeg noensinne kan utføre, se vedlagt link.
 2. Å være elektroingeniør er greit, grei lønn, fleksibel arbeidstid, til dels utfordrende og kreativt yrke. Dersom du vil bli installatør så er det vel mer aktuelt å starte eget firma med de ulemper og fordeler dette kan gi. Dersom han ikke ønsker å starte for seg selv så er ingeniør absolutt bedre og gir mye flere muligheter. Er selv tidligere elektriker og føler at dette er veldig atraktivt for arbeidsgivere. Her må han gjøre det som er et av de vanskeligste valgene i arbeidslivet, trygg grei jobb i et stort firma med begrenset ansvar eller starte egen bedrift med mye slit og kanskje med mer pe
 3. Elektroingeniør 12 års ansiennitet 617000 i grunnlønn, blir fort 100-150k til i overtid.
 4. Trap bar, mye mer skånsom mot korsryggen, samtidig som du kan løfte tungt. Olymipisk Hex Bar - Kjøp her!
 5. Synes at den blir mye bedre når jeg tar den 30-45 sekunder i microen, mye bedre konsistens og så blir den ikke så tørr.
 6. Rogern

  Fat gripz

  Har vurdert å kjøpe disse og lurer på om noen har gode erfaringer med dem. Føler at grepstyrken og underarmene mine er blitt mye dårligere etter at jeg begynte med kontorarbeid.
 7. Choco peanut var kjempegod den også, ikke så stor forskjell
 8. Sjekk ut studien som Børge Fagerli referer til, link Ellers er det velkjent at det er en del mannfolk som lar styrketrening "gå til hodet" og som hele tiden skal brife og vise fram kroppen, noen kan vel også bli aggresive. Dette må vel ses på som negativt.
×
×
 • Opprett ny...