Jump to content

guggen

Members
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About guggen

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvem skal dit? Jeg har lyst til å ta en tur
 2. Når man har vært syk 1-2 uker, og ikke trent. Hvordan gjør dere det da for å komme tilbake igjen i programmet? Begynner programmet på nytt? Bruker 1 uke til å komme i gang igjen, og fortsetter på vektene du brukte før du ble syk? Eller hva?
 3. Når man har vært syk 1-2 uker, og ikke trent. Hvordan gjør dere det da for å komme tilbake igjen i programmet? Begynner programmet på nytt? Bruker 1 uke til å komme i gang igjen, og fortsetter på vektene du brukte før du ble syk? Eller hva?
 4. Hei, er det erteprotein? Jeg er interessert. Sender du meg en melding med adresse?
 5. Generelt vil jeg ikke anbefale å bli for tjukk. Så heller mot 85
 6. Looking good! Hvor høy er du?
 7. Vet noen omtrent når de ulike klassene går på scenen? Finnes det en timeplan?
 8. Lørdag 26. september - kl 10:00 * Athletic Fitness * Classic Bodybuilding * Fitness * BikiniFitness Søndag 27. september - kl 10:00 * Bodyfitness * Bodybuilding * Women’s Physique * Men’s Physique Hei! Er det noen som har tenkt seg dit? Jeg har ikke sett noe sånt live, og tenkte det kunne være morsomt og bra for motivasjonen. Får man kjøpt billetter i dørene?
 9. En annen jente her inne viste sin sårbarhet ved å legge ut en dønn ærlig kontaktannonse, som inkluderte et potensielt hinder, nemlig en høyde på 188. Du sier at det er "vakkert". Jeg synes bare det er dårlig stil. "Vakkert" at du selv ikke vil avsløre din høyde.
 10. Høres ut som sarkasme for meg. Forstår ikke hva som er vakkert med konsekvente krav. Sikkert mange damer på 188 som har komplekser for høyden... Like vanlig er det lave menn å ha komplekser for sin høyde. Legger merke til at du ikke svarer på spørsmålet.
 11. Fordi du sier det er "vakkert" at en jente på 1.88 har høydekrav. Forstår ikke helt hva du mener med det. Hvorfor sier du sånn? Er du sarkastisk? Så jeg antok det har noe med din egen høyde å gjøre. Og lurer på om jeg har rett i det.

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...