Jump to content

Anja Røverdatter

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Anja Røverdatter

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette er feil tråd å diskutere i, men poenget mitt er at det blir feil å si at man ikke liker Elixia fordi jentene er jålete der. Om ikke feil, så i hvert fall lite objektivt. Det blir synsing, etter min mening.
 2. Jeg skjønner hvordan du har det, tro meg. Jeg har vært 100 kg, 48 kg og i konkurranseform - jeg vet like godt som noen hvordan det er å føle seg utilpass på trening og i dagliglivet generelt. Heldigvis er 99% av oss som trener ganske selvbevisste (les: selvopptatte) så vi bryr oss ikke om hvordan de andre ser ut på treningssenteret, vi er opptatt av oss selv og våre egne feil / komplekser. Det var ikke meningen å virke krass, jeg vet som sagt hvordan du har det, men jeg kan i hvert fall love deg at jeg aldri har sett ned på noen fordi de har lite muskler eller mye fett. Aldri. Det tror jeg heller ingen av kardiofrøknene gjør. Mulig jeg tolket innlegget ditt feil, men syns det er urettferdig å "legge skylden" på jenter i dyre klær, jenter i god form, jenter med mye muskler osv. Alle har begynt en plass, og hvis dyre treningsklær gjør at ei jente føler seg vel på mølla, so be it. For alt du og jeg vet, så er hun akkurat like usikker som meg og deg.
 3. At det er "jålete jenter" der kan da vel umulig være noe stort problem, og er vel neppe noe kjeden kan styre. Jeg har to medlemsskap, et på Kaliber og et på Elixia - jeg får gjort det jeg skal begge plasser, men jeg trives best på Kaliber pga. miljø blant annet. Elixia er nærme og blir brukt til hverdags fordi det er lettest. Senteret er rent, pent og har hyggelige ansatte. Jeg aner ikke hva jeg betaler der, men det har heller ikke vært noe issue, fordi jeg vil trene uansett. Jeg har to timers reising for å dra til Kaliber (buss t/r) men det er heller ikke noe problem, fordi jeg elsker gymmet og vil trene der. Å diskutere utstyr, pris osv skjønner jeg - men å trekke frem at medlemmene er for jålete blir bare teit. Enten noen trener i digre joggebukser eller kort shorts, så påvirker det vel ikke din trening? Jeg skjønner bare ikke at det går an å bruke energi på å bry seg med noe sånt.
 4. Misforsto jeg, eller er det sentre i Norge som forbyr menn å trene i singlet, mens kvinner får lov? Man bruker steroider om man trener med manualer over førti kilo? Uten at dette skal bli en dopingdebatt - HVORFOR må de bry seg om hva folk har på seg og hvor tunge vekter man trener med? HVORFOR? Tror de at man på denne måten luker ut alle som bruker steroider? Hva med husmødrene på mølla som har bestilt slankepiller på nett fra Kina og de syltynne saltimejentene som knasker stimulanter? Er man automatisk en boler (forøvrig det latterligste ordet ever) fordi man går i singlet og trener tungt? Hva er man redd for dersom man slipper sånne ville beist inn på Elixia? Roidrage? At de skal skremme hvermannsen ut fra vektrommet? Jeg fatter det bare ikke. Spiller det noen rolle what so ever HVEM som trener ved siden av deg i frivektsområdet? Så vidt jeg vet så smitter ikke steroidene, singleten eller musklene over på de andre i rommet. Jeg har venner som ikke bruker steroider som trener i tights og singlet, og jeg vet om et par stykker som bruker steroider som trener i tskjorte - og tør vedde mye på at de fleste Elixianere hadde tatt feil om de skulle pekt ut hvem som var slem og hvem som er snill. Jeg er overbevist om at verden hadde blitt et himla mye bedre sted om man sluttet å anta, dømme og bry seg så mye om hva de andre gjør. " Man skal ikke plage andre. Man skal være grei og snill. Og for øvrig kan man gjøre hva man vil."
 5. Jeg hadde gullfargede Buffalosko, Adidas knappebukse og Jean Paul vindjakke.. og leggiser.. - i samme antrekk
 6. Trykte i meg alle mine favoritter kvelden etter Sandefjord Open - til dags dato den beste bingen jeg noen gang har hatt <3
 7. * To escape criticism - do nothing, say nothing, be nothing. ~ Elbert Hubbard * When you aim for perfection, you discover it’s a moving target. ~ George Fisher
 8. 1. Myofusion fra Gaspari, sjokoladesmak 2. Iso-gold fra PVL, sjokolade og vanilje 2. Muscle Milk, alle bortsett fra peanøttsmør 3. Dalblads Three-in-One, alle
 9. * Ikke utsette all kardiotrening til diettsstart fordi jeg innbiller meg at "jeg må tross alt ha et ekstra gir når hardkjøret begynner". * Ikke ignorere det som er vondt i håp om at det forsvinner om jeg ikke erkjenner at det er der. * Slutte å tro at alle gutter er utro duster. * Ikke tro at jeg aldri kommer til å komme i den formen jeg ønsker. * Ikke gå på evig diett, slutte å telle kalorier med mindre jeg "må". * Slutte å stryke sengklær og håndklær - fordi det er litt sært. * Slutte å være redd for karb. * Drikke mer Pepsi Max - fordi noen gleder må man da for pokker ha
 10. Tusen, tusen takk for kjapp og finfin respons dere! Asle, tusen takk, ditt program ble det heldige utvalgte - gleder meg skikkelig til å prøve noe nytt! Spennende! Takk igjen! :thumbsup:
 11. Jeg trenger sårt litt forandring i treningen min, har aldri fulgt et skikkelig program før, og kunne tenke meg å prøve det nå - ender alltid opp med det samme, men nå som jeg logger blir det kanskje lettere å holde seg til et fast program en stund? Ser dere gir mye gode svar ellers i forumet, så om noen er i det snille hjørnet i dag så setter jeg veldig stor pris på litt hjelp Jeg liker best å trene styrke 4-6 dager i uken, og trenger å fokusere på skuldre og bakside bein samt mage. Ellers skal jeg prøve å være åpen for alt Anyone..?
×
×
 • Create New...