Gå til innhold

Renèsj

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. tusen takk for all hjelp:) ja skal ta å gjøre det men pf hørtes interessant ut. hva er det ?
 2. også går det noen epler og bananer løp av dagen også noe grønnsaker til middag men er ikke noe fan av grønsaker er det som er probleme får man skal vell spise mye av det ? spiser rot grønsaker men det er det eneste men prøver å finne måter å lage andre grønsaker på som kan være godt.
 3. har egentlig ingen , spiser havre gryn til frokost får klarer ikke noe børd tidlig om morgenen fisk eller kjøtt med poteter eller ris middag noen rugbrød skiver med makrell i tomat eller kjøttpålegg eller leverpostei til kvelds.
 4. men hva ville en vanlig dag med kosthold sett ut da?
 5. hei dette er min første tråd her inne. jeg er 23 år veier 103kg og er 185høy kort fortalt vill gå ned i vekt og komme i form meldte meg inn på treningstudio får 3 uker siden og trener 3 ganger i uken . så lurer på hva jeg kan gjøre? følger dette prog nå http://fitnessbloggen.no/fullkroppsprogram-ikke-bare-for-nybegynnere/og lurer på om det er riktig eller om jeg burte gjøre noe annet ? også har lurte på om å starte med http://www.proteinfabrikken.no/Proteinfabrikken/Pakkeløsninger/Get-Started-Pack/Get-Started-Pack---Sjokoladesmak-Proteinfabrikken-15323-p0000007334.aspx eller er ik
×
×
 • Opprett ny...